כ קייב אוקראינה חלק שלישי !!! - דף 2 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק שלישי !!!

11
[QUOTE=שמחה]ועדיין אתה קורא פעם אחר פעם , דיווחים בפורום מאנשים שהיו שם (תאילנד) לאחרונה ומתלהבים מאיך שהולך שם בסצינת הסקס בתשלום.[/QUOTE]

כי עדיין זול ועדיין תאילנד בין המקומות הבודדים שאתה יכול לקחת בחורה לכל הלילה ב 200 ש"ח
צריך להפריד את פאטיה מתאילנד בפאטיה אפשר לעשות הכל
ואין על אווירת החופשיות שאתה חווה שם.
התאילנדיות פשוט נעשו מקצועניות והמטרה שלהם להוציא ממך כמה שיותר כסף
זאת הטענה העיקרית בקילקול של תאילנד
אני לא רואה בזה כל רע זה תלוי בך
גם הבחורות העובדות בכל העולם עושות את זה בשביל כסף ולא ממש התאהבו בכם
מי שהגיע לתאילאנד להתאהב בזונה
זה בעיה שלו.

12
[QUOTE=שמחה]ועדיין אתה קורא פעם אחר פעם , דיווחים בפורום מאנשים שהיו שם (תאילנד) לאחרונה ומתלהבים מאיך שהולך שם בסצינת הסקס בתשלום.[/QUOTE]

כולל אותי אגב, ואמשיך גם להגיע לשם...מבחינתי החוויה הכולת (לאו דווקא סצנת המין בתשלום) היא אדירה, וכמובן שבתאילנד יש הרבה שמתמכרים להרגשה של GFE איכותי, וכמעט שוכחים לפעמים שהיא זונה...הרבה נערות גם לא זונות פרופר, אלא משלימות הכנסה מהצד...ולמרות ששני הצדדים מודעים להכל, ולמרות שזה משחק קטן של חיזור, יש תחושה יותר טובה בסופו של דבר מאשר במדינות אירופה שהזנות היא פרופר, לפחות לי.

13
לא מבין איך משווים בין בנות תאילנד לפצצות מזרח אירופה
האחרונות חמש עד עשר רמות יותר ברמה מבחינת מראה וסקסיות ..
יש מציאות יפות גם בתאילנד אבל כמי שהיה בבנגקוק ופאטיה לעולם לא אשווה למה שראיתי וחוויתי באירופה!
לא הייתי באוקראינה אבל מניסיון מסוים ברוסיה יש שם חוויות מעניינות שמאפשרות לשלב גם דייטינג רגיל והתחלות עם בחורות..

אבל תכלס למי שמחפש fuck and suck רגיל אין תחליף לשני סוגי החוויות שמאפשרים הכי הכי נגישות לים בחורות :

רובעי חלונות אדומים ודירות אינסופיות גרמניה/ הולנד/בלגיה/פראג
מוסדות. Fkk

מי שלא היה בעיר כמו דייסבורג לא מבין כמה זה קל ומגניב להסתובב שעות בין מאות בנות במספר עצום של בנינים וחדרים ולבחור מה שבא לך וכל זה ב-30 יורו.
לא צריך להזמין מונית, אין עמלות תיווך ואין נפילות במראה שם. כמעט כולן יודעות אנגלית. יש מבחר של כוסיות ממגוון מדינות ...

לא אומר שלא צריך לנסות את קייב וברור שזו חוויה נהדרת גם אבל תכלס המון השקעה בהפקה מסביב בשביל זיון.
בחלונות אתה רואה. נכנס לתקתוק מהיר ועשרים דקות אחר כך אתה מסופק ואוכל משהו טעים

ברור שמי שאוהב לזיין ולמזמז שעה צריך משהו יותר משמעותי

15
ע"פי איך שאני מבין - כול החלונות והרובעים וה FKK למיניהם ,
טובים למי שמחפש לזיין ולהימצץ עם גומי לגמור ולהתחפף,
אך מי שמחפש קצת GFE ובעיקר נשיקות צרפתיות , כול המקומות הנ"ל די שווים לתחת ,
בראיית עולמי, וזו דעתי בלבד, לקבל מציצה מקונדמת ללא שום נשיקות משול לגורנישט שעליו לא הייתי משלם אגורה.

16
פיפמן...ביקרתי בפראג וקצת בגרמניה הונגריה ואמסטרדם..ועוד כל מיני מקומים במרכז אירופה...להגיד לך שאתה צודק? אאתה יודע שאתה צודק והן נראות בממוצע הרבה יותר טוב מבתאילנד. איני אישית נמשך ליופי אסיאתי כך שאין לי שום בעיה, וכמובן שאני בא בשביל החוויה מסביב ולא בשביל לזיין (בשביל הטיול עצמו) שהרי אם הייתי נוסע לזיין היייתי טס לכמה ימים למרכז אירופה ולא מבזבז חודשיים בתאילנד עם 30 אלף שקל...

ובדיוק כמו שמחה מסכים שלי אישית חשוב מאוד GFE וביצועים בסקס ולא לזיין מכאנית ולהימצץ עם גומי...בתאילנד אפשר להתחיל עם מקומיות לא זונות/ תיירות בקלות יותר מבאירופה מניסיון וגם הרבה בנות בתאילנד יתנו לך GFE פי 10 מהאישה בבית.

לעניין הפוסט כי קצת סטינו אם המחיר המתואר בפוסט נכון הרי שקייב מציאה, אם המחיר כפי שהגיבו בתגובות גבוה יותר...לטעמי אכן מרכז אירופה ובעיקר גרמניה מושכות יותר, בטוחות יותר, פחות סיכוי להסתבך, והמחירים נמוכים יותר לבנות ולעיתים גם לטיסה ולמסביב.

17
פיפמן אני מזדהה איתך- גם אני מעדיף בהרבה את הלוק המזרח אירופאי ואני גם מוכן לשלם יותר עבורו... אבל אני כן רומנטיקן.... אוהב לקחת את הזמן, לראות את הבחורה גומרת ונהנית כמו שלא נהנתה מעולם.... גם אם היא עושה בכאילו... חחחח
אשמח לשמוע חוויות ממישהו שחזר מקייב אם אני נעשיתי לא אובייקטיבי וסנילי אני מתנצל מה שבטוח אני נהנתי סוף ואחזור לקייב שוב בקרוב ואני חושב שלגמרי יש תמורה בעד האגרה בקייב...
לגב הטלפונים חבר מהפורום כן הצליח לתקשר עם מילה בהודעות בוואטסאפ

18
אכן קייב אופציה נוחה מתאילנד מבחינת המוגבלים בזמן לגבי מחיר לא יקר בהרבה וגם קרובה אוכל טוב במרכז יש אנשים דיי נחמדים
בעיית שפה לרוב אחוז נמוך דובר אנגלית אבל אם בחורות הכסף מדבר כמו בכל מקום מחירי בנות בתשלום זול מאוד יחסית לארץ 200 שח תוכל לתפוס כוסית לשעה ולחובבי הצייד יהיו בנות שיזרמו גם תמורת ערב מסעדה בר אלכוהול סח הכל חוויה מומלצת ביותר קשה מאוד להתאכזב מקייב בעיקרון הן לא תאילנדיות דורשות יותר צומת לב

19
גם לדעתי הבחורות בקייב הן הכי יפות בעולם.
אין מה להשוות לאף מקום אחר בעולם והייתי בהמון מדינות.
דבר ראשון הגובה שלהן 1.75-1.80 ללא עקבים זה דבר מקובל בקייב ומאוד מצוי.
הבנות פשוט מהממות אין מילה אחרת מ-ה-מ-מ-ו-ת.
הן מטופחות מריחות נפלא פשוט שלמות.והן בכל מקום פשוט בכל מקום.
כל הנושא של הבחורות בתשלום בקייב אינו זול בכלל.
רשמתי לעיל את התעריפים.
ולכן בגלל העלויות הגבוהות אני לא ממליץ לאיש לתכננן חופשת סקס בקייב.
ישנן באירופה מקומות משתלמים יותר.
אלא אם יש לכם תקציב בלתי מוגבל ואז השמיים הם הגבול בקייב
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”