אלינה ליד מרכז אורן בבאר שבע
1אז בין כל המודעות של ה 300-350 שח ביד 2 באר שבע שמפנות לשירותי סקס מלאים, נשארו אשכרה כמה בחורות שמציעות שירותי עיסוי אירוטי בלבד ללא אקסטרות. הפעם הגעתי לבחורה בשם אלינה מפרסמת ביד 2 בטלפון 052-4328268. לא קל לתפוס אותה מאחר שלדעתי היא לא עובדת כל יום. בכל מקרה, המדובר בדירה שנמצאת ברחוב רגר בבלוק שצפונית למרכז אורן כלומר ממש בכניסה לבאר שבע למי שבא מצפון. בטלפון מבהירה שיש עיסוי אירוטי בעירום מלא אבל בלי שום אקסטרות. הייתי לפני שבוע אז הפרטים אולי קצת לא מדויקים בגלל הזכרון. עלות בין 200 שח לחצי שעה ל 300 שח לשעה שלמה (תמיד בפגישות ראשונות אני הולך על המסלול הקצר). בסהכ מומלצת ביחוד למי שמחפש מישהי טיפה יותר צעירה. אומרת שהיא בת 28 ולדעתי זה די קרוב. הגוף סקסי, יחסית רזה אבל לא שדופה, חזה בינוני עומד יפה, תחת חמוד, אם אני זוכר ראיתי צלקת על הבטן אבל לא הפריע לי יותר מידי. הפנים נראו לי קצת יותר מבוגרות והיה בהם משהו שהזכיר לי טיפה את יעל בר זוהר, אבל אולי זה רק דמיון שלי. השירות סבבה, לא המדהים ביותר שהיה לי אבל בהחלט נותנת את הזמן ודי מתמסרת. הזמן התחלק חצי חצי בין עיסוי מקצועי נחמד לבין החלק האירוטי שהיה סבלני והסתיים כשאני משחרר לחץ בין השדיים החמודים שלה.