כ אלינה - בלונדינית פרטית מבת ים - דף 4 - סקס אדיר

אלינה - בלונדינית פרטית מבת ים

31
אין עניין גילוי משובח - תודה לפיקסאר !!!
כפי שנאמר הבחורה באה לתת גוד טיים בלי לחץ GFE משובח
נראית מצויין באזור ה 30 לדעתי אבל נראית טוב יותר מהבחורות שמסתובבות פה בכל התאגידים גוף פשוט מצויין . למעט שפתי הסיליקון הכל טבעי ובמקום פרופורציונאלי פשוט כוסית.
מציצה גרון עמוק מושקע כמה שתרצה ללא הפסקה
נענית ברצון לכל שינוי ובקשה
החלפתי לה תנוחות בלי בעיה מיש, רכיבה משובחת ואקטיבית דוגי גם בשכיבה
סקס אנרגטי כאילו אין מחר
שווה את ה 500

34
אח אלינה, תענוג צרוף אשה שמשקיעה כדי שבאמת תהנה, וגם חמודה קלילה ושובבה.
אכן קשה לתאם איתה היא עושה כל מיני עבודות אחרות ולא יכולה בערבים לכן תאום זה באמצע היום.
אבל שווה.

לאלינה מבנה גוף של רקדנית היא רזה וגמישה אוהבת לפנק אלופה באוראלי.
ותודה לפיקסר.

מכופף הבננות

36
שלום לכולם,
אני עוקב הרבה שנים אחרי הפורום.
אני נשוי + ואין לי אפשרות ויכולת ללכת להרבה מפגשים בתשלום כך שיוצא לי פעם בשנה גג פעמיים. בנוסף, אין לי אפשרות למצוא זמן לכתוב פה אבל עד שאני מצאתי זמן דיווחתי (לטובה או לרעה).
היה לי דיווח שהאדמין לא פירסם ואין לי מושג למה. אח"כ הלכתי לאילנה ואמרתי לעצמי "למה לדווח אם גם ככה האדמין לא מפרסם את הדיווח שלי, חבל לי על הזמן שגם ככה אין לי".
עכשיו, אני לא אוכל חינם ולא נעליים, זה שאני הולך פעם או פעמיים בשנה "לפרוק את עולי" לא עושה אותי כזה. לגבי הדיווח אני לא אשם שייאשו אותי (באמת קשה לי למצוא זמן כדי לכתוב את הדיווח), אין לי בעיה לרשום דיווח פעם בשנה אבל שהאדמין יאשר אותו - אני לא יחצן או משהו כזה.
אני חושב שהאתר הזה משרת אנשים כמוני ועוד רבים אחרים, אבל להכנס לפה ולקרוא שאני אוכל חינם בגלל שאני לא מדווח זה ממש לא לעניין.
זה נהיה קטע כזה שיש פה לאחרונה לא לתת מספרים אלה רק בפרטי וגם בפרטי לא תמיד מקבלים וזה מתחיל להמאס.
אני לא מתכוון להרשם לאתרי הכרויות ולהכיר מישהי, זה מסוכן לי מידי. אז בבקשה תפסיקו כבר אם השטויות האלו של ראש למעלה. גם לי מתחשק ללכת ולהנות, אומנם פעם בשנה אבל גם זאת הנאה!!!
בתודה מראש

38
רובינו נשואים !
יש כאלה אשר יש להם יכולת וגם אלה החסרי יכולת הולכים לנשים בתשלום לחוויה

ישנם הרבה נפילות ןכסף שיורד לטימיון

מחזק את דברין של כוסמין שהחוקים כאן שונים

יש כאלה שמחלקים לכולם וזה זכותם
יש כאלה ששומרים לעצמם וגם זאת זכותם
יש כאלה שמשקיפים מהצד שנים רבות וגם זאת זכותם

כל אחד זכותו לעשות כעולה על רוחו

[QUOTE=raziel] שלום לכולם,
אני עוקב הרבה שנים אחרי הפורום.
אני נשוי + ואין לי אפשרות ויכולת ללכת להרבה מפגשים בתשלום כך שיוצא לי פעם בשנה גג פעמיים. בנוסף, אין לי אפשרות למצוא זמן לכתוב פה אבל עד שאני מצאתי זמן דיווחתי (לטובה או לרעה).
היה לי דיווח שהאדמין לא פירסם ואין לי מושג למה. אח"כ הלכתי לאילנה ואמרתי לעצמי "למה לדווח אם גם ככה האדמין לא מפרסם את הדיווח שלי, חבל לי על הזמן שגם ככה אין לי".
עכשיו, אני לא אוכל חינם ולא נעליים, זה שאני הולך פעם או פעמיים בשנה "לפרוק את עולי" לא עושה אותי כזה. לגבי הדיווח אני לא אשם שייאשו אותי (באמת קשה לי למצוא זמן כדי לכתוב את הדיווח), אין לי בעיה לרשום דיווח פעם בשנה אבל שהאדמין יאשר אותו - אני לא יחצן או משהו כזה.
אני חושב שהאתר הזה משרת אנשים כמוני ועוד רבים אחרים, אבל להכנס לפה ולקרוא שאני אוכל חינם בגלל שאני לא מדווח זה ממש לא לעניין.
זה נהיה קטע כזה שיש פה לאחרונה לא לתת מספרים אלה רק בפרטי וגם בפרטי לא תמיד מקבלים וזה מתחיל להמאס.
אני לא מתכוון להרשם לאתרי הכרויות ולהכיר מישהי, זה מסוכן לי מידי. אז בבקשה תפסיקו כבר אם השטויות האלו של ראש למעלה. גם לי מתחשק ללכת ולהנות, אומנם פעם בשנה אבל גם זאת הנאה!!!
בתודה מראש[/QUOTE]

39
בעיקרון , מסכים עם הגברדיה של משתמשי הפרטיות (כוסמין , פיקסר , מקסימום וכו)- שכול אחד יעשה כראות עיניו,
אך הביטוי - אוכלי חינם "טיפה" כבד מדי לעניין , "טיפה" ניסחפנו,
מה זאת אומרת "אוכלי חינם"?
מישהו כאן מפרנס מישהו אחר או משהו בסגנון ?
אף אחד כאן לא מפרנס אף אחד אחר , אז אפשר ואף רצוי שלא להיסחף במילים (וזו חתיכת היסחפות במקרה הזה).

40
אולי "אוכלי חינם" לא מתאים כאן...
שמחה, אתה מכיר ביטוי בעברית שמתאר בצורה מדוייקת אנשים שמצפים שיאכילו אותם בכפית בלי שיתנו שום דבר בתמורה וכשזה לא קורה הם מתלוננים?

כשיש מישהי שמוכנה שהנייד שלה יתפרסם, אני מעביר אותו לכל מי שמבקש בלי אפליות. אבל יכול להבין את מי שלא מעביר.
אחרי הכל, כדי למצוא מישהי איכותית צריכים לעבור הרבה חוויות בינוניות/גרועות ושופכים הרבה כסף בדרך.
אחר כך מגיעה הודעה בפרטי בנוסח "אפשר את הטלפון של x" ממישהו שהתרומה שלו לפורום היא אפס...
ובדרך כלל אחר כך גם אין אפילו תודה... שלא לדבר על דיווח.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”