כ פוסט כבוד לגדולי ומייסדי הפורום,ולדור החדש - דף 3 - סקס אדיר

פוסט כבוד לגדולי ומייסדי הפורום,ולדור החדש

21
everhard אוהב אותן צעירות ויפות וקלאסיות, אוהב ומעדיף ליווי.......קריצה
[QUOTE=everhard]אין לקדם אתרים/259/gall.php

קצת חששתי שהתמונות באתר מטושטשות וגם ראיתי שאין עליה דיווח בפורום אבל בכל זאת החלטתי
לקחת את הסיכון וגם לתת דיווח ראשון לחברי הפורום.

להלן הדיווח:

הנסיכה שלנו הגיעה אלינו מאוקראינה, מדובר בבחורה גבוהה 1.80 בערך עם גוף מדהים ביותר.
חזה עומד וזקוף בצורה של בננה ופטמות גדולות לחובבי הליקוקוס. תענוג!
בטן שטוחה עם עגיל בתבור שמוסיף יופי ככל שמדרימים לכיוון משולש הקדוש.
אכן, האזור הדרומי היה מגולח למשי וסוף סוף נטול ריחות של מחלקת דגים ברמי לוי,
יש לי אף רגיש לריחות והפעם שמחתי שסוף סוף לא אצטרך לזיין עם מקל כביסה על האף.
העסק מתחיל להשתבח כאשר היא שוכבת על הבטן ורגליה הארוכות והתחת המוצק והיפה שלה נגלו לעיניי
עם עור מתוח למשי ללא אף טיפת שומן או צלוליטיס. כך ישבן של אישה צריך להראות!

בזיון עצמו הבחורה שיתפה פעולה וזרמה לכל התנוחות לבקשתי, הדוגי היה מעולה במיוחד.
הדבר שקצת ביאס אותי וימנע ממני להזמין אותה שוב זה הגיל שלה בסביבות 30 בערך שמגולם
היטב גם על פניה לכן מי שמעוניין במפגש עם בחורות בעלת פנים צעירות עלול להתאכזב.
המציצה הייתה מצוינת ביותר! כולל תנועות ספירלה עם הידיים והפה שגרמו לי לרטוט מתוך הנאה
עד הגמירה המיוחלת.

בתחום האסטטיקה והניקיון: התקלחה בהתחלה, באמצע ובסוף כך שכנראה מדובר בבחורה
ששומרת על עצמה. את כל זה תקבלו עבור 750 שקלים חדשים לשעה.

המשך ערב נעים לכולם...חיוך

[/QUOTE]
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

22
צ'יקו נמצא כאן משנת 2009 עוזר תורם מזיין ומסייע לחברי הפורום.....Star
[QUOTE=chico]הזמנתי את אנג'לינה מאתר פנטזיה/ תל אביב מודלס (אותן בנות בדיוק). להלן רשמיי:
מראה: ילדה צעירה בת 21, פנים יפות, גוף רזה עם טוסיק קטן וחמוד וחזה קטן.
שירות: לוקה מאוד בחסר.
אין GFE, שום סיכוי לנשיקות. מציצה חשופה (לא רעה) והופ לאקט הראשון במגוון תנוחות סטנדרטיות ביותר. טיפ: המנעו דוגי, הבחורה לא הכי הגיינית מבחינת ריחות. עניין של מקלחות מועטות (פירוט מיד).
לאחר הגמירה המיוחלת עשתה מקלחת קצרצרה (שוטפת רק את האזור האסטרטגי!) הציעה לעשות מסאז', שבינו לבין מסאז' לא היה כל קשר, אפילו לא קלוש. תארו לעצמכם שמעבירים לכם מכונית צעצוע על הגב. זאת בערך הרמה.
אחרי 2 דקות מסאז' (וסה"כ 20 דקות מרגע שהגיעה) התחילה להתלבש וטענה שהיא עושה רק אקט אחד. אחרי הבהרה שזה ממש לא מקובל עלי, ניאותה להישאר (תודה באמת), אבל כנראה שלמישהו פחות אסרטיבי הייתה קמה והולכת.
כשהתחלנו אקט שני לא הפסיקה להזכיר לי עוד כמה זמן נשאר ושכדאי שאזדרז, על אף שנותר לא מעט זמן. הבחורה חושבת שהיא מרצה באוניברסיטה ואצלה שעה = 45 דקות. כמובן שכל הדיבורים האלה רחוקים מלחרמן וויתרתי על גמירה, רק שתסע לי מהעיניים.
בין האקטים הספקנו לשוחח מעט ואמרה שהיא רוצה לעשות כמה שיותר כסף בזמן קצר כדי לא לעבוד יותר. לשם כך היא עובדת בכמה מדינות. זהו הסיבוב השני שלה בארץ. היא כאן כבר 4 חודשים, אולם רק לאחרונה החלה לעבוד בפנטזיה וקודם עבדה בסוכנות אחרת.
שורה תחתונה: בחורה צעירה ויפה, גוף נחמד, אבל תודעת שירות פשוט לא קיימת. עושה טובה שהיא נושמת.
מדובר בתקתוק יקר ביותר (750 ש"ח, לא כולל חדר במלון). למרבה הצער גם אחרי שנים עדיין יש נפילות כואבות.
[/QUOTE]
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

23
יש אנשים שכותבים בדיוק כפי שהם מדברים,באופן טבעי וספונטני, במילים סוחפות ומחרמנות....
למה לדבר הרבה, תשפטו בעצמכם !
אני אוהב את הבחור הזה Heart
ותמיד לאחר דיווח שלו,הזמנתי את הבחורה עליה דיווח בהתלהבות ....שקע ותקע Star
[QUOTE=שקע ותקע]
האמת אני לא הייתי כול כך חרמן, אמרתי לעצמי אני אזמין
מקסימום אני אחזיר אותה , ישלם את הקנס ואחזור הביתה.
הזמנתי אותה ל 7 ( קצת איחרו), היא באה קצת אחרי 7, ואני הייתי
ממש סקפטי, כאילו בסדר בלונדה ואני לא הייתי כול כך חרמן, לא ציפיתי להרבה, חחחחחחח.
שתבינו איך שראיתי אותה פשוט רציתי לזיין אותה, הייתי בחוץ עוד לא לקחתי חדר, הייתי בהרגשה שאני מבטל ופשוט לא סגרתי חדר.
איך שהיא ראתה אותי התחילה לקפוץ עליי, לנשק אותי , ללקק אותי, כמו כל בה מיוחמת, לקחה את היד שלי ודחפה בתוך המכנס ותוך הכוס שלה,
כאילו חברים לא ניתן להגיד לא , לא ראיתי לא ימינה ולא שמאלה, פשוט רציתי לזיין אותה.
נכנסנו לחדר והבחורה פשוט חרמנית אש קופצת עליי ונשיקות וחיבוקים
ואני חרמן מת , לא יודע מאיפה נפלה עליי הפצצה הזאת , והיא כוסית.
ככה שתבינו מהמשרד הזה הגיעה גם אנה
שיש עליה לא מעט דיווחים ומעריצים, כריסטינה
לא רואה את אנה בשום פרמטר.
כריסטינה מאוד יפה, ויש לה תחת פשוט לישון שם
והיא מזדיינת כאילו אין מחר, פשוט הרגה אותי , יצאתי ממנה
חסר כוחות, והיא לא יודעת שובע.
הייתי איתה בחדר שעה וקצת, בלי שום תיקתוק ובלי שום
נעליים, היא לא בוכה על שום תנוחה כזאת או אחרת
היא זורמת לכול, פשוט לכול תהיו יצירתיים ותכבדו אותה.
מבחינת היופי שלה - היא כוסית בלונדינית עם עור חלק נקי
ונטול שערות, יש לה גוף מחוטב כמו שאני אוהב, התחת שלה פשוט יפייפה
ללקק ולזיין 24 שעות, להתמכר לתחת שלה, והיא אוהבת
שמזיינים אותה חזק בדוגי.
מבחינת מציצה שלה - היא סבירה , לא מציצה מדהימה, כלומר היא עושה
גרון עמוק, וגם אוהבת לקבל סתירות לפנים במקביל למציצה, אבל
לא נפלתי מהמציצה שלה, וחוץ מזה עם תחת כזה מי צריך מציצה.
כפות רגליים שלה יפות חלקות וקטנות, למי שמעוניין בפוטגוב.
בסקס עצמו - הבחורה אוהבת חזק , וחזק וחזק, וגם קצת מכות
וסתירות פנים, היא ממש נהנת מזה הזונה היפה הזאת פשוט להתמכר אליה.
יש לה כוס יפה , חלק, נקי וריח של דובשניות יוצא משם, ואיזה תחת יש לה.
היא הבחורה היחידה בשנה האחרונה שהצלחתי לגמור 3 פעמים, בדרך כלל גומר פעמיים.
החיסרון היחיד זה המחיר שאני שילמתי 700+מלונית 150, שזה הרבה
אבל לבלונדה הזאת זה ממש שווה , אין דברים כאלה, אין אין, ואיזה תחת
כבר אמרתי חחח.
תבלו ותיזהרו להתמכר אליה.

[/QUOTE]

24
למי שעדיין לא הבין למה התכוונתי לגבי שקע ותקע הנה עוד דיווח סוחף.....
אני קורא, ואני מדמיין אותו מספר לי בקולו את שהתרחש בחדר ....Tongue
[QUOTE=שקע ותקע]טוב ראיתי את התמונה שלה באתר וידעתי שאני הולך לזיין
אותה ומהר, באמת נראת טוב ובמיוחד התמונות שלה.
התקשרתי והזמנתי אותה לשעה בצהריים ועדיין הם מאחרים
כאילו לא מבין הודעתי 3 שעות קודם , התארגנתי, הזזתי דברים
בזמן האחרון אני מאוד עסוק, ואמרתי לה לא לאחר , אין לי
הרבה זמן, ובכול זאת איחרו 40 דקות, ומתקשרת הם בדרך
ומגיעים עוד 15 האם אתה רוצה להמתין? כאילו מה? ברור אני
חרמן מת לא עשיתי סקס מהבוקר כולי באנרגיות ברור שאני
ממתין( אני הולך לזיין לה את הצורה )ובשעה טובה הגיעה אחרי
45 דקות איחור.
עכשיו, לפני שהיא נכנסה אני אומר לעצמי "אין לי זמן יש
רק חצי שעה, טוב, היא תבוא ואני אבטל אותה ואזמין פעם אחרת
לפחות אני יראה אותה".
איך שהיא נכנסה קפצה עליי , נשיקות חיבוקים, התחילה ללקק
לי את הפנים עם הלשון המתוקה שלה ושפתיים טעימות,
איזה לבטל ואיזה שטויות , ראיתי אותה ואני חייב לזיין אותה בתחת,
נקודה, פשוט חייב ,יש לה טוסיק קטן ועגול וטעים.
היא מאוד יפה כמו בתמונות, אבל התמונות עם הרבה פוטושופ.
יש לה גוף רזה, ציצים חמודים ובינוניים, תחת מהמם, וכוס טעים
טוב, מתקשר לפקידה ואומר באמת שאין לי זמן, יש רק חצי שעה,
הרי שעה עולה 700 , שאלתי רוצה חצי שעה ב 400? סבבה ענתה
ונתחיל במלאכה.
חחח שתבינו יש רק חצי שעה ובחורה כזאת אני צריך שעתיים איתה
התחלתי באטרף קדימה תמצצי, והיא אין בעיה מוצצת ליגה, יורקת
ועבודת יד , ומלקקת ביצים ואיזה פה יש לה ממש facefuck.
קדימה קונדום , הרמתי קצת את השמלה והתחלתי לזיין אותה
בדוגי אולי איזה 5 דקות אני מפמפם אותה כאילו היא הזיון
האחרון שלי להיום, חחח ואני בלי להתבלבל דוחף לה לתחת
2 אצבעות מצידון, ואין תגובה אז 3 אצבעות ועדיין אין תגובה
אז 4 אצבעות , ופה היא כבר אמרה קצת כואב, חחח קצת כואב
יש לה תחת וחור של תחת פשוט מפיץ שושנים.
סובבתי אותה מזיין אותה שהיא על הגב והברכיים ממש
קרובות למותניים, והיא גמישה זה יופי , מעולה
נותן בא עוד 15 דקות ויוצא ממנה , מוציא את הקונדום והיא משפשפים
וגומר לה על הציצים.
לא מסכימה לגמור לה בפה וזה ממש חיסרון.
בעיקרון היא לא שווה 700, שווה 400.
יתרונות:
מתנשקת מעולה, ממש מלקקת את הפנים
מוצצת נהדר
יפייפיה בפנים וגוף נהדר אבל האמת הייתי עם יותר יפות.
טוסיק יפה ונותנת לדחוף הרבה אצבעות לתחת, ויש שם ריח טוב,
בדקתי.
ציצים יפים בינוניים ועומדים.
חמודה ומחייכת, ודוברת אנגלית מעולה.
היא מקייב ובת 24.
חסרונות:
קודם כול האיחור הזה לא מתאים.
אין אנאלי ( אף על פי שאני חושב שאם אני אזמין אותה שוב היא תיתן לי
לזיין אותה בתחת ).
לא אוהבת שגומרים לה בפה וזה חיסרון גדול.
פוטגוב אין לי מושג כי אני לא אוהב .
השתנות , סאדו, ומכות קלות, אין לי מושג לא בדקתי עדיין
אולי בפעם הבאה.
בכול אופן מבחינתי היא מומלצת והיא מפנקת וחמודה מאוד , אבל
ויש אבל גדול עם כול החסרונות.
שנהיה ברורים אני ממליץ עליה, ושוב כול אחד יחליט
מה לעשות עם הכסף שלו אנחנו אנשים בוגרים.
יום טוב וזיונים נעימים.

[/QUOTE]

25
פינוקיו אחד הזיינים החדשים והגדולים שהגיעו לפורום, היו לפחות שלושה דיווחים שלו בשבוע....
לצערי עזב אותנו,מבולבל אך לדעתי הוא עדיין קורא ועוקב אחר המתרחש בפורום,והוא עוד יחזור....Star
אני מאוד אשמח אם הוא יחזור....Tongue
[QUOTE=pinnochio]שבוע עמוס עבר על כוחותינו.
השבוע התחיל עם ז׳אנה, המשיך עם מריה והיום נגמר עם איילת, אתיופית פרטית שמקבלת בביתה.
איילת קיבלה אותי עם חיוך רחב, אוהבת לצחוק, 30 אחוז אתיופית, השאר שייך לכושים העבריים מדימונה לטענתה.
הגעתי עם שוקולד ובקבוק למברוסקו.
ישבנו דיברנו במשך חצי שעה, שיחה זרמה בכיף, תפסנו ראש טוב ו היא הייתה במצב רוח מעולה.
עברנו למיטה שם פתחנו בנשיקות וגיפופים, עדיין עם בגדים, gfe אמיתי ברמה, לאט לאט ירדו הבגדים תוך כדי נשיקות ליקוקים וליטופים הדדיים.
באמצע עצרנו לעוד כוסית לחיזוק המצב רוח.
עברה למציצה טובה, יש לה שפתיים עבות בשרניות שעושות את העבודה. ירדתי לכוס השחור שלה עם ליקוקים לדגדגן, תמיד אהבתי לפתוח כוס של בחורה שחורה, הוורוד הפנימי על הרקע השחור תמיד הדליק אותי.
התחממה רצה להביא קונדום, פתחנו במסיונרית ואז בדוגי, וכשהחלטתי ש מספיק ואין סיכוי שאגמור עם קונדום וכמות האלכוהול ששתיתי ביקשתי ממנה להוריד הקונדום ו לעבור לעבודת יד ומציצה.
עד לרגע זה הכל היה מושלם, האווירה, מוזיקה ברקע, האינטראקציה ...
ואז הגיע המשפט שהפך הכל...
"נו מתיי אתה גומר.."
מתיי תלמדו כבר יא זונות בשקל, אף פעם לא אומרים לגבר תגמור כבר, אם כבר זה משיג בדיוק את האפקט ההפוך.
התבאסתי קשות, לקחתי פיקוד, אוננתי עליה כשהיא יושבת תחתיו ומגרזת את העסק מדי פעם באיזו יריקה.
העברתי המזומנים ו אמרתי שלום ולא להתראות.

משום מה דווקא כאן אני מקווה שגמרתי עם כל הזונות ונגמלתי.
הניגוד החזק בין החלק הראשון בו הכל זרם, יחס gfe אמיתי שהטעה אותי לחלוטין כך שלא הייתי מוכן לחלוטין למשפט שזרקה בסוף גרם לי להפנים מה שתמיד ידעתי והדחקתי, זהו אני מקווה שזה הסוף.

אני לא נאיבי, אני יודע שזה יהיה קשה, אבל חייתי יותר משלושים שנה בלי זונות כך שלא מתים מזה.

בהצלחה לי ולכם.

מי שרוצה פרטים על הכושית, בפרטי, זו אני מקווה תהיה התרומה האחרונה שלי לפורום הנכבד.
[/QUOTE]

26
אוליגופול חבר מכובד בפורום,באחד הדיווחים המסעירים שהיו בפורום....Star
הגברת ליליה אגדה שהייתה והלכה לה......מבולבל
[QUOTE=אוליגופול]

אני יודע שאין לי הרבה ותק בפורום אבל אחרי המפגש האחרון שחוויתי יש לי דבר אחד לומר וזה - וואוו.

שוטטתי לי בפרסומים של תמונות אמיתיות כדי לחפש לדגום מישהי חדשה יותר קרוב למרכז מבת ים וראיתי מודעה שאני לא מכיר. ליליה נראתה נחמד מאד במודעה אז אמרתי לעצמי בוא ננסה.

התיאום היה מוזר כי ענתה לי מישהי באנגלית ואפילו לא אמרה מחיר - נראה לי התקשרתי שהפקידה היתה בשירותים או משהו כזה אבל אמרתי שאלך על האינטואיציה ואנסה (בכל זאת הצלחתי לחלץ כתובת ואח"כ שהגעתי הפקידה ענתה וכיוונה אותי למקום המדוייק). המיקום במרכז תל אביב בדיזנגוף בדירות לתיירים שגובים עליהם הון - דירה נחמדה ונקייה.

שראיתי את ליליה הייתי בהלם.התמונות לא עושות עימה חסד!! הבחורה אוקראינית יפייפיה עם עיניים תכלת מהפנטות וגוף מדהים. לא הסתיים ההלם הראשוני שחוויתי ואז ראיתי אותה בלי בגדים ובכלל נפלתי. הבחורה עם תחת לא פחות ממדהים, איבר מין נקי ומגולח בלי טיפת שיער שבא לך לאכול ובנוסף על זה פטמות במבה בולטות שנראות של בחורה מניקה (היא לא). בעיניי היא לא פחות מדוגמנית. היא טוענת שהיא בת 26 ואכן נראית בערך בגיל הזה.

קיבלתי מגבת נקייה ולאחר מקלחת אחת קיבלתי מקלחת של נשיקות וליקוקים. הבחורה נתנה לי הרגשה כאילו היא חיכתה לי כבר חודש. להגיד את האמת אני לא מאלו שמשנה להם כל ה-GFE אבל היא פשוט עושה את זה מכל הלב וכל אלו פה שמחפשים את זה יהיו בגן עדן איתה. המציצה שלה מושקעת מאד. היא מוצצת ושולקת את הביצים בנוסף מכניסה את כל איבר המין לפה בקלות. ביקשתי לגמור לה על הפנים והיא הסכימה (בסוף קרה משהו מוזר שאספר בהמשך).

לגבי האקט הראשון היתה לי תחושה שהיא ממש אוהבת סקס. היא נהייתה אדומה וחמה בחלק מהתנוחות ומעבר לזה התנועות שלה ממש חתוליות. קשה לתאר את זה במילים אבל היא זזה בחן וכאילו כל תנוחה איתה לקוחה מסרט פורנו, מפנה אליך את התחת המדהים שלה ל-69 ולדוגי, קופצת עליך בתנוחת רכיבה במרץ - פשוט חווית פורנו. לקראת סוף האקט באתי לגמור לה על הפנים ואז היא מצצה לי במרץ את כל האיבר וגמרתי לה בתוך הגרון (בניגוד למציצה המקונדמת שהיתה בהתחלה). אני לא יודע אם זה עניין של כימיה איתי אבל זה היה מדהים (גם בלעה:) ).

אקט שני דומה לראשון (שוב חוויה מעלפת) כאשר בין האקטים קיבלתי מסאז נחמד בלי לחץ ורק שאני ביקשתי התחלנו באקט השני. דיברנו קצת והיא סיפרה שהיא חדשה במקצוע ועובדת בזה רק חודש. נראה לי הזוי אבל היא התעקשה שזה אמיתי. אם זה המצב היא נולדה לעשות סקס. הבחורה מדברת אנגלית טובה והיא אינטלגנטית (לא אכנס למקצוע שלה לפני שבאה לענג את גברי ישראל אבל תסמכו עלי שלא תנחשו בחיים :) ).

לסיכום:

הבחורה נראית פיצוץ (לא פחות בעיניי) ונותנת שירות מדהים אינטלגנטית וחייכנית. אני ממליץ לכולם לחוות את החוויה עם ליליה קשה לי להאמין שמישהו לא יהנה. אני בוודאות אחזור.

יש שם עוד בחורה בדירה. לא ממש ראיתי אותה טוב אבל כאינפורמציה לפורום זה טוב (יכול להיות שזו הבחורה השניה במודעה).

הערה:

לפני תקופה ראיתי הודעה שלאלמוני2009 ובה הוא משבח בחורה יפה וצעירה שלוקחת 800 ש"ח. הגבתי לו שיש לא פחות יפות בהרבה פחות כסף והוא איתגר אותי לומר מי. אז הנה לך אלמוני יקר. בחורה לא פחות יפה מאנה שלך מליווי שנולדה לעשות סקס ובהרבה פחות כסף.

[/QUOTE]

27
ללא מילים....מוחא כפייה
[QUOTE=backtalker]
הדלתות מנחשות אותי ונפתחות לי מעצמן
אני נכנס לאט עם הרבה טקס בישבן
וכל האינטרקונטיננטליה מדגדגת לי כאן וכאן וכאן

לוקח את עצמי לשירותים להרגע
גונב איזו הצצונת בראי רואה שם משוגע
חתיכות כמו טרמינל רבות יש מסוגה
עומדת שם קשתית שני רימונים עגיל גדול שיער קצר
כמו איזה מטען חשוד ליד דוכן סוויסאייר
קצין הביטחון תוקע בה מבט חודר

ז'ה טם איי לאב יו
טרמינל בלה מיה

[מאיר אריאל / טרמינל לומינלט]

אני אתחיל מהסוף...
הזיון הכי טוב שהיה לי ברבעון האחרון! קריצה

מסביב:
בת 29 מגיעה אלינו מיקטרינבורג הקרה... לא הסיבוב הראשון בארץ, וגם לא השני. נחתה בנתב"ג בשבוע שעבר.
אני מניח שדיווח עליה מסתתר אי שם בנבכי הפורום, אבל אין לי כוח לחפש אותו, אני עוד בהתאוששות מהזיון הקטלני איתה ;)
דוברת אנגלית מצוינת, תקשורתית חביבה, ולבבית.

מראה:
1.68 ס"מ על 55 ק"ג... רזה וחטובה עד שרירית...
שיער ארוך, טבעי, רך, חלק ובהיר....
פנים נאות עד יפות מאוד (עניין של טעם)... שיניים לבנות ומסודרות, אף ישר, שפתיים בשרניות וחושניות, גבות טבעיות ויפות, עיניים חומות ויפות...
עור חלק, מתוח, שיזוף סטייל "קרם ברולה"
מטופחת מאוד! אין שערה אחת מיותרת, לייזר איכותי בכל האיזורים האסטרטגיים... ציפורניים עשויות היטב ומשוחות בלק יוקרתי.
רגליים ארוכות ונהדרות.
בטן שטוחה אך ללא ריבועים...
בחורה ספורטיבית... חזקה וגמישה... אין שומנים מיותרים.
ישבן מטורף! שרירי בטירוף, כשהיא מכווצת אותו אפשר להקפיץ איתו מטבעות עד התקרה של החדר :-)
חזה בינוני/קטן, עומד ונאה... פטמות חומות ורגישות.
היא אמנם לקראת סוף שנות ה20 אבל יש לה גוף צעיר ורענן. הכל צר והדוק...

אסכם ואומר - בת השכן הכוסית!!! שבזמנה הפנוי מעודדת את קבוצת הכדורסל של התיכון :)

ביצועים:
לקח יחסית הרבה זמן עד שהעניינים איתה התחילו להתחמם.
מדובר בבחורה דומיננטית שאוהבת לדבר, וזקוקה לסמול טוק המקדים כדי להיכנס למצב הרוח המתאים.
מי שמחפש מקלחת וזיון סטנדרטי שיעבור הלאה...
שום דבר בסקס איתה לא היה סטנדרטי :-)

התנעה - בודי חושני... תוך שימוש בכל חלקי הגוף שלה לגירוי מקסימלי. חזה, שיער, ידיים, רגליים, ישבן... הכל מתערבב עם הכל, תחושות, ריחות ומרקמים... מדהים!

מציצה - עמוקה, רטובה מאוד, גיחות קצרות לשקדים... תוך כדי המציצה היא לא מפסיקה לזוז!!! רגע אחד היא תופסת את הידיים שלי כדי שאאחוז את ראשה בקונטרה לזיון פה מענג... רגע אחד אני מסתכל על העיניים שלה... ושתי שניות אחר כך הישבן שלה מולה הפנים שלי... הבחורה עומדת, יושבת, קופצת... וכל זה בלי לאבד קצב ואחיזה אפילו לרגע.

זיון - בשלל תנוחות... כולל תנוחות שאין להם אפילו שם.
הדבר הכי סטנדרטי היה הדוגי, וגם שם... היא אוספת את שיערה אחורה למשיכה... מצליפה לי בישבן תוך כדי... מעודדת אותי לתת לה ספאנקים, נוגעת בעצמה, מלטפת לי את הביצים...
בקיצור... אין רגע דל.
הבחורה לא מפסיקה לזוז אפילו לרגע! כאילו היא בחדר כושר...

מיסיונרית? אין דבר כזה :) הפכתי אותה על הגב והיא עושה מעין גשר כזה, ומרימה את האגן שלה לכיווני... ומכוונת אותי לתוכה.

רכיבה? פאקינג רודיאו שואו!! התמונה של הגב שלה בזמן שהיא מפמפמת לי את הצורה לא תצא לי מהראש עוד הרבה זמן.
רימינג לא ניסיתי אך היא זורמת בכיוון.

אם היתה אולימפיאדה לזיונים היא היתה מקבלת מדליית זהב :)

ומעבר לעניין הטכני/ספורטיבי - הכל נעשה בחושניות ובתשוקה, ומתוך מודעות להשפעה שלה עלי.
ראתה שאני עומד לגמור... הופ שולפת את הקונדום ועוברת למציצת פורנו מהסרטים עד להשפרצה לפנים, לגבות ולריסים...

בקיצור -
לא פראיירית... לא לבעלי קוצב לב... לא אחרי ניתוח מעקפים... לא לעצלנים...

חסרונות:
אנאלי נייט.
אין מיקום, יש לדאוג למיקום ולהסעות הלוך חזור...
לדעתי היא לא תתאים לכל אחד, סקס לא סטנדרטי ולא קונבנציונלי. הבחורה יודעת ואוהבת להזדיין אבל זקוקה לפרטנר אקטיבי ובכושר כדי להתחמם ולהמריא.

הנחיות:
היא מוצאת את הגברים שלה דרך האתר הכתום.
לא מפרסמת את הנייד, ולא מעוניינת שיעבור הלאה ולכן - אין טעם לבקש את הנייד בפרטי. פרטי הפרופיל שלה יועברו לכל מי שמעוניין לנסות את מזלו.
[/QUOTE]

28

הפוסט הכי מטורף שקראתי בפורום הזה: לקסר התותח מבקר בגרמניה...

[QUOTE=לקסר]
ברלין - גן העדן של ארטמיס וכל השאר

לפני שנתחיל אומר שאני לא אוהב לפתוח שרשורים חדשים על נושא קיים(במיוחד על ברלין שקיימים עליה עשרות שרשורים כאן בפורום) אז החלטתי לדווח בשרשור הזה שדי מתאים לחוויה שלי שהיא הראשונה בבירת גרמניה.

טוב תשמעו... אני לא יודע מאיפה להתחיל...מבולבל אני בשוק טוטאלי...Shocked סוג של אופוריהStarWacko ממה שהיה לי בברלין.

אני מהותיקים. התחלתי את דרכי אי שם בתחילת שנות ה-2000 בגיל 18-19 ב'משולש הזהב' האגדי בשונצינו. ב-14 שנות ניסיוני בתחום ראיתי, שמעתי ועשיתי הרבה מאוד בכמעט כל הרמות והשכבות של הסקס בתשלום. ולמרות זאת - שום דבר בניסיוני העשיר לא הכין אותי למה שעברתי בעיר הזאתStarמוחא כפייהמבולבלאצבע למעלהWackoצחוק.

[/QUOTE]

הסיפור המלא:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=32110&KW=%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%9E%D7%99%D7%A1+%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%A8&PID=258586#258586

29
בהחלט יש מקום בפוסט הכבוד, לשיר המדהים שכתב חברנו היקר rijkstrat ...............
[QUOTE=rijekstrat]וואו

4-5 ההודעות האחרונות פה מרגישות לי כמו התחלה של תיקון כללי פה. לכולם
[אז כתבתי שיר]

כשהתיעוב העצמי גובר על היצר
אולי
כולנו בדרך לשם
קמים ונופלים חוטאים ומכפרים
אוהבים ובוגדים מחפשים
יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום את הזיון המושלם
את הכוס המושלם את חור התחת המושלם את התנוחה המושלמת
המציצה המושלמת הליקוק המושלם
יום אחרי יום
סיגריה שיחת טלפון מבויישת אנדורפינים המוח על אוטומט
חונה קרוב עושה סיבוב ראשון עם הרכב מאתר את המטרה חונה רחוק הולך ברגל
יש אנשים בחוץ? דיסקרטי? לא דיסקרטי? פגישה חצי פגישה חצי חיוך ומה
שיחת טלפון מבויישת קול שעונה "נשמעת כוסית בטח סתם פקידה"
דלת נפתחת מעצמה
מאחורי הדלת רק רגליים,
הראש עולה לאט
ברכיים יפות אגן בטן חזה צוואר פנים
למי אכפת מפנים
כסף עובר מיד ליד מיד ליד מיד ליד
היו פה קודם לפני? האם אני הראשון שלה היום? הראשון שלה במקצוע? הראשון שלה בישראל? מגבת
מקלחת
מחכה על המיטה ערומה לבושה עם בגדים תחתונים אדומים שחורים יפה לא יפה למי זה משנה
בבית יש אולי אישה אולי חוקית אולי שמורה אולי ילדים אולי עבודה
כולנו מוכנים לשים את הכל אבל העל על הכף יום אחרי יום אחרי יום בשביל הזיון המושלם עם הזונה המושלמת
אין לנו סיכוי אין לנו תקנה אין לנו סיבה
אנחנו רק תוצאה אחת יחידה אינסופית
מיצוי מרוכז של כל החשקים הנסתרים המאוויים הכמוסים הפנטזיות הפסיכיות היפות המושלמות הרומנטיות
כולנו רומנטיקנים כל כך
מוכנים לשים הכל על הכף
אהבה משפחה ילדים חברים הבושה הגאווה האישיות העתיד הבריאות (הבריאות!!!)
אין דבר כזה זונה מושלמת יש דבר כזה זונה מושלמת
כסף ועוד כסף
מיד ליד
כמו זונה

** הרב כבר מכיר את הלבטים שיש לי לגבי ההתמכרות המשותפת לכולנו. לא חצאי נחמה אני מחפש לא עוזר לי לדעת שיש עוד דפוקים כמוני שיש עוד דפוקים ממני
[/QUOTE]

30
אוריאל רגיש מרגש ואינטליגנטי, מלמד את כולנו בדרכו הציורית את משמעות המשפט "על טעם וריח אין להתווכח"....
[QUOTE=אוריאל]תודה לכוסמין ידידי היקר על הפון של מרינה. אבל האמת שאני לא נהנתי.
הזמנתי אותה לפני כמה ימים למלון לוטוס ואני מדווח מנקודת מבטי.

ראשית, אני די מפגר שלא קראתי את השירשור כמו שצריך, מכיון שזו ניקה מתל אביב מודלס ואני דיווחתי עליה לפני כחודשיים.
כשפתחתי את הדלת הייתי די המום כי אם הייתי יודע שזו ניקה.. לא הייתי מזמין.
אבל כשכבר נכנסה לא היה נעים לבטל, אז זרמתי.
כל מה שכתבו כאן נכון.
בעיקר מה שכתבו פותח השירשור ורוני והכי דייק... ידידנו פיקסר.
הבחורה היא חולת זין, פסיכית לגמרי לבעלי לב חזק ובעלי כושר קרבי.
אין רגע דל.. שירותית.. זזה כמו נחש.. מתכווצת, מתפתלת, מתחרפנת.
בקיצור לא נורמלית הבחורה הזו.

אבל...
כל מה שכתבו קודמיי לשבחה.. בעיני זהו חסרונה.
היא מדברת בלי סוף, ואני מחבב אותן שקטות.
יש לה רגליים שריריות, ואני אוהב רגליים עדינות.
היא זזה בלי הפסקה, ואני אוהב אותן נחות.
היא מקמרת ומתקמרת, ואני אוהב אותן שוכבות.
היא יורקת על הזיין.. ואותי זה מגעיל.
הכוס שלה משומש משומש משומש.. כמו מישמש מקומט.
אצבעות ידיה ארוכות, אך בעיני לא נאות.

אסכם את זה כך:
מי שהולך לזונה ומחפש זונהההה..
ימצא במרינה ניקה את כל מבוקשו.
היא שירותית להפליא ונותנת את כל הלב.
אני מאלו שהולכים לזונה ומחפשים את הנערה העדינה והיפה..
והיא לא!

אולי קטלתי אותה יותר מידי והגזמתי. כי סך הכל באמת שהיא נותנת את כל מה שהיא יכולה, אבל כל מה שיש בה, זה ההפך הגמור ממה שאני מחפש.

תקראו שוב את הדיווח של רוני, פותח השרשור ופיקסר..
הכל נכון..
הכל שאלה של מנגינה.
אפשר לנגן את הדיווחים שלהם במנגינה שמחה ועולצת..
אך אני מנגן את אותם מילים בדיוק...
במנגינה של תשעה באב.[/QUOTE]

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי הרב”