ספרד/ברצלונה חלק ראשון !!!
34שלום לכל הקוראים, חזרתי לפני שבוע וחצי הראש עדיין שם נזכר בהנאה מרובה בחוויות המעטות שהספקתי. אכן לא היה פשוט חלונות הזמן שהיו לי לא היו ארוכים לצערי, לא יכול לפרט במיוחד על הסיבה אך מיציתי אותם ככל שיכולתי. אך חשוב לי לכתוב עוד כמה דברים שנזכרתי בהם לטובת הקוראים בפורום.
ראשית לטובת המתקשים באיתור מקומות ברצלונה עיר פשוטה להבנה ורךה להתמצאות גם רגלית וגם בכל כלי תחבורה שתבחרו. דבר נוסף שהבחנתי בו ברובע הגוטי יש מרכז אינפורמציה לסקס יש מעין חנות קטנה שבגלוי מכיוון שהכל חוקי נותנת מידע לתיירים לגבי מקומות הנותנות שרותי סקס לא הצלחתי להבין בדיוק על מה מדובר כי כשעברתי שם לא יכטלתי להיכנס לא הייתי לבד ולא יצא לי לחזור לשם הייתי שמח אם מישהו אחר ירים את הכפפה וירחיב.
מבחינתי מקומות כמו אפריקוט הם מצויינים ומומלצים יש דיסקרטיות נראה לי קצת מוזר לזיין כמו בגרמניה עם עוד כמה לידך אולי עוד אחווה זאת בעתיד. מקווה מאוד שייצא לי להגיע ולחוות את העיר שוב לא פשוט במיוחד כשיש אישה. בינתיים ין אסתפק במה שיש כאן בארצנו להציע וזה ממש אבל ממש רחוק בכל קנה מידה ממה שחוויתי בברצלונה עזבו כסף כולנו מוכנים לשלם כל עוד מקבלים תמורה וכאן כמעט כל בחורה נפילה ברמה כזו או אחרת הן ברמת השירות והן ברמת האיכות. שיהיה לילה טוב טמשיך לדווח גם מכאן מבטיח. שלכם גר במרכז.
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה
37תודה - מפורט כמו שצריך...
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
40[QUOTE=Jummi]
[/QUOTE]
שאלתי את הפקיד למה שינו-אמר שדברים משתנים.
[/QUOTE]
איזו תשובה אינטיליגנטית הוא נתן לך