כ מינה - תל-אביב אוקראינה - דף 2 - סקס אדיר

מינה - תל-אביב אוקראינה

12
סימנתי V על ג'ינג'ית.
במקור תכננתי לבקר את שילה לפני שעוזבת אותנו, השעה הייתה מאוחרת והלו"ז שלה היה מלא...הפקידה סובבה לי את הראש בקלות ואני בדרך ללינה, קרוב למלון דן תל אביב, הלכתי ברגל מהמזרקה...

פתחה את הדלת עם חיוך ומצב רוח מרומם...
אכן ג'ינג'ית טבעית רק מסיבה לא ברורה צבעה את שיערה היפה לגוון אחר(לך תבין נשים)

מראה:
פנים חמודות מאוד
גוף רזה, לא דוגמנית מסלול
שדיים סיליקון רכים ונעימים למגע

הפגישה:
לאחר מקלחת של שנינו, נשכב כמו קינג על המיטה. מחליפים מבטים עמוקים, תיאום ציפיות ומה אני אוהב. מתחילה בליקוקים, צוואר, יורדת לחזה ולבטן באיטיות מחרמת, כל הזמן הזה יד אחת שלה משפשפת לי את המפשעה. מתחילה במציצה מענגת, לא רעה בכלל. לפרקים עוברת לליקוק ביצים רטוב וחמים.
נעמד על המיטה ומתחילים בסיישן ארוך של זיון פה עדין, בודק לה את הגבולות והיא מתמודדת יפה מאוד.
כמה דקות והופ יורה לה מצרר לבן על הפנים, קצת עבודת שפכטל עם הכיפה ונגמר לו פרק א' של המפגש...
פרק ב' היא מתחילה במסאז, עוברת למציצה ארוכה, הבול2x עומד יפה אבל משום מה לא בא לי לזיין אז היא ממשיכה במלאכתה דקות ארוכות, על אף השתדלותה אני לא מצליח לגמור פעם שניה. שוכבים מחובקים עוד כמה דקות עד לסיום השעה, לא היה לחץ זמן הייתי אחרון באותו יום.

סיכום/ביצועים:
בחורה בעלת פוטנציאל לחומר ביד היוצר
מתנשקת(יזמה נשיקה אבל התחמקתי כי הייתי אצל שיננית)
מציצה חשופה ורטובה
גרון עמוק וזיון פה קל (תלוי בגודל)
מלקקת ביצים
ניתן לגמור בפה
ניתן לגמור על הפנים

משתדלת מאוד לרצות
לא בת 21 אבל נעימה מאוד ומשרה אווירה טובה
לא דוגמנית מסלול ולא מתאימה לחברנו אכילס

בזמן שהתלבשתי נעמדה מולי וסגרה לי את הכפתורים בחולצה תוך כדי שעושה לי טיזינג קל...

ולכן אחזור אליה למפגש נוסף שבוע הבא.
----------------------------

:)

מינה - תל-אביב אוקראינה

13
[QUOTE=אופציה אקזוטית]
בזמן שהתלבשתי נעמדה מולי וסגרה לי את הכפתורים בחולצה תוך כדי שעושה לי טיזינג קל...

[/QUOTE]

אחד השטיקים שאני הכי אוהב ;)
תכלס... זה אפילו יותר מגניב מלהלביש קונדום עם הפה.

דיווח מעולה... תודה!

מינה - תל-אביב אוקראינה

14
דגמתי, מה לעשות, יש לי חולשה לאדמוניות. הדיווח בראש השרשור מדויק לדעתי. איך שהוא היא היגישה את כל התפריט אבל הארוחה יצאה פחות מסך מרכיביה. נראית טוב, מתנשקת, מלקקת, מוצצת עמוק, נקיה - מתקלחת בין לבין ואחרי, מסאז קל בין האקטים, חביבה, חייכנית אבל משהו לא נדבק, בעמל רב הצלחנו לעבור את הסיבוב השני שבדרך כלל הוא לא ממש בעייתי אצלי. אולי בגלל חסר האפשרות לתקשר. חביבה, נראית טוב אבל לא אחזור.

מינה - תל-אביב אוקראינה

15
ביקרתי את העלמה האדמונית ומאוד נהניתי. כל מה שכתבו עליה כאן למעלה נכון, וגם: היא חייכנית, נעימה, מריחה טוב, שמחה, חלקה, בהירה, טעימה, רכה במקומות הנכונים, כיף להיות איתה באותו חדר.

היא גם יודעת את העבודה, לדעתי לא חדשה בתחום, שזה יתרון מבחינתי.

לי היא מאוד הזכירה את הג׳ינג׳ית מהסדרה מופע שנות השבעים, רק עם שיער קצר יותר:

מינה - תל-אביב אוקראינה

20
גם הפעם זה דיווח על לינה...

גם הפעם מפגש של שעה נגמר כמו שיחת טלפון קצרה...

גם הפעם לא הגענו למצב של יחסי מין וגינאליים, רק אוראלי...

גם הפעם תפסתי לה את הראש כמו כוכב האתר http://youngthroats.com

גם הפעם הבאתי לה גמירה עצבנית לפרצוף...

גם הפעם גמרתי פעם אחת ושילמתי על פעמיים...

גם הפעם אני מצטער שלא צילמתי את המחזה למזכרת...

גם הפעם יצאתי שמח מדירתה...

גם הפעם חזרתי הביתה ודפקתי שוט של ויסקי באמצע היום...

גם הפעם חזרתי הביתה והתחלתי לחשוב איך לרשום דיווח מצחיק כמו שרק רוני ג. יודע לעשות ואחרים רק מקנאים או מפרגנים חחחח

יום טוב שיהיה לכולם.

----------------------------

:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”