כ טניה מילף מסג +מ+ז 150 חולון - דף 2 - סקס אדיר

טניה מילף מסג +מ+ז 150 חולון

15
מה אתה אומר קובקוב תודה רבההה על הפירוש אחי וואי
ואני כבר לא הבנתי על מה הוא מדבר וניסיתי להתקשר לאבן שושן בעצמו שיעזור לי עם זה (ציניות כן...) והגרש במילה חבר'ה שמבדיל בין זה למילה חברה שהיא ביחיד נקבה לעומת חבר'ה שהיא מילה ברבים וואי אחי תודה גם על זה (עדיין ציניות כן...)

ואם נהיה גם קצת פחות ציניים קובקוב וחברינו החליל.. משתמשים בביטוי זה (שזה עתה עזרת לי להבינו) לאחר דגימה חדשה (חדשה!) שהגעת אליה ביוזמתך (ללא "שלח לי את המספר אח שלי כפרה עליך") והיית החלוץ שדגם ורץ לספר לחבר'ה.

המצב כאן אם הבנת (מקווה שכן בכל זאת אתה נראה לי מבין עניין עם מעידה קטנה בדרך) הוא לא המצב. זה הכל.
רק שנשים דברים על דיוקם. הוא לא שכב על שום גדר (אלא אם כן זה הכינוי שכבודו הדביק לעלמה טינה) למען שום חבר'ה.

סוף

16

קולומבו יקירנו, גם אתה לא בדיוק "טלית שכולה עברית צחה"!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

18
ממש מוזר, אותו טלפון, אותו מקום, זקנה אחרת :)

התקשרתי, ענתה, אמרה שהיא בת 35 עיסוי מפנק עדין ומרגיע. הגעתי, סווטלנה, בת 55 לפחות (אמרה שיש לה בת בת 28 שמתחתנת עוד מעט) ממש יפה (אם כי - מבוגרת) קטנה, רזה, (לא רזה חולני) חזה גדול שנראה סיליקוני אבל מרגיש אמיתי, אין תחת בכלל. מתפשט, היא מתחילה במעין ליטופים לא ברורים, מורידה חולצה, נותנת לי לינוק קצת, ינקתי, מבקש שתוריד מכנסיים, מורידה, מבקש שתוריד תחתונים, מורידה, שבלול לא מגולח אבל גם לא שעיר, לא נותנת להכניס אצבעות, מביאה לי ביד, לא משהו, מבקש שתמצוץ, לא מוצצת, בסוף עשתה לי טיטיפאק כשאני בישיבה וגמרתי.

כנראה 2 בנות שעובדות באותו מקום
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”