להווי ידוע שכשהזין עומד השכל בתחת.
הנפילה מכאיבה פי כמה כשאתה מפנק את עצמך בתדירות נמוכה היות והיכולת לתקן נזק שנגרם יורדת משמעותית ותחושת האפסות מלווה את הימים הבאים שלך במחשבות מבאסות על כמה שאתה סתום ואיך (שוב) נדפקת.
במה דברים אמורים?....
מצאתי את עצמי אתמול אחרי אימון כושר מת למסאז' טוב. לא התחשק לי ללכת לטניה, התקשרתי לחגית והיא יכלה רק הרבה יותר מאוחר.
מפה לשם מצאתי את עצמי עושה מעשה שהבטחתי לעצמי לא לעשות יותר - מחפש דרך לוח יד 2 עיסוי באזור ומתפלל לטוב.
הבעיה היא שכנראה שאם מישהי עונה לך ישר ועוד זמינה במיידי כנראה שהיא לא המעסה הטובה עלי אדמות, וכך אחרי טלפון אחד או שניים הגעתי לאיזו רוסיה עם קול צעיר קליל וסקסי, 200 ₪ ל 40 דקות מסאז+בודי, כיוונה לכתובת בכותרת.
לקח לי 20 דק' להגיע והייתה חניה נוחה באזור.
כיוונה אותי בטלפון למיקום המדויק, נכנסתי, די דיסקרטי בכניסה.
בחורה בשנות ה40 לחייה, לא דוגמנית אך נראית טוב לגילה.
עבור הרפייה שנייה ביקשה עוד 50, האתנן עבר ידיים ואני התפשטתי ונשכבתי על המיטה היות והתקלחתי ממש לפני בחדר הכושר.
הגברת חזרה והתפשטה, להפתעתי, לחלוטין. נשכבתי על הבטן והיא אמרה שנתחיל ישר על הגב. חשבתי שהיא תעשה קצת בודי אבל היא נעמדה מעלי וישר ניגשה להרפייה. גמרתי אחרי כמה דקות תוך כדי שאני לש את שדיה. היא לא התנגדה. כבר חשבתי שעליתי על מציאה ושסוף סוף יהיה לי מה לתרום לכם, אבל מכאן ואילך החלה נפילה מהירה על גבול ההתרסקות.
לאחר שניקתה אותי היא ניגשה למסאז' שהיה סתמי, לא גרוע ולא טוב. סתם סתמי. הרגשתי שזה סוף יום ושממש לא בא לה להשקיע בי ופתחתי איתה בשיחה מתוך תקווה שזה ישבור את הקרח ויועיל לביצועיה. התבדתי.
אחרי עשר דקות (!!) היא ביקשה ממני שוב להסתובב על הגב, לקחה שמן והתחילה לנסות להעמיד לי בלי הרבה סבלנות.
הייתי קצת בהלם ושאלתי אותה מה היא עושה והיא אמרה לי בלי להתבלבל שעוד מעט הזמן נגמר. די התעצבנתי. אמרתי לה שלא עברו אפילו 20 דקות מאז שנכנסתי ושמגיע לי 40 דקות. האמת, שברגע שאתה מוציא כזה משפט מהפה נדפקת בכל מקרה, גם כי השירות שתקבל יהיה גרוע וגם כי זה ממש מחרבן את האוירה. כאילו שזה לא הספיק, החצופה הזו יצאה החוצה כדי לבדוק ביומן שלה מתי היא נכנסה איתי לחדר!
אחרי שתי דקות היא חזרה ואמרה ש'באמת נכנסת רק לפני 20 דקות ואני התבלבלתי, הכל בסדר אל תכעס', אבל מבחינתי הנזק כבר נגרם.
ביקשתי ממנה את הבודי המובטח בתקווה שזה יעזור לתקן במשהו את האווירה, אבל היא בלי להניד עפעף אמרה לי שסיכמנו על שתי הרפיות ב 200+50 ושהבודי לא כלול. זה כבר עבר כל גבול. בחיים זה לא קרה לי שמישהי משקרת בכזאת חוצפה בפנים שלי. ואני אומר לכם, אולי אני אדם עם עקרונות ועומד על שלי, אבל אני גם מנומס ונעים הליכות. היא ראתה שהתשובה שלה ממש עיצבנה אותי והחליטה 'לפנים משורת הדין' לעשות את הבודי המובטח, שהיה כמובן הגרוע בחיי. אחרי שתי דקות של סבל הורדתי אותה ממני, אמרתי לה שהספיק לי וביקשתי להתקלח. היא הלכה להתנקות לפני ונאלצתי להמתין עוד כמה דקות לפני שנכנסתי להתקלח בעצמי. בזמן שחיכיתי למקלחת ראיתי את שטר ה 50 ₪ מונח על השידה והתלבטתי אם לקחת אותו. החלטתי על אף הכל להשאיר אותו ולהגיד לה בפנים שהוא מגיע לי חזרה. תקתקתי מקלחת, התלבשתי וקראתי לה. בינתיים שמעתי איזשהי שיחה ברוסית בינה לבין מישהו שהוזכר בה 'כסף' ו'זמן', והבנתי שהיא בטח מדברת איתו עלי. כבר לא היה לי אכפת. אמרתי לה 'תשמעי, אני רוצה את ה 50 ₪ חזרה, הם לא מגיעים לך'. היא זרקה לי את השטר בפנים, כנראה שהיה מוכן לה מראש ביד כי היא צפתה את תגובתי המתבקשת, ואמרה לי 'אל תחזור לכאן שוב, זה לא מקום בשבילך'. הסתובבתי ואמרתי לה 'מותק, אם כבר זה לא מקום בשבילך', ויצאתי החוצה.
לסיכום. 200 ₪, חצי שעה מהאוטו פנימה וחזרה, מסז גרוע בעירום מלא, הרפיה חלשה, בודי (?) מחריד. עושק מצוי. שומר נפשו וכספו ירחק. צר לי שאיני איש בשורות הפעם, מבטיח לעדכן אם וכאשר יהיה מה.
בהזדמנות הזו אני ממש מבקש מכל מי שיש לו המלצה על פרטית בלבד באיזור המרכז, ממש אשמח לקבל פרטים בהודעה פרטית. הנפילות האלה כואבות ונבאסות, וחוכמת ההמונים משככת את הכאבים במשהו.
יום נפלא לכם.