כ פולינה לא פולניה...היא רוסיה תא - דף 3 - סקס אדיר

פולינה לא פולניה...היא רוסיה תא

23
פולינה בחורה רזה מאד (סטייל ניקי - רואים את הצלעות), לא קומפקטית (מתנשאת לגובה 1.7 ויותר). היתה עסוקה בטלפון רוב הזמן. מאד קורקטית. לקח לי זמן להוציא ממנה חיוך.
אמרה שלא ממש אוהבת נשיקות ומאד אוהבת אוראלי אבל לא הרגשתי וואוו במציצה (סביר +), וגמירה בפה עושה בלית ברירה.

אוהבת את ישראל וחושבת שהישראלים ג'נטלמנים (הפצצתם אותה בשוקולדים וסושי חחח. טיפ למבקרים - חולה על סושי).

והנה חידוש בתאגיד- היא אוהבת שלישיות (עם עוד בחורה) ואפשר לבקש אותה ואת חברה שלה "סשה" מבת ים לסשן משותף.

אישית לא אחזור. קשיי השפה וההתעסקות שלה בטלפון לא גרמו לי לצאת ממנה בתחושה לשידור חוזר...
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

25
ערב טוב לכולם חבריה

טוב , ביקרתי את פולינה שנמצאת בדירה בבן יהודה . אני לא הולך בתקופה האחרונה לבחורות עובדות , אבל במקרה קראתי שהגברת עושה אוראלי מצוין , אז אמרתי בוא ננסה . נכנסתי לדירה והיא ישר התחילה עם גוגל והתרגומים . הבחינה שאני יודע קצת רוסית ואז התחילה לדבר . דיברה , דיברה , דיברה ואז שוב דיברה . בקלות ניתן להבין שהבחורה באה לבזבז זמן ולא ממש לעבוד . מבחינת המראה החיצוני היא דומה לקווקזית למרות שמתעקשת שהיא חצי רוסיה ובאה מסנט פטרבורג . אני אוהב את המראה הסלאבי והיא רחוקה מאוד מכך . נראית כמו ישראלית מהשכונה . מבחינת הגוף הבחורה רזה , אבל הגוף לא סקסי . אין לה את הישבן המעוגל כפי שיש לרבות מהבנות הסלאביות . בקיצור , היא לא שווה 500 שקל . לצערי , אנחנו או כפי שגם אני הייתי בעבר "המכורים" לבחורות עובדות , נכנסים גם כאשר הבחורה לא ברמה . כנראה מתוך רוטינה של לבדוק ולטעום כל דבר . לדעתי לא מומלצת ולא שווה את המחיר .
הפוך כל חסרון ליתרון

27
גם אני תלמיד של מורינו ורבינו הייתי אצל פולינה. אף פעם לא הייתי עם תימניה. ולמעשה הרגשתי שאני עם תימניה. היא שולטת עם הרגלים במגוון התנוחות אכן קומפקיטת לסקס. מאוד אהבתי שינוי התנוחות איתה. שמה הרבה גל על הקונדום ככה שלא הרגשתי שהיא צרה לפי הדיווחים, אך שחודרים אלייה בתנועות בפנייה אתה רואה שהיא מרגישה כל סמ שנכנס ויש לי רק 13 סמ .
אני אחזור כי כרגע בבניין בבן יהודה היא הכי מצאה חן בעיני. ועד בת ים לא ארחיק לזיון

28
חבל שהלכתי .. לא יודע מה היה יותר ביזבוז זמן או ביזבוז כסף אומרים שזמן זה כסף אני מניח שהפסדתי כפול ..
בכל מקרה כן אוהבת למצוץ והחור שלה צר יותר מלא יודע מה הכוונה הוא באמת צר נורא בשלב מסוים רציתי רק לסיים עם זה כי כבר התחלתי לרחם עליה וזה לא שאני בעל תותח ענק .. בכל מקרה חוויה נחמדה -
כמו שכתבתי את "הדיווח" הזה ככה גם הסקס נראה בלי חשק
ולסיכום טוענת שהיא מרוסיה כן בטח כמו שאני מגרמניה .. Approve
הטעות שלי זה שהלכתי אליה ולא למישהי אחרת כי היא הזכירה לי מישהי שרציתי פעם אני מניח שהסקס היה דומה אם כך Geek
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”