כ מחפש המלצה - סקס אדיר

מחפש המלצה

2
הייתה פה המלצה לא מזמן על מגי, המספר שלה מופיע ביד 2, ברחוב החשמל..חפש את הפוסט..או את המספר ביד 2, אני אישית התלבטתי ובסוף לא דגמתי. ההמלצות עליה היו טובות מאוד

מחפש המלצה

3
לצארמר תודה רבה מכיר את מגי מבחינת עיסוי היא מאוד מקצועית ועושה עיסוי מעולה לגבי החלק השני מבצעת אותו בחוסר חשק מוחלט אין הדדיות או איזשהי אינטרקציה בינך לבינה וזה מוריד הרבה מאוד מהחוויה ולכן היא לא מתאימה לי . בכל מקרה תודה על הניסיון .

מחפש המלצה

4
[QUOTE=פלונטרון]לצארמר תודה רבה מכיר את מגי מבחינת עיסוי היא מאוד מקצועית ועושה עיסוי מעולה לגבי החלק השני מבצעת אותו בחוסר חשק מוחלט אין הדדיות או איזשהי אינטרקציה בינך לבינה וזה מוריד הרבה מאוד מהחוויה ולכן היא לא מתאימה לי . בכל מקרה תודה על הניסיון .[/QUOTE]

בכיף....תאמת שגם אני חיפשתי מישיה שעושה באדי לא מזמן כי ממש בא לי על החוייה של באדי איכותי...לצער לא מצאתי מלבד הבחורה הקרייתי דניאל שלא מקבלת לקוחות חדשים כבר זמן רב.מבולבל

מחפש המלצה

5
כל פעם שמישהו מזכיר את המילה עיסוי קופץ לי באוטומט דניאל שעיסוי קצף תיווך בין הצדדים....
הרבה זמן לא נתקלתי בפוסטים עליה אבל אולי שווה לך לפשפש כי הבנתי שהיתה מעולה ((לא הייתי).
לפעמים בהיפר סקס אפשר למצוא מציאות אבל ברוב המקרים זו פשוט עוד תקתוקיה.
תודה יום טוב.

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

מחפש המלצה

10
הייתה אחת שניכתב עליה פה לפני כמה חודשים כשעבדה בגושן, אחר כך עברה ליששכר במוצקין, עשתה בודי מעולה,
היא עברה לחיפה ומאז עבדו לי עיקבותיה. אולי מישהו יודע היכן היא היום?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”