כ באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום). - דף 5 - סקס אדיר

באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).

42
טנטרי אני לא מכיר. לגבי צעירות - לא מכיר מישהי מתחת לגיל 25, בתחום של 25-35 יש את אלינה 052-4328268 וטניה 052-8833105 שדיווחתי עליהן לאחרונה ומומלצות לעיסוי אירוטי. אצל טינה יש מצב לאקסטרות לדעתי. בדירה של סטלה בבנין הגבוה ליד לשכת גיוס יש מישהי חדשה שלטענתה היא בת 29 ואולי אדגום. חוץ מזה יש כמה בחורות עם שמות ישראליים ולא רוסיים שמפרסמות ב 220 שח ביד 2. לדעתי הן חולקות דירה בשכונה ג. לא דגמתי ואשמח לשמוע חוות דעת. יש עוד מקומות כמו הדירה של יבה שיש שם איזה 5-6 בנות שמחלקות ביניהן את הימים ומידי פעם מגיעה מישהי חדשה במקום מישהי שעוזבת. בתכלס, כמעט כל המקומות מפורסמים ביד 2 במחירים של עד 220.

43
יש הרבה מקומות בבאר שבע ומניסיון שלי יש 2 בחורות שנותנות תמורה לאגרה ;)

1. אירין מהדירה של יבא, בחורה עם חזה גדול, מלאונת, 30+, מוצצת טוב וסקס כל זה ב200.(יכול להיות שהעלו את המחיר לא סגור).

2. נטלי מאברהם אבינו, שכרגע המועדפת עליי , בחורה יחסית צעירה30+ גבוהה, רזה, נקיה, חזה בינוני עומד, בהירה, מוצצת טוב, סקס טוב, נותנת הרגשה של חברה, מתמסרת בזיון.(יכול להיות שרק איתי אבל שווה לנסות) 300 ש"ח.

ראיתי דיווח על מאיה מהדירה של יבא, מי שאוהב בחורות ממש רזות/לוק של ילדה אז היא בשבילו. היא לא מוכנה לסקס איתי בגלל שהיא טוענת שהוא עבה מידיי. יש לי תחושה שהיא ממש צרה, הרבה זמן לא הייתי אצלה אולי היא תסכים ;)

44
אהלן חברים זהו הפוסט הראשון שלי לאחר תקופה בה צפיתי בתגובותיכם בתקווה שמעתה אכתוב עוד כמה כאלה.
אז היום ביקרתי אצל אלינה שמקבלת ברחוב רגר ביציאה מהעיר שכבר דובר עליה בפורום וגם פורסם מספר הפלאפון שלה בכל מקרה הבחורה גם מפרסמת ביד 2..
אז ככה..התקשרתי ואלינה ענתה, כמו שכבר סופר המחיר הוא 200 שקל לחצי שעה 250 ל45 דקות ו300 לשעה, העסקה כוללת מסאז ובודי עם סוף שמח כמובן שנעניתי בחיוב והגעתי לדירה,כאשר הגעתי פתחה לי את הדלת אלינה באמת בסביבות גיל 28-30 לא יותר לא פחות פנים נאות גוף יחסית רזה חזה בינוני טיפה נפול לא משהו רציני אבל הנה החלק הטוב והוא התחת המטורף שיש לההה, לא יכולתי להוריד את העיניים ממנו למי שמעדיף תחת על חזה כמוני ממליץ בחום, בכל מקרה החלטתי ללכת על המסלול של ה45 דקות, עוד לפני שהתחלנו שאלה אם ארצה להתקלח והסכמתי, שאלתי אם בא לה ביחד אמרה שלא.. יצאתי מהמקלחת נכנסתי לחדר העיסוי ושם היא חיכתה כאשר היא בתחתונים בלבד..להבדיל מרוב הבחורות שנותנות עיסוי בבאר שבע היא לא תקתקנית ובאמת משקיעה ונותנת מעצמה, מתחילה בעיסוי שלקח בערך 25 דקות לאחר מכן הורידה את גם את התחתונים והחלה בבודי מסאז שהיה מצוין, אפשר לגעת בחזה בתחת וגם למטה אבל היא לא מורשה להחדיר אצבעות..גמרתי כאשר היא מעלי ומצמידה את החזה שלה קרוב אליו .
אסכם ואומר שבהשוואה למה שיש בבאר שבע היא בהחלט שווה את התשלום. החיסרון היחיד שאני יכול להצביע עליו זה שהיא מאוד רובוטית בתגובות שלה ולא אשת שיחה אם אתם אוהבים לשאול שאלות ולבדוק את גבולותיה כמוני אז קחו בחשבון מה שסוכם זה מה שיהיה לא מעבר..פחות אהבתי שהיא לא הסכימה למקלחת משותפת...אבל שוב זה לא שיש פה כזה מבחר.מבולבל

45
אני הייתי אצל מישהי בשם ענת שמפרסמת ביד 2. מבקשת 150. לחובבי מבוגרות מישהי בסביבות ה50. מעסה מדופלמת ומקצועית!!!. אני באתי לעיסוי נטו אבל לקראת סוף העיסוי זרמתי לשאול אם מפריע לה להרפות. לאחר מספר שכנועים ותוספת של 50 זרמה. היה נחמד מאוד להינות מ2 עולמות.

49
הייתי היום שוב עם בדירה של ליהאנה.היתה בחורה בשם מישל שהייתי איתה כבר פעם ודי התבאסתי כי היה תיקתוק אבל הפעם היא פשוט זיינה לי את הצורה! היא בת 35-40 היא גבוהה וגדולה אבל לא שמנה חזה גדול שפתיים בלתי נשכחות ועיניים כחולות.פשוט אנסה אותי! עובדת כל שלישי וחמישי ושאר הזמן היא בתל אביב.250 לחצי שעה. באמת חוויה מתקנת.
שכחתי לדווח גם על מישהי בשם לנה או אלנה מפרסמת ביד 2 תחת פינוק מושלם לחצי שעה. צעירה יחסית.מכווינה לדירה בשכונה ג גבוהה וגוף לא מעוצב בעליל. שיניים שחורות ורקובות ובדוגי עולים ריחות לא נעימים 200 לחצי שעה.עושה הכל עם קונדום.מי שממש חרמן ובעל קיבה חזקה שיזרום.
נ.ב: שמח שהפוסט שלי משגשג תמשיכו לזיין ולדווח!!

50
שלום היית אתמול במלון אביב עם הבחורה שעונה לשם אורטל לקחה ממני 400 שקל לשעה בפועל 20 דק תקתקנית מגעילה גוף על הפנים רק נראה טוב שמתפשטת הכל רופס

בקשר לדירה של קרן ולשאר הבנות חברה הם מסתכלות על התגובות שלנו בפורום ורואות את הדברים שאנחנו כותבים וכך מעלות וקובעות את הרף חבל שאי אפשר לצלם תמונה מהאייפון הייתי מראה לכם בכל אופן שבוע טוב עם המון מין!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”