כ קייב אוקראינה חלק ראשון !!! - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק ראשון !!!

2
לא יודע מהיכן להתחיל שמדובר בקייב

חזרתי משם לפני כשבוע והנה טיפים

א. לקנות כרטיס SIM בשדה התעופה עם חבילת גלישה, גוגל עוזר הרבה מאוד וצריך להפעיל הגיון שמחפשים כתובת לדירה.

ב. אתרminut.biz מחולק לפי אזורים וכאשר מופעל מהטלפון הסלולארי מופיעים דירות באיזור, להתקשר ולבקש לשלוח SMS עם כתובת

כך שהמונית תקח אתכם, לבקש מנהג המונית לדבר עבורכם על מנת לדעת קוד כניסה לבניין ואיזו קומה ודלת.

ג. הכל זול מאוד, מסעדות, בתי קפה, בארים... הכל בגוגל maps...

ד. לחפש במפות גוגל Maggase erotic ותקבלו את כל האפשרויות, המחירים נעים בין 60₪ - 130₪ לשעה עם בחורות מדהימות !!

ה. עדיף כמובן לצאת למועדון של אוקראינים ולהתחיל שם כי אז תמצא בחורה שמטוב ליבה תהיה אתך ולא להתקמצן להזמין למשקה או לשחם במסעדה !!

קייב יפה ומאוד נהנתי שם ... מתכנן לסוע שוב עוד פעמים רבות !!

תהנו !!

3
די לדקלם משפטים שלא תופסים מציאות.
"מגיע למועדון של אוקראינים,מתחיל איתה, מזמין למשקה, היא תזרום איתך ובלה בלה..."
קייב פח של מקום מבחינת סקס. אם אתה רוצים לאכול ולשתות אז האוכל לא להיט בכלל אבל זול מאוד.
הייתי בכל מקום אפשרי בקייב, היה לי נהג צמוד ונסענו ליותר מעשר דירות בעיר. מחיר נע בין 200 ש"ח וצפונה, הבחורות נראות רע.
מועדונים- הכל יקר, בנות אולי יזרמו לריקוד אבל אם תרצה להביא אותה למלון זה כבר יעלה הרבה מאוד כסף(וגם הסיכוי שזה יקרה אפסי).
סעו לפראג.

4
קודם כל אני רוצה להודות לחברי הפורום שדרך הדיווחים שלהם הבנתי את הלך הדברים הכללי בעיר...
מעבר לעניין הבחורות בתשלום מדובר בעיר מדהימה שיש בה המון אטרקציות ומחירים מאוד נוחים לנו (כל זמן שהמטבע שלהם חלש צריך לנצל את זה...)
הבחורות... אין לי מילים... הין אם בתשלום ובין אם בחינם (כמה כוסות שתיה במועדון...) מדהימות אחת אחת... בחיים שלא לא ראיתי כזאת כמות של כוסיות לא ראיתי בחיים שלי כל בחורה ללקק את האצבעות... כל מי שצריך טיפים עזרה ייעוץ ואפילו מספרי טלפון שיפנה אלי בפרטי... אני נכנס לפורום כל כמה ימים ואראה את ההודעות

לכו תזיינו. תעשו חייםקריצה

5
שלום חברים להלן דיווח טרי מקייב
(מחיר גריבנה 1 שח 7 גריבנה 100$ 2550 גריבנה)
אני חדש כאן בפורום נעזרתי רבות בקריאת ההודעות שלכם לאחר ביקור בקייב החלטתי לדווח לתועלת החברים. בחרתי במלון מרכזי
Khreschatyk. שנמצא ברחוב קרישטיק ממש במרכז. מטעמי בטחון, הגעתי והתמקמתי במלון התחלתי מיד לעבוד, הפעלתי 3 תוכנות טינדר, ממבה, בודו, העלתי את התמונות שלי באתרים הנל (אין חשש שיכירו אותי אגב אני משתמש בסמרטפון מיוחד המיועד רק לפעילות בזירת הזיונים כיוון שהפיסבוק מזהה ומקשר חברים באנשי הקשר) כיוון שזיונים טכניים מענינים אותי רק חלקית אז התחלתי לחפש קשר יותר מענין בסופו של דבר נפגשתי עם שני נשים הראשונה ביקשה מונית 600 גרבנה שווה ל90 שח נפגשנו בכניסה למלון דלת ליד יש בר מפואר של כמה קומות 'בודהה בר' אכלנו שתינו והתמזמזנו היה שמח קבענו להיפגש למחרת, בסופו של דבר למחרת ביטלתי כי זהיתי שהמטרה שלה כסף העדפתי להשקיע בסטודנטיות צעירות יש שם כוסיות מדהימות, בנתיים נסיתי ליצור קשר דרך האינטרנט במודעות פרטיות מתברר שהאיכות ירודה תמונות לא אמיתיות ואז
השתמשתי במידע של הפורום ונפגשתי עם מילה מתווכת לדירות של בנות, פורסמה כאן בפורום יש לה שירות טוב מגיעה עד המלון חרוצה ופעלתנית מנסה לרצות וגם לקבל מחיר טוב ניתן ורצוי להתמקח, כיוון שאני לא חובב טיולים בדירות מעדיף להזמין סיכמתי איתה שתביא למלון ואני אבחר הביאה שתיים בחרתי אחת צעירה חמודה נתנה שירות טוב ביצעה את העבודה, 1900 גריבנהבחדר לקחתי ממנה את הטלפון הפרטי ללא תיווך חצי מחיר 1000 גריבנה סיכמתי עם מילה שתגיע לאסוף אותי מהמלון בשעה 23 ונלך ביחד למועדון רגיל ושם היא תתווך לי יצאנו יחד לאחר כמה בחירות מצאתי סטודנטית לכל הלילה 200$ צעירה היה כיף שתינו ביצענו פעילות החלפנו טלפונים ווצאפ בקשר עד עכשיו. מתברר שהיא יהודיה משני צדדים אז ירד לי החשק להמשיך, למחרת מילה הביאה 4 בנות ברכב בחרתי אחת יפיפיה לשעה 1500 גרבנה סיימתי במטרה לצאת למועדון סטודנטים נקרא פארסג פגשתי נהג מונית שמו ארצי מתקשר באנגלית עזר לי בכל מה שביקשתי מחיר סביר ובלי סחיטה של כל מיני תוספות מאז אימצת אותו לנהג הקבוע שלי שמו ארצי טל 00380687179703 יש לו ווצאפ וויבר ניתן לקבוע איתו מהארץ שיאסוף משדה התעופה בריספול רחוק מקייב 40 קמ ב 450 גריונה מומלץ להגיד לו שטומי שלח(בהלוך שילמתי 700 גריבנה ונהג סחטן) הוא יכול לסדר גם דירה יפה במרכז העיר בחצי מחיר לקח אותי לראות בפעם הבאה אני יזמין את הדירה דרכו יש כספת ג'אקוזי מקרר ועוד והקבלה פתוחה 24 שעות עם שומר,
למחרת פגשתי סטודנט צעיר יודע אנגלית פרפקט עובד בתיווך של בנות בחור חמוד בפגישת ההיכרות נתתי לו 200 גרבנה לא הסכים לקבל מצא חן בעיני שלף טל נייד הראה לי מבחר תמונות של בחורות. הזמנתי ומאז המשכתי לעבוד דרכו לקח אותי לכמה מקומות בעיר בקיצור אפשר להשתמש בו לכל מה שרוצים מבין במועדונים בחור חמוד אמיל טל 00380734174510 להגיד לו שטומי שלח.
מסקנות.
1 לתאם מהארץ איסוף יכול לעזור במציאת דירה סים מקומי
2 לעבוד עם תוכנות הכרויות
3לעבוד עם מתווכים מילה או עם אמיל שהוא יותר מומלץ
אני מקווה שדיווח זה יעזור ניתן לשאול שאלות

6
אחי צר לי לבאס אותך אבל כיסחו אותך במחיר.
טוני שלך אותי.
יש לי נהג שיש לו משפחה בישראל והוא לוקח אותי מהשדה לעיר ובחזרה ב220 גריבנה בכל כיוון.
יש לי מקום של בנות שבאות להשלים הכנסה וזה אומר שתקבל את הבנות המוצלחות ב800גריבנה בלבד.

8
כל עוד לא יפורט ולא יאומת....יש לי דוגמנית שגרה בבית שלי ועושה מה שארצה בחינם...
הדיווחים ה"ממוצעים" מדברים על 50 דולר לסבבה, 80 דולר לטוב מאוד, 130-150 דולר למדהים דוגמנית על.
פחות מזה לדוברי רוסית...זה לפי סקר כבד שעישתי כי מתכנן נסיעה (למרות שבסופו של דבר מאמין שאסע לתאילנד).

10
צ'ארמר - הדיווחים פה על קייב מדהימים, ופותח השירשור עשה עבודה מדהימה בפישוט התהליך,
אבל...

השורה התחתונה שלך נכונה (רק צריך למצוא (שוב) את האליבי הנכון או את סיפור הכיסוי המתאים) ויאללה לפאטאייה, העיר שבה אתה הולך עם כוסית שכולם יודעים שהיא זונה יד ביד, וכולם מבסוטים כי גם הם עם זונה או שאפילו היו עם שלך אתמול...
וזה ככה נמשך ימים ולילות...
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”