כ מחלות מין - סקס אדיר

מחלות מין

1
בזמן האחרון מטריד אותי נושא מחלות המין...

במיוחד אחרי כמה מפגשים שאחרי כמה ימים התחלתי להריש לא כל כך טוב פיזית וישר עוברים לי בראש סרטים אולי חלילה וחס נדבקתי במשהו...

והשאלה שלי לאלה שנוהגים ללכת קבוע במיוחד עם נשים שונים כל פעם, הרי ככל שמספר הנשים גודל כך גם הסיכוי להדבק... האם הנושא הזה לא מטריד אותכם? למרות שכמובן הסקס הוא מוגן הרי תמיד יש סיכוי במיוחד עם נשים העובדות בתחום... ולאלה שנוהגים לרדת גם לבחורה עובדת או לקבל מציצה חשופה, עד כמה יש סיכון בזה ?

.....

מחלות מין

3
יש באלנאס בין פינוק וכיף לבין הישמרות והיזהרות...
הגבול שלי הוא חדירה ללא קונדום, ולא יורד לעובדות מלבד אחת או שתיים שאני יודע שנקיות.
מציצה חשופה זה סביר, החדרת אצבעות זה סביר, רימינג זה סביר, מכל אלה אפשר להידבק, אך הסיכויים נמוכים יותר.

מחלות מין

4
העלתם את הכל. וטוב שכך.

נושא ישן ושגור מצד אחד וחשוב ומציל חיים (ואיכות חיים) ללא עוררין מצד שני.

כל עוד הוא עולה פעם בכמה זמן לא חשוב כל ידי מי
ולא חשובה הסיבה המדויקת באותה עת הרי זה מבורך.

שזה תמיד יהיה לנגד עינינו.

זה החיים שלנו. שוב.. אם לא חיים אז איכות חיים (כי לא כל הדבקה כידוע היא קטלנית)

בריאות חברים בריאות ושהשכל יגיע מהראש ולא מבין הרגליים.

מחלות מין

6
דוקטור...לעומת חדירה הסיכון סביר אבל שוב, כולם קובעים לעצמם גבולות אני לא בא לחנך ולהטיף לאף אחד.
מכיוון שאני לא מבקר בתיקתוקיות ומכונים אלא רק פרטיות אני מרשה לעצמי קצת למתוח את הגבול.

יש סיכוי להדיבק במחלות שנפתרות שבוע באנטיביוטיקה וזה לא כיף אבל לא נוראי, בחדירה יש סכנה חמורה לHIV ולכן זה הרבה יותר גרוע.

לטעמי מציצה חשופה אצל פרטית זה סביר....

לכל אחד יש את הבאלאנס שלו ואני לא מתווכח, הכי בטוח זה להביא ביד ללא ספק.

מחלות מין

7
הכי בטוח זה להביא ביד זה היה טוב אהבתי.. ועוד ללא ספק ;)
גם הכי בטוח זה לא לנהוג לא לטוס לא להתגייס והכי בטוח לכיס זה להתעלם מהדיווחים של רוני וכו' ;)

חיים רק פעם אחת... עדיף/רצוי/כדאי לחיות בריא זה כן..
אבל מצד שני שוב.. חיים פעם אחת. וסוף מעשה במחשבה תחילה. לא סתם פתגם יפה. תהנו. (ובשכל.. כשהוא תמיד בין הרגליים סליחה בין הכתפיים)

מחלות מין

8
[QUOTE=פטישחשמלי]תלמד ממני ,
כל ביקור אני משתמש ב 12 קונדומים :
10 על האצבעות
1 על הלשון
1 על שמוליק
ויוצא תמיד בריא צחוק
[/QUOTE]

צחוקצחוק
אחד על הראש שלא נידבק בHIV מחוש הריח חלילה
שלח תגובה