מרגריטה פרטית בת ים !!!
182[QUOTE=yellow-horny]נראת טוב. [/QUOTE]
לא נראית ככה היום.
----------------------------
:)
מרגריטה פרטית בת ים !!!
183מדובר באישה גדולה ומוצקה - לשעבר ספורטאית.
מאוד משופשפת בתחום של השלמת ההכנסה - בהחלט מנסה "לנהל" את העניינים - יכולה לקבוע ולהזיז, לתת לכם להמתין אפילו שעה כי היא מתעכבת בסידורים וכד'... וגם במפגש עצמו מנסה להוביל...
תקשורתית ואשת שיחה - תצפו לאסרטיביות...
לא תתאים לכל אחד..
מרגריטה פרטית בת ים !!!
184אממ, מדיווח לדיווח ומתמונה לתמונה, התפלאתי מאוד, שאכילס דגם אותה.
כניראה היובש הכהה את החושים.
אני מודה לו לכם ולעצמי, 600 שקל, אין לי בעיה, אפילו פעמיים בחודש.
אבל לא, היא ממש, אבל ממש לא הסוג שלי.
היא ניראת כמו מתעמלת ממזרח גרמניה.
שזה כבר פטיש.
אקח את קסניה על פניה או מאשה המדהימה מפברואר 2015.
כניראה היובש הכהה את החושים.
אני מודה לו לכם ולעצמי, 600 שקל, אין לי בעיה, אפילו פעמיים בחודש.
אבל לא, היא ממש, אבל ממש לא הסוג שלי.
היא ניראת כמו מתעמלת ממזרח גרמניה.
שזה כבר פטיש.
אקח את קסניה על פניה או מאשה המדהימה מפברואר 2015.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.
מרגריטה פרטית בת ים !!!
185אני מודה ומתוודה, היובש הקהה את חושיי שם.
אני מצטט מהדיווח שלי:
"נכנסתי בהיסוס. את הדלת פותחת מרגריטה, באתי לסוב על עקביי שראיתי אותה, אין לה פנים יפות כמו שאני אוהב וגם לא דקיקה ובלונדינית כמו שאני אוהב אבל שמוליק התעורר ורצה את ליטרת הבשר שלו."
"נכנסתי בהיסוס. את הדלת פותחת מרגריטה, באתי לסוב על עקביי שראיתי אותה, אין לה פנים יפות כמו שאני אוהב וגם לא דקיקה ובלונדינית כמו שאני אוהב אבל שמוליק התעורר ורצה את ליטרת הבשר שלו."
אין מה לעשות, תמיד הבן זונה מכניס אותי לצרות.
מרגריטה פרטית בת ים !!!
188אם כך, שתלך להזדיין, אבל לא איתי...
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
מרגריטה פרטית בת ים !!!
189מרגריטה שהפכה ל"גרידה" ( גרידי - באנגלית רודף בצע )
הייתי עם מרגריטה פעם אחת לפני כמה חודשים . אין ספק שהבחורה שירותית . היא התלהבה ממני , אבל כבר אז הבחנתי שהבחורה יודעת לתמרן וכבר הבינה את התנהגות הגבר הישראלי ואיך ניתן לסובב אותו כדי לעשות עוד כמה ז'ובות .
משיחות בנייד איתה , היא במתכונת של נדידה מישראל לאוקראינה ולהיפך . תמיד שחזרה שלחה לי הודעה שאבוא . אבל כאשר אמרה שהעלתה את המחיר מ -550 ל- 600 וכן רמזה שזאת סך הכל תוספת קטנה . אבל חשבתי כבר אז , איך קיבינימאט אחת מעבר לגיל 40 עוד מעיזה לעלות מחירים ? מה גם שכל הכסף הולך אליה . אחת כמוה בגיל 40 באוקראינה מרוויחה לשעה מכסימום 400גריבנה( במקרה הטוב ) שזה פחות מ- 100 שקל . פשוט לנצל את הגבר הישראלי .
אני יודע שיש הרבה שמתלהבים ממנה כי יחסית לרמה בארץ היא שירותית . אבל לאחר שבשנתיים האחרונות הייתי בחו"ל עם כוסיות במחירי רצפה , התחלתי להבין שאנחנו פראיירים .
הייתי עם מרגריטה פעם אחת לפני כמה חודשים . אין ספק שהבחורה שירותית . היא התלהבה ממני , אבל כבר אז הבחנתי שהבחורה יודעת לתמרן וכבר הבינה את התנהגות הגבר הישראלי ואיך ניתן לסובב אותו כדי לעשות עוד כמה ז'ובות .
משיחות בנייד איתה , היא במתכונת של נדידה מישראל לאוקראינה ולהיפך . תמיד שחזרה שלחה לי הודעה שאבוא . אבל כאשר אמרה שהעלתה את המחיר מ -550 ל- 600 וכן רמזה שזאת סך הכל תוספת קטנה . אבל חשבתי כבר אז , איך קיבינימאט אחת מעבר לגיל 40 עוד מעיזה לעלות מחירים ? מה גם שכל הכסף הולך אליה . אחת כמוה בגיל 40 באוקראינה מרוויחה לשעה מכסימום 400גריבנה( במקרה הטוב ) שזה פחות מ- 100 שקל . פשוט לנצל את הגבר הישראלי .
אני יודע שיש הרבה שמתלהבים ממנה כי יחסית לרמה בארץ היא שירותית . אבל לאחר שבשנתיים האחרונות הייתי בחו"ל עם כוסיות במחירי רצפה , התחלתי להבין שאנחנו פראיירים .
הפוך כל חסרון ליתרון
מרגריטה פרטית בת ים !!!
190[QUOTE=אופציה אקזוטית]
Black תודה על הדיווח, הרבה פעמים מה שחסר בשרשור זה תגובה שלך...
[/QUOTE]
[QUOTE=אופציה אקזוטית]הבחורה גילתה את מדינת הפראיירים,
המדינה מעניקה אזרחות אם תוכיח שהסבא/סבתא יהודים(או שתדאג שיהיה לך מסמך כזה)
והגברים מעניקים ממיטב כספם עבור מנוש נשי:)
[/QUOTE]----------------------------