כ TOP 10 - המלצות -500₪- - סקס אדיר

TOP 10 - המלצות -500₪-

2
קודם כל סחטיין על הטבלה, זה מצויין!
שנית כל, לפי מה קבעת שהן ה-TOP10 ? פולינה למשל ממש לא בטופ שלי גם לא קמילה ובטח לא קסניה.
על קמילה למשל פרסמתי פוסט מאוד לא מחמיא שמשום מה אני לא מוצא עכשיו, אבל בכל מקרה סיווגת פה הרבה מהתאגיד התל אביבי שלטעמם של הרבה הוא פשוט לא ברמה טובה.

TOP 10 - המלצות -500₪-

4
שמע ד"ר פאק חברי,
סך הכל אתה לא הרבה זמן איתנו כאן (רשום לפחות) ושמתי לב מהיום שהצטרפת שאתה מחפש לעזור/לתרום בכיף וזה מתבטא גם במהלך שלך כאן ושצריך לתת מילה טובה גם ובעיקר אם זה משתמש חדש אז אני מקווה שהבמה הזאת מספיק טובה לזה.
אתה הגעת בגישה שונה מאותם חברים חדשים שאין לי שום דבר אישי נגדם אלא נגד ה"צריך עזרה , אשמח למספר , מחפש..." ודומיהם.. כאשר הם מצפים שיעזרו להם כשהם לא עוזרים תחילה לעצמם. מעיד על עצמי.. לא יודע מה אחרים.. אני עוזר ואעזור בלי סוף שוב.. למי שעוזר קודם לעצמו (גם אם נרשם לפורום אתמול) מחפש בעצמו ומגיע עם שאלה קונקרטית על מישהי כשהמידע שמצא לא נתן לו מספיק תשובות. אבל מאסנו בתופעה השגורה של אוכלי החינם (אגב שהטבלה הזאת משרתת בעיקר אותם) שיודעים רק לבקש ולהיעלם בטח לא לחזור אלינו עם דיווח חלילה. מעטים הם עוד חסידי אומות העולם מביניהם שאומרים תודה לאחר קבלת המספר בטרם ההיעלמות.

אז סליחה אם התעלקתי לך פה על העניין אבל מאמין שלא מעט מסכימים איתי ושוב לגביך. שאפו גדול. הצטרפת ואתה מוסיף לפורום עוד צבע וגוון טוב. יישר כוח אחינו.

ובנוגע לנתונים קטונתי אך מסכים עם אכילס שכדאי
מאוד על מנת שהטבלה באמת תמצה את עצמה ותהיה
מוסכמת אם לא על הכלל (בכל זאת יהודי אחד אלף דיעות) לפחות על הרוב וניתן לפתוח אופציית סקר ואז להרכיב/לשפץ את הטבלה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”