כ נתניתית מבוגרת חיה רעה - דף 28 - סקס אדיר

נתניתית מבוגרת חיה רעה

272
הייתי עם אירנה השבוע
הבחורה מאוד סקסית ומושכת
שאלה אותי בת כמה היא נראית אמרתי בסביבות 35 והתחילה לצחוק ,לכן להערכתי היא בסביבות ה45
ועדיין היא מאוד סקסית ונראית צעירה מאוד
לא אפרט מה היה בנינו בשעה שלשמה התכנסנו במלון הכרמל
רק אגיד שהיה שווה כל שקל

נתניתית מבוגרת חיה רעה

273
חכיתי לשובו של האשכול הזה כדי לדווח על מפגש מטורף עם הגברת.
אכן מבוגרת, אבל סקסית ובעיקר, ביצועיסטית על.
אין פנטזיה שלא ניתן לממש איתה.
כבר דיווחו למעלה על הסקסיות, החיתיות, האנרגיה. יכולת המציצה, הקבלה לתחת, הזיון האגרסיבי, סטירות קלות
נשיקות, רימינג וגמירה מכל סוג ובכל מקום.
היא בעצמה לגמרי בעניין וגם גומרת. כולל מזיון בתחת ןמשחק עם הדגדגן
חשוב להגיד לה מראש לכמה זמן רוצים, שתדע להזמין את החדר מראש.
כל השאר כיד הדימיון והיכולת הפיסית
אחזור, בטח שאחזור

נתניתית מבוגרת חיה רעה

276
שוב נפגשתי עם אינסה אתמול.מה הוסיף שלא נהנתי כמו ב פעם ראשונה אצלה.למרות. שהיא מתגוררת ב מלון עשתה תרגיל מסריח.שכאילו קבעה את חדר לשעה.ב פעם קודמת לקחתי אותה לצימר לשלוש שעות.חוויה שאני לא אשכח.אתמול הרגשתי תיקתוק.

נתניתית מבוגרת חיה רעה

277
אני נפגשתי איתה במלון כרמל בנתניה בעלות של 300 שקל לחצי שעה , קבעתי איתה עוד באותו יום בבוקר לערב , קראתי פה דיווחים כי היא כנראה מתאכסנת באופן קבוע בבית המלון לכן החלטתי לבדוק טענה זו , הגעתי מבעוד מועד כחצי שעה לפני הזמן שקבענו ונכנסתי עם רכבי לחנייה בחינם במתחם המלון במיקום בו תהיה לי תצפית טובה לכיוון הכניס היחידה שיש לבית המלון , שלחתי לה הודעה ברוסית בווטסאפ בעזרת המתורגמן שהגעתי מוקדם יותר אז השיבה לי שעוד כ 10 דקות היא תגיע לבית המלון ותוכל לקבל אותי מוקדם יותר , כמובן שזה היה שקר היא כבר היתה בבית המלון ואמרה לי לעלות לקומה ה14 שם היא חיכתה לי , איך שנכנסה למעלית חייכה אלי ונתנה לי נשיקה חלשה על השפתיים , עלינו ביחד לקומה מעל ומשם היא פתחה את אחד הארונות שנמצאים במסדרון והוציאה את המפתח לחדר , כאשר נכנסתי לחדר הצעתי לה לקבל את הכסף אך סרבה ואמרה לי שבסוף אשלם שאלה אותי אם אני רוצה להתקלח ושהשבתי שכן , נכנסתי למקלחת ולצערי נדהמתי לגלות שהיה ממש טיפה סבון מהול במים בתחתית בקבוק השמפו ....כועס ( ככה היא מצפה שהלקוחות שלה יתקלחו ? לא נראה לי כי עניין ההיגינה של הלקוח יותר מידי חשוב לה ...) יצאתי מהמקלחת התנגבתי היו שם בדיוק 2 מגבות לבנות , אני מכיר היטב את בית המלון כי לפני כן היתי עם מישהי אחרת שכאשר אני שילמתי מכיסי 150 שקל קיבלתי חדר יותר טוב עם סלון וחדר שינה פה במקרה שלה היה רק סלון ובו המיטה כלומר חדר זול יותר , היא נכנסה למקלחת לא כדי להתקלח אלא כדי להחליף בגדים היא יצאה מהמקלחת עם בגד העשוי מרשת שחורה וגרביונים שחורים סקסיים המסתירים את חסרונותיה הגופניים ... קודם כל אתחיל מהדבר הכי חיובי במראה שלה וזה הפנים שלה שלדעתי יותר יפות מבתמונות ששלחה לי , השד הימני שלה גדול יותר בצורה בולטת לעין מאשר השמאלי אבל לא הופתעתי מכיוון שמישהו כבר כתב על זה כאן , יש לה בטן בינונית רופסת ונפולה , התחת שלה מאד נפול ולא יפה בצורתו , החזה שלה לא רק שהוא לא סימטרי אלא גם מאד נפול גודל נוטה לגדול , היא נראית טוב יותר עם בגדים אשר היא באה איתם במטרה לנסות ולהסתיר את חסרונותי ולהבליט את יתרונותיה הגובה שלה 1.75 , עדיף לא להוריד ממנה את בגד הרשת שלה כפי שאני עשיתי כי אז קל להתאכזב מהמראה שלה ... היא השכיבה אותי על המיטה והתחילה ללקלל לי את אוזן שמאל ולנשק אותי ככה בינוני בשפתיים , לאחר מכן ירדה לכיוון הזין והביצים , מציצה לא משהו בינונית מינוס ליקוקי ביצים סתמיים ממש חפיף בטח שלא מכניסה אותם לפה ... לגבי רימינג למרות שהבטיחה לי מראש הרי שזה היה רימינג עלוב ביותר אם בכלל אפשר לכנות את זה רימינג ... ממש עושה ליקוקים מהירים וחפוזים חפיף מסביב לפי הטבעת אבל ממש לא שם ובטח שלא מכניסה לשם לשון למרות שניסיתי לדחוף לה את הראש לשם .... סך הכל לא ביקשתי אנאלי וגם לא חדרתי אליה פוט העדפתי שתמצוץ לי , המציצה בינונית ומטה עזרתי לה לגמור ואז הכניסה אותו לפה אבל הפסיקה למצוץ עד שהכל יצא לא אהבתי את זה כי אם היתה ממשיכה למצוץ עם ואקום היתי משפריץ לה לגרון חזק אבל לא רצתה שזה יקרה כנראה ... בסוף היא בלעה את הקצת שיצא , הלכה להתקלח וגם אני אחריה , במהלך הטיפול היא שמה לי איזה משהו שומני על הזין ועל פי הטבעת פשוט רציתי להוריד את זה במקלחת אבל לא יכולתי כי לא נשאר בכלל סבון ....אצבע למטה ניסיתי להסביר לה את זה אבל היא משחקת אותה לא מבינה ... עד שהראיתי לה את הבקבוק סבון ריק אז היא אמרה שהיא יודעת ... בכי ככה ששטפתי עם מים בלבד וניגבתי עם המגבת אך היתי שומני כך חזרתי הביתה ממש לא נעים , בסוף שילמתי לה את הכסף סך הכל היא לא הלחיצה אותי ניסתה לשדר נחמדות וחיוך , לא הסתכלה על השעות היתי איתה 40 דקות 10 דקות מעל המתוכנן , כאשר היתי במקלחת היא דאגה להוציא את הטאבלט מהתיק שלה ולשים אותו על השולחן ואז היא מראה לי תכתובת בווטסאפ שכביכול לקוח מחה לה כבר בלובי ... לפי השעה שהוא כתב זה בדיוק כאשר נכנסתי למקלחת וגם כתב בעברית ... כדי שאני אוכל לקרוא ולהבין ... כי היא הבינה שאני לא דובר רוסית , כמובן שהכל הצגה אחת גדולה על מנת שאני אלך ... הרי היא דורשת לכתוב לה רק ברוסית כדי להקל עליה ולא לאלץ אותה לתרגם מעברית לרוסית והפוך .. אז לאחר ששילמתי לה היא הפקידה איזה סכום במגירה לפני שיצאה מהחדר , אני כפי שציינתי מכיר את בית המלון אין מצב שמישהו יקבל את החדר ללא סבון והם תמיד שמים בקבוק מים חדש סגור פה הוא היה פתוח ולפחות חצי ממנו היה ריק כלומר מישהו היה בחדר הזה לפניי ... היא חשבה שאולי לא אשים לב ואבין שהיא בעצם מתגוררת במלון על בסיס קבוע ... לאחר סגירת החדר היא מלווה אותי למעלית כאשר בדרך היא שוב פותחת את הארון במסדרון ושמה את המפח בחזרה , היא מבקשת שקודם אני ארד ולאחר מכן היא תרד גם לקחת את הלקוח שלטענתה מחכה לה בלובי , אני חיכיתי ליד הכניסה ליד הלובי כ 10 דקות לראות מה קורה ... אף אחד לא עלה וגם היא לא ירדה כלומר לא היה שום לקוח אחרייי הכל הצגה ...
לסיכום :
די התאכזבתי מהפינוק במיוחד לאור העובדה שהיו פה דיווחים מאד טובים עליה לצד גם כמה דיווחים שליליים עליה ... הפינוק שלה שלא מצדיק את הכסף שהיא לוקחת 600 שקל לשעה 2 גמירות או 300 שקל לחצי שעה פעם אחת ... במחיר הזה אפשר למצוא נערות צעירות בהרבה בתחילת שנות ה 20 בבת ים ובתל אביב חטובות ומוצקות ולא כמוה 45+ עם החסרונות במראה שלה , כלומר היא כנראה נותנת פינוק טוב רק למי שהיא מתחברת אליו ויש כימיה איתו למרות שהיא יודעת לקחת מכולם אותו מחיר אחיד ... סך הכל היא לא שווה יותר מ 200 שקל לחצי שעה או 400 שקל לשעה שלמה 2 אקטים ... היא בחרה להתאכסן בבית מלון כדי שתוכל לדרוש יותר כסף הממזרה הזו ...הרי היא משלמת לפי חודשית במזומן על חדר בודד קטן ויוצא לה מחיר טוב ... תחשבו בהגיון הרי גם כל הנשים הללו התיירות מאוקראינה ורוסיה שבאות לפה לכמה חודשים ומבקשות את אותו המחיר או פחות גם הן משלמות על אחזקת המקום בבניין אשר בעל המקום יודע מה הן עושות וכמה מרוויחות עם כל הסיכונים הכרוכים בכך ולוקחים מחיר גבוה בהתאם לא שכירות רגילה , וגם הבנות שמשלמות כניסה עבור כל לקוח הן מפסידות הכי הרבה , אז אירנה הזאת בבית המלון הזה מרוויחה הכי טוב מכל העניין הזה תפסיקו להיות פראיירים ולשלם לה מחיר מופרז !!!
אין ספק כי היא בחרה לעבוד דווקא במלון בנתניה ולא לעבוד בבת ים או בתל אביב כי שם התחרות גדולה ואף אחד לא ישלם לה מחיר כזה 600 שקל לשעה במחיר הזה יש טובות ויפות בהרבה ממנה ממש ליגה אחרת , רק בשביל קצת קצפת שהיא השפיצה לי על הזין והחזה וליקקה לשלם כזה מחיר ? לטעמי ממש לא מומלצת אני לא אחזור אליה וגם מי שרוצה ללכת אליה ממולץ שינסה להוריד אותה רק למחיר של 200 שקל פעם אחת ואז לראות אם היא שווה יותר אז תמיד ניתן לשלם לה עוד כסף ולהאריך את הביקור אצלה לפחות לשעה מלאה ... אל תאמינו לה לסיפורים שלה כי צריך לקבוע מראש כמה זמן בדרך כלל אף אחד לא עומד אצלה בתור בטח לא בשביל מחיר כזה ועוד בנתניה . אני סיפרתי כאן הכל בהרחבה ופירוט על מנת שכל אחד יעשה את השיקולים שלו .

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”