לאחר שקיבלתי מהחבר החדש אחוששש (וכאן המקום להודות לו) קצה חוט
להגיע לבחורה. נשכבתי על הגדר או על מיטת העיסויים, שכל אחד יגדיר את זה איך שבא לו.
אז ככה, קצת פרטים שכבר ניתנו פה. מדובר בבחורה צעירה לדעתי בתחילת שנות ה30 לחייה. קטנה עם חזה קטן פנים סבירות עם קצת חטטים, בעלת תלתלים שחורים וגוון אור כהה, הבחורה ישראלית עונה לשם מיכל.
מיכל מקבלת בדירה ברח' הרואה בר"ג, הדירה משמשת למגורים. אומנם היא ברחוב מרכזי אבל באזור היותר שקט וסולידי שלו והדיסקרטיות סבירה. התאום מסודר, קובעת לשעה מסוימת, כשהגעתי ביקשה שאני יחכה כמה דקות כי הלקוח לפני מתעכב קצת. כשניכנסתי הפנתה אותי לחדר המסגים שבה יש מיטת מסג' ומעין מזרון נוסף על הריצפה (מעניין למה הוא משמש), ביקשה להתפשט לגמרי, לא הציעה מקלחת, ומיד התחילה במסג'. המסג' הוא מקצועי, מיכל מנסה לפתח שיחה סביב הנושא, מתחים בעבודה, בחיים וכו' שואלת על רמת המסג' הנדרש האם עשיתי מסג' בעבר ודברים מסוג זה. המסג' בעיקרון הוא טוב, לי אישית היו טובים יותר מבחינה מקצועית אבל בהחלט מקבל את אחד הציונים הגבוהים. לאחר זמן יחסית קצר ביקשה שאני יסתובב על הגב, די הופתעתי כי בדרך כלל במסג' מקצועי החלק של הגב ארוך יותר. התחילה במסג' חזק ברגלים ועלתה במעלה הרגלים תוך מסג גם באזור הרגלים-מפשעה כשהיא נוגעת בביצים כבדך אגב. בשלב זה הדגל כבר היה בראש התורן ולא נראה היה שהבחורה מתרגשת. עוברת לבטן, לידיים ולשאר חלקי הגוף תוך כדי היא נוגעת באופן אקראי בדגלון. לאחר שסימה את כל הגוף בצורה יסודית כולל ראש, קרקפת ופנים, בקיצור הכל התחילה במסג' בקודש הקודשים, העניין הוא שזה היה כאילו חלק מהמסג', בהרבה מסג'ים מסוג זה לאחר שהבחורה גומרת את המסג' המקצועי היא עוברת לחלק האומנותי נטו, שפשטף עד גמירה. פה זה היה חלק אינטגרלי מהמסג', בראש ובראשונה ההתייחסות לאזור, לא שיפשוף וגמרנו אלא ממש מסג' של הביצים ושל הזין ואז הוא חוזרת לבטן, למפשעה ומשם בחזרה למטרה ככה במשך מספר דקות ארוכות ורק לקראת הסוף היא עוברת לשפשוף אחרון עד להשפרצה. ניגוב קצר שלה ושלחה אותי למקלחת.
אז מה היה לנו פה. מסג' מקצועי מבחורה נחמדה אבל עם אפס סקסיות. שילוב מעניין של ההפי אנד במסג' מצד אחד אבל אפס ארוטיקה ומשיכה מהצד השני, שזה קצת מוזר, מצד אחד הבחורה כנראה מבינה שבלי זה אין פרנסה ומהצד שני היא עושה את זה מכל הלב ולא נותנת לך תחושה של איזה מנייק שבא לקבל הרפיה. לא מתפשטת בכלל לא ניסיתי לשלוח ידיים.
לי אישית זה מתאים וכנראה שאני יחזור.
250 ₪ לשעה מלאה 300 לשעה ורבע.
מומלץץץץץ בטירוףףף ... נדיר
32היא אחת הטובות לעיסוי טוב וגמירה מצויינת
אכן לא תרגום לך להרגיש מנייק שבא לקבל הרפיה
היא משקיעה אני באופן אישי כל שבועיים אצלה מפרקת אותי ואני אוהב את זה
בעיניי היא אשה סקסית ומשדרת סקסיות אבל אני יודע למה אתה מתכוון (אפס סקסיות ) כי את חדש והיא לא מכירה אותך
NNNNNBBBBBVVVV
33אני לא זקן ולא נעליים , וזה שלא יכולתי לענות ולהגיב הייתי צריך לחכות להפעלת שם משתמש שלי שוב זה אחד
שנית את מה שאני עשיתי וחוויתי אתה לא תגיע לאחוז מזה , ולפעמים צריך לעצור ולעשות משהו טוב מסאג
ואני לא מתחרט להגיד שמיכאל היא נדירההההההה ממש
היא שירותית מכבדת מתחשבת לורמת לך להרגיש מלך באותו רגע רק שיהיה לך טוב , עושה מסאג מכל הלב שלה
ומפנקת בגמירה טובה , וזה שאמרתי תשמרו עליה התכוונתי לזה כי אני אישית מחפש סקס ובודי והכל ולפימים בא לי מסאג טוב אז יש לי לאן לפנות ולא בא לי להרוס את הפינה הזאת .
וסקסית זה לא בעינים הכחולות או השיער בלונד , מיכאל פשוט בחורה יפה ומושכת וכיף להיות בקרבתה היא ממש מרגיעה והידיים שלה פשוט זהב .
היא מומלץ ביותררררר לכל מי שרוצה עיסוי
34יש דיווחים סותרים על גברת מיכל הנדירה.
אפשר לגעת או אי אפשר לגעת ?
היא רזה או מליאה ?...
תודה
35הייתי לפני מספר ימים. על המראה כבר אמרו הכל כך שאין ממש מה להוסיף, רק אומר שלטעמי היא לא יפה כלל אבל היא בהחלט בחורה חביבה במיוחד וזה לא פעם חשוב יותר מהמראה.
לגבי העיסוי, מקצועי והיא בהחלט יודעת מה שהיא עושה וזה, עיקר המפגש. לגעת בה זה על דעת עצמך, היא לא חושקת בזה ולא מכוונת לזה כלל כך שלדעתי מיותר/חצוף לנסות.
לסיכום, טובה מאוד למי שמחפש עיסוי טוב ומקצועי עם שחרור. לכל מי שמחפש לדחוף ידיים, עירום שלה וכו', היא פשוט לא בשבילו וכמו תמיד, תכבדו את נותנת השירות. אם בחורה לא מתפשטת זה אומר שהיא גם לא רוצה שיגעו בה. כבדו את זה.
36[QUOTE=Colombo]הבנתי לשמור עליה.. מבטיח לעמוד בזה וגם יהיה לי קל במצב הנוכחי כי אתם לא נותנים רמז שלא נדבר על דרך ליצירת קשר עם העלמה אז בטח שלא אוכל אף להתנפל עליה..[/QUO
קולומבו אתה 

אין כמו ריצה 10 קמ כל יום !
37בעקבות ההמלצות הייתי אצל מיכל לפני כשלושה שבועות (חיפוש ביד 2 איזור ר"ג, 250 ש"ח מיכל).
היה לי די קשה לתאם איתה היא לא תמיד עונה וגם שענתה במספר הזדמנויות הייתה מלאה לאותו יום. אבל עם התמדה בסוף הצלחתי
מדובר בדירתה הפרטית שנמצאת בסוף רחוב הרואה (בצד של קניון גבעתיים). המקום יחסית דיסקרטי.
היא לא נותנת את המיקום המדויק מראש אלא נתנה כתובת ואומרת שתגיע תתקשר. ומשם כיוונה אותי לדירתה (שביל נסתר שמוביל לבניין אחורי).
הגעתי ונכנסתי. באופן מוזר הדירה כולה חשוכה ממש(לדעתי עושה זאת כדי שלא יזהו אותה בבירור).
לי החושך המוגזם קצת הפריע נותן תחושה לא נעימה כאילו נכנסים לאיזה מעורת פשע.
הבחורה נמוכה כ 1.60 גוף מוצק (לא דקיקה). את הפנים לא ניתן לראות בצורה ברורה בגלל החושך.
מדובר בדירה ישנה אבל מסדורת (שוב הכל חשוך....). ביקשתי להתקלח נתנה לי מגבת נקיה (קטנה מידיי) המקלחת סבירה (והמקום היחיד שמואר).
נכנסתי לחדר נשכב על מיטת הטיפולים שאלה אותי איזה מסאז אני רוצה חזק/חלש וכו
(אגב בחדר יש על הרצפה בצד מזרון מסודר שפרוסה עליו מגבת, כריות וכו - רואים שזה גם בשימוש מענין לאיזה פעילות )
מבחינת העיסוי- חשוב לבחורה לשדר שמדובר בעיסוי מקצועי. טוענת שמתמחה בעיסוי לספורטאים ויש לה 6 שנות ניסיון. בפועל לא התרשמתי יותר מידי מהעיסוי היה סביר אבל כבר הייתי ביותר טובים
העיסוי שלה בעיקר לחיצות חזקות (צריך לרסן אותה אחרת זה ממש כואב) ולא עיסוי זרימה (החלקות).
בשלב מסויים ביקשה שאסתובב על הגב וכמובן חביריקו כבר עומד איתן נראה שלא מפריע לה. לקראת סוף הזמן היא מגששת בזהירות במעלה הירכיים לכיוון הביצים ושראתה שמתקבל בשמחה המשיכה בטביעיות להרפיה .
ההרפיה הייתה מצויינת. אומנם ללא אירוטיות מיוחדת אבל הביצוע היה מצוין.
אז מה היה לנו?
בחורה ישראלית נחמדה שקשה לראות אותה בגלל החושך.
נשארת לבושה לגמרי. לא ממש מאפשרת לגעת בה
עיסוי סביר+ (לא סתם ליטופים אבל לא הכי מקצועי)
הרפיה מצויינת!! (לא צריך לבקש)
מקלחת לפני ואחרי
250 ש"ח לשעה שלמה
לא נראה לי שאחזור
38עיסוי והרפיה בלי לגעת ובלי שהיא מתפשטת. 

250 ש"ח!?
לא מבין אותכם. אבל יאללה, תנו לה להתפרנס.
לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).
מזל שיש כאן רוסיות!!!
39מה פה נדיר. עיסוי מקצועי וטוב יש הרבה.
לא מתפשטת, לא נותנת לגעת וכל זה ב 250 ש"ח.
לא מציאה !!
מיותר לנסות
לא מתפשטת, לא נותנת לגעת וכל זה ב 250 ש"ח.
לא מציאה !!
מיותר לנסות