כ דיווח - דירה עם אשה בודדת - סקס אדיר

דיווח - דירה עם אשה בודדת

1
מקום- חוף הכרמל, בבנין יפה, קרוב למלון מרידיאן. מחיר- 300 לחצי שעה, או 500 לשעה. נתתי טיפ.

הבוס הזה היתה לו דירה אחרת שדיווחו עליה בשנה שעברה. עכשיו העסק עבר לחוף הכרמל, מקום נוח עם חניה וגם תחנת מטרונית.

האשה, כבת 25, היא אוקראינית. דוברת אנגלית לא רע, אפשר לתקשר. קוראים לה סווטה, קיצור של סווטלנה.

הציעה מציצה עם או בלי "כובע", לפי טעמי. עשתה גם ליקוק ביצים ועוד (לא רימינג). עשינו 69. שיתפה פעולה בחיבוק, ליטוף, נשיקות צרפתיות, מקלחת משותפת, לפי בקשתי. היתה נקיה גם לפני.

ציונים -

יופי פנים- 6 או 7, די טובה.

גוף - גם כן. החיובי- יש לה חזה גדול (למי שבקטע) ולא גדול מדי, גיזרה טובה, גובה כ-175. החסרון הוא כ-15 קילו עודף בעיקר בבטן. עור בהיר, שיער בלונדינית.

התנהגות - 9 או 10. מחייכת ונלהבת (וללא גניחות זיוף).

דיסקרטיות - מעולה. בנין גדול, כך שעוברים ושבים לא יודעים מטרת כניסתך.

הדירה - דירה יפה.

יצויין שכמו "הבוס של לילי", הבוס הנוכחי טרם איכזב.

האשה עוזבת ב-30 אפריל.

5
הטלפון זהה, אבל התמונות לא. כמו רובם, הבוס מביא חדשה כל כמה חודשים.

חריגים ואנאלי לא שאלתי.חוץ מזה גומרים איפה שרוצים. סקס וגינלי עם קונדום כמובן.

איזה בוס? אין לי פרטים מלבד מס' הטלפון. בעבר היתה לו את הדירה שלמעלה מגן האם (ליד הנשיא פינת מחניים), היו על מקום זה לפחות שני דיווחים, בשבילי לפחות היתה חוויה טובה. לא זוכר למה, אבל כנראה לא כתבתי דיווח בשעתו.

7
"שמנה" בהחלט לא. 15 קילו עודף זה לא שמנה.

כשהיא שוכבת הכל שטוח, וכשהיא עומדת יש קצת בטן, לא יותר מזה. השתדלתי לדייק בדיווח כי עודף בבטן מפריע לחלק מבני הפורום, ולאחרים זה בסדר או אפילו יתרון. אני אוהב רזות וציצי קטן עד בינוני, אך מרכיב החיוך וחברותיות יותר חשוב לי.

9

היום התקשרתי למספר עונה לי פקיד דיי נחמד האמת מכוון למלון הדירות במרידאן בניין אלמוג

קבעתי ל-8 בערב מגיע ללובי (האמת אני שם הרבה מכיוון שיש לי שם כמה דירות שאני משכיר)
מתקשר הפקיד אומר לי להמתין כ-10 דקות הבחורה עדיין עסוקה , אמר לי אני יחזור אליך אחריי רבע שעה אני מצלצל הוא אומר לי כמה דקות היא מתקלחת אמרתי בסדר
אחריי עוד 10 דקות מתקשר ומסביר לי איך להגיע לדירה ואומר לי שאני לא אוכל לעלות כי צריך צ'יפ למעלית אז שאני יעלה קומה ברגל , אמרתי בסדר כמובן שיש לי צ'יפ כי יש יש לי שם דירות אז לא נאלצתי לעלות ברגל

פותחת את הדלת בחורה דיי נאה שואלת אם יפריע לי שהיא תעשן אמרתי שלא שלמרות שאני לא מעשן
לא הציעה מקלחת ישר לחדר ''השינה''
ועכשיו לקטע שלא אהבתי כל שניה הטלפון מצלצל ולא מפסיק לצלצל באיזה שלב התיחה קללות ברוסית במישהיא
מציצה חשופה ודיי ושוב הטלפון מצלצל מה שמאוד הרס את הדיסקרטיות
ממשיכה במציצה חשופה ונשיקות צרפתיות חופשי אני יורד לה עושה רושם שנהנת
ועכשיו ההפתעה שואלת אתה רוצה אם קונדום או בלי ? Shocked
כמובן שאמרתי שרק עם קונדום !
מאותו רגע הפסקתי לנשק אותה צרפתית ולא נתתי לה לרדת לי וכמובן ירד החשק אבל זיינתי אותה וגמרתי

מספרת שהיא 5 חודשים בארץ ששאלתי מתי עוזבת אמרה שהיא יכולה לעזוב מחר או ביום שני מתי שיתחשק לה
דוברת אנגלית דיי טובה שילמתי 300 כביכול לחצי שעה שהיו פחות
הציעה מקלחת בסוף

יתרונות :

בגדול בחורה דיי יפה מילפית ואין עליה 15 קילו עודף כי אם 5 או 6 , עיניים יפות ובהירות ,חזה גדול (לא ענק) דירה דיי דיסקרטית , פקיד נחמד אך שקרן, חניה בשפע , מקלחת (מצרך נדיר לדירות בחיפה)

חסרונות :

החסרון הגדול כנראה שהיא עושה עם חלק מהלקוחות סקס חשוף ללא קונדום (לי הציעה ) !!
דיברה כל שניה בטלפון וצעקה מה שהוריד מהחשק , לטענת הפקיד בטלפון התמונות אמיתיות מה שהתגלה כשקר כמובן והיא רחוקה מלהיות זו שבתמונות...

לגביי אנאלי ורימינג לא שאלתי כי אני לא בעניין

אני לא אחזור !!
ובלי כל קשר אני אגש להיבדק מהסיבה שעשינו סקס אורלי חשוף

10
[QUOTE=Manich_man]

היום התקשרתי למספר עונה לי פקיד דיי נחמד האמת מכוון למלון הדירות במרידאן בניין אלמוג

קבעתי ל-8 בערב מגיע ללובי (האמת אני שם הרבה מכיוון שיש לי שם כמה דירות שאני משכיר)
מתקשר הפקיד אומר לי להמתין כ-10 דקות הבחורה עדיין עסוקה , אמר לי אני יחזור אליך אחריי רבע שעה אני מצלצל הוא אומר לי כמה דקות היא מתקלחת אמרתי בסדר
אחריי עוד 10 דקות מתקשר ומסביר לי איך להגיע לדירה ואומר לי שאני לא אוכל לעלות כי צריך צ'יפ למעלית אז שאני יעלה קומה ברגל , אמרתי בסדר כמובן שיש לי צ'יפ כי יש יש לי שם דירות אז לא נאלצתי לעלות ברגל

פותחת את הדלת בחורה דיי נאה שואלת אם יפריע לי שהיא תעשן אמרתי שלא שלמרות שאני לא מעשן
לא הציעה מקלחת ישר לחדר ''השינה''
ועכשיו לקטע שלא אהבתי כל שניה הטלפון מצלצל ולא מפסיק לצלצל באיזה שלב התיחה קללות ברוסית במישהיא
מציצה חשופה ודיי ושוב הטלפון מצלצל מה שמאוד הרס את הדיסקרטיות
ממשיכה במציצה חשופה ונשיקות צרפתיות חופשי אני יורד לה עושה רושם שנהנת
ועכשיו ההפתעה שואלת אתה רוצה אם קונדום או בלי ? Shocked
כמובן שאמרתי שרק עם קונדום !
מאותו רגע הפסקתי לנשק אותה צרפתית ולא נתתי לה לרדת לי וכמובן ירד החשק אבל זיינתי אותה וגמרתי

מספרת שהיא 5 חודשים בארץ ששאלתי מתי עוזבת אמרה שהיא יכולה לעזוב מחר או ביום שני מתי שיתחשק לה
דוברת אנגלית דיי טובה שילמתי 300 כביכול לחצי שעה שהיו פחות
הציעה מקלחת בסוף

יתרונות :

בגדול בחורה דיי יפה מילפית ואין עליה 15 קילו עודף כי אם 5 או 6 , עיניים יפות ובהירות ,חזה גדול (לא ענק) דירה דיי דיסקרטית , פקיד נחמד אך שקרן, חניה בשפע , מקלחת (מצרך נדיר לדירות בחיפה)

חסרונות :

החסרון הגדול כנראה שהיא עושה עם חלק מהלקוחות סקס חשוף ללא קונדום (לי הציעה ) !!
דיברה כל שניה בטלפון וצעקה מה שהוריד מהחשק , לטענת הפקיד בטלפון התמונות אמיתיות מה שהתגלה כשקר כמובן והיא רחוקה מלהיות זו שבתמונות...

לגביי אנאלי ורימינג לא שאלתי כי אני לא בעניין

אני לא אחזור !!
ובלי כל קשר אני אגש להיבדק מהסיבה שעשינו סקס אורלי חשוף

[/QUOTE]

לאחר קריאה של הפוסט
חברים ...זהירות !!!

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”