אני מצטרף להמלצה של חובבן מקצועי לגבי הסיפוק מהשירות שלה
לא יודע אם אפשר לומר שיש לה גדול (הוא בהחלט לא קטן או ממוצע אבל כשאני רואה מישהו מחפש גדול לי אישית זה אומר שהוא מחפש משהו שיהיה גדוללל) אז היא לא בקטגוריה הזו לפי דעתי אבל בהחלט מכובד והיא בהחלט יודעת להשתמש בו
קוקסינלית עם גדול
12מישהו ראה את ליאור גומרת? יש לי סוג של פנטזיה שהיא תגמור לי בפה או על החזה. זה יכול לקרות איתה?
קוקסינלית עם גדול
13[QUOTE=חובבן מקצועי] מישהו ראה את ליאור גומרת? יש לי סוג של פנטזיה שהיא תגמור לי בפה או על החזה. זה יכול לקרות איתה?[/QUOTE]
ליאור לדבריה לא גומרת וזה , מבחינתי, החיסרון הגדול אצלה ולכן לא חזרתי.
חוץ מזה היא סבבה
חוץ מזה היא סבבה
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
קוקסינלית עם גדול
15[QUOTE=חובבן מקצועי]אז מי אתה ממליץ שגם גומרת וגם עם שירות טוב?[/QUOTE]
דומיניק טעונת שהיא גומרת שירות טוב אבל שוב ריח לא וואו יש לה שתי כלבים בבית והיא חופרת ברמות מפגרות
קוקסינלית עם גדול
16[QUOTE=neil] [QUOTE=חובבן מקצועי] מישהו ראה את ליאור גומרת? יש לי סוג של פנטזיה שהיא תגמור לי בפה או על החזה. זה יכול לקרות איתה?[/QUOTE]
חוץ מזה היא סבבה[/QUOTE]
חוץ מזה היא סבבה[/QUOTE]
אני הייתי עם ליאור פעם אחת, לפני שהגעתי שאלתי אותה לגבי גמירה
והיא אמרה שהיא יכולה לגמור אם אני יביא אותה לגמירה אבל היא לא מבטיחה שומדבר ובסוף היא אכן גמרה.
פשוט צריך לתאם ציפיות כי לפעמים הן כבר גמרו באותו יום או יותר נפוץ אצל אקטיביות הן לא רוצות לגמור כדי
שלא ירד להן בהמשך העבודה, לכן לפעמים גם ללכת אחרון ביום יכול לעזור.
קוקסינלית עם גדול
18יסלחו לי כולם אם אני טועה...
טליה קריספין היא זו שמוכרת בתור טאי לא?
אם זו היא קראתי פה הרבה מאוד תגובות רעות שהיא ממש תקתקנית אז גם אם יש לה גדול היא בהחלט לא מומלצת
טליה קריספין היא זו שמוכרת בתור טאי לא?
אם זו היא קראתי פה הרבה מאוד תגובות רעות שהיא ממש תקתקנית אז גם אם יש לה גדול היא בהחלט לא מומלצת
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...
קוקסינלית עם גדול
20[QUOTE=panther]
[QUOTE=neil] [QUOTE=חובבן מקצועי] מישהו ראה את ליאור גומרת? יש לי סוג של פנטזיה שהיא תגמור לי בפה או על החזה. זה יכול לקרות איתה?[/QUOTE]
חוץ מזה היא סבבה[/QUOTE]
זה גם מה שאמרה לי
השאלה אם היא מסוגלת לגמור מירידה או מלעשות ביד
[QUOTE=neil] [QUOTE=חובבן מקצועי] מישהו ראה את ליאור גומרת? יש לי סוג של פנטזיה שהיא תגמור לי בפה או על החזה. זה יכול לקרות איתה?[/QUOTE]
חוץ מזה היא סבבה[/QUOTE]
אני הייתי עם ליאור פעם אחת, לפני שהגעתי שאלתי אותה לגבי גמירה
והיא אמרה שהיא יכולה לגמור אם אני <span style="line-height: 1.4;">יביא אותה לגמירה אבל היא לא מבטיחה שומדבר ובסוף היא אכן גמרה.</span>
<span style="line-height: 1.4;">פשוט צריך לתאם ציפיות כי לפעמים הן כבר גמרו באותו יום או יותר נפוץ אצל אקטיביות הן לא רוצות לגמור כדי</span>
<span style="line-height: 1.4;">שלא ירד להן בהמשך העבודה, לכן לפעמים גם ללכת אחרון ביום יכול לעזור.</span>
[/QUOTE]
זה גם מה שאמרה לי
השאלה אם היא מסוגלת לגמור מירידה או מלעשות ביד