כ בחורות ב400 לשעה - דף 2 - סקס אדיר

בחורות ב400 לשעה

11
[QUOTE=צעיר לנצח]מתחילים להגמר הפרייארים...

כאשר מבינים שבכל גובה של זיון אפשר ליפול...

אבל נפילה מגובה של 500 או 600 ש"ח הרבה יותר כואבת מנפילה מגובה של 200 ש"ח...

וכאשר מבינים שזיון הוא זיון הוא זיון, ושגם במחיר של 250 ש"ח אפשר להשפריץ בכייף..

אז אנשים מבינים שאין סיבה לגמור את כל המשכורת החודשית על זונות רק בגלל הפנטזיה שהכניסו להם לראש ולא מתממשת.

ואז גם מתחילה מצוקה תזרימית במכונים...

והמחירים מתחילים לרדת...

לאט לאט השפיות חוזרת[/QUOTE]

צעיר...
לא יודע אם שמת לב לפוסט שהעלה אופציה אקזוטית. יש כרגע הצפה של פרטיות.
רובן גובות יותר מאשר התאגידים (600) אבל זאת עדיין תחרות והיא משפיעה בסופו של דבר על המחירים.
הרבה יותר אפקטיבי מכל מחאה.

בחורות ב400 לשעה

12
חברים המחיר יורד זאת עובדה
ועם עובדות לא מתווכחים .
אפשר לזיין גם ב 400 שח ואפשר מדי פעם גם ב 250 שח הכל טוב למי שיש את האמצעים הכספיים .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

בחורות ב400 לשעה

13
לילה טוב או אולי כבר בוקר טוב לחלק מחברי הפורום

צר לי להשבית שמחות , כי אני באמת שמח שהמחיר ירד , אבל ההורדה במחיר במקרה הנ"ל הינה הבלחה חד פעמית והדבר נובע מחוסר לקוחות . הבחורה פשוט לא יודעת לעבוד ואין לה מושג מה היא עושה פה . על כן כדי לא להביא בחורה חדשה התאגיד משווק אותה עכשיו במחיר של 400 שקל . הבעיה שהיא לא זיון טוב ב- 400 או ב- 300 שקל . זה לא שהבחורה רעה , היא לא מתאימה לעבודה הזאת , ולכן מה משנה המחיר אם הבחורה לא מספקת את הסחורה .

רק אם יתמעטו הלקוחות באופן דרסטי אצל כל הבנות תהייינה ירידת מחירים גורפת .
הפוך כל חסרון ליתרון

בחורות ב400 לשעה

16
אני מרגיש לא נעים להקפיץ את השרשור אבל כמו שרשמתי, מי שיעשה מבצע של 400 בשעה כדאי לנו לפרבם בשרשור הזה.

הפעם זו לינה הג'ינג'ית, שהייתי איתה פעמיים ואני יכול להעיד שהיא אחלה בחורה, על האחרות אין לי מה לומר, לא הייתי ולא אלך.

לינה:

----------------------------

:)

בחורות ב400 לשעה

18
[QUOTE=yoni love]לינה אכן נותנת שירות מלא בתמורה לכסף,
הייתי איתה פעם אחת והייתה חוויה טובה.
[/QUOTE]

יש תמונות שונות בלינק שמכוון ללינה

זו אותה אחת ?

באחת היא ניראת כוסית על ובשניה ממוצע קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”