כ מישהי חדשה !!! - דף 2 - סקס אדיר

מישהי חדשה !!!

15
הייתה לי חוויה נוראה איתה... מצאתי את המספר שלה באיזה אתר מתחרה כשהתקשרתי הופיע לי השם לולי בתוכנת זיהוי הכווינה אותי לשכונת קרית אליעזר קרוב לשוווארמות נישמעת נחמדה בטלפון. אומרת לי אבל אתה יודע שאני טיפה מלאה פה נבהלתי הבנתי כבר שטיפה מלאה יכול להסתכם באוהל 16 אבל אמרתי בכל מקרה בוא נבדוק מה קורה שם כבר הגעתי גם ככה עולה לקומה האחרונה כמובן שאני איתה בטלפון כל הזמן הזה... נפתחת דלת אבל רק טיפה כידי שאני יוכל לראות רק תעין שלה!! אני ניכנס היא נועלת תדלת הרגשתי כאילו אני באיזה מלכודת אם אישה שמנה מסריחה כל הבית מסריח.. אני רק אומר לה אני רוצה לצאת היא לא נותנת לי מבקשת 100 שקל והיא תשחרר אותך מזיינת לך במח שיש מצלמות בכל הבית ועושה את עצמה מתקשרת למשטרה לאיזשהו ירון בקיצר חרטא על חרטא... עשיתי לה תרגיל שמתי לה את המאה על המיטה ואמרתי פתחי תדלת התחילה לפתוח תפסתי את הדלת ואת המאה שלי וברחתי משם..... נפילה זה לא המילה המתאימה לזה

מישהי חדשה !!!

16
שמח שיכולתי לעזור...
רק שתדעו שהיא לא ערביה, בוודאות שלא והיא גם ממש מותק בהתלחת השיחה..בקטע של "וואי סורי שעיכבתי אותך ולא עניתי" "מאמי אני נותנת שירות מעולה" "הכל בכיף...בזרימה לאט..." קיצור כל מה שכולנו רוצים לשמוע...ואז הכל מסתובב אצלה.
בכל אופן אני חדש כאן ומחפש משהו טוב....אני מחפש ישראלית צברית בחיפה - מי הבחורה הכי כוסית שיש בחיפה? אבל צברית וממוקמת...וכוסית אני מתכוון לבחורה שאין לגביה ספק וכולם מסכימים שאין דברים כאלה...יש משהו כזה?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”