כ בחורה שירותית ויפה - סקס אדיר

בחורה שירותית ויפה

1
היי לכולם !!!!! מדווח על בחורה במודעה :
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11328
זה סטודיו VIP ידועה בקרית חיים.
בחורה בשם נטלי עובדת אחרי 16 עד 22
יפה בפנים ו גוף של ילדה לא תחשבו שרזה לגמרי. תמיד מחייכת ,מצב רוח טוב, לוקחת קצת יותר 550 לחצי שעה,אני מבין שזה הרבה
אך מניסיון שלי עם בנות בארץ היו לי נפילות כל כך כואבות באותו סכומי כסף שאני מעדיף אותה ,לשלם קצת יותר ולקבל בחורה צעירה ויפה וקלה מאשר את מבוגרות בכסף יותר קטן או צעירות עם שירות גרועה.
לעניין:
מקבלת תמיד בבגד ארוטי שונה!!!!
מתנשקת חבל על זמן!
מוצצת טוב, מחליפה תנוחות בעצמה,בעמידה מול מראה, בוקרית, דוגי, קלאסי, נותנת קונטרות, עד ש גומר לא עוזבת אותך.
נותנת להרגיש מאוד טוב,להשתחרר מלחצים. שירות טוב מאוד.
תהנו חברי!!!!!!!!

בחורה שירותית ויפה

5
היי ,אני מבין את טענות ושכחתי לציין שבנות אחרות באותו מספר לוקחות 400 לחצי שעה רק נטלי לוקחת 550.
דבר שני אני מבין את בעית מחירים אך אני הולך לבנות כדי לקבל את כייף ואיתה אני מקבל אותו עם אחרים לא הרבה בנות כמו בובות מין עם התנהגות שלהן ואני מוכן לשלם על כך.

בחורה שירותית ויפה

6
יחצנות לשמה....ועוד של בחורה ב550 שקל לשעה? היא צריכה להיות דוגמנית על בר רפאלי עם שירות הכי ליברלי אי פעם.
הצפון זה לא כמו המרכז אצלנו אין את הפראיירים שמשלמים 2000 שקל לאיזה מישהי מדייט 69....אני לפחות לא נתקלתי.

בחורה שירותית ויפה

8
תרשו לי ליחצ"ן מעט.
מפנים אחה"צ.נוסעים ברכבת+אוטובוס לבת-ים.
וזה רק במידה שאין לכם עסקים במרכז.משקיעים בגברת 400 עד 500 לשעה!!!!. בחבילה של הכל כלול או זיין כפי יכולתך.
במבחר עצום ומתחדש....ותשלחו את כל ההזויות הנ"ל חזרה לחור שממנו יצאו.
כמובן שגם אווה/ליקה זו אפשרות.
בשורה התחתונה "ינתי ..."
יש כאן יחצ"נים דמגוגים לא פראיירים
שבשם הדמוקרטיה האישית
מנסים להטמיע בנו את הרעיון ש-600 ש"ח לחצי שעה זה סכום
שיכול להחשב כהגיוני.
נו שויין..
נ.ב בקייב 600 ש"ח זה ללילה שלם.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

בחורה שירותית ויפה

9
כל הכבוד ,אנ זוכר שחברי הפורום כבר יבשו את העסק לפני כמה חודשים ומה קיבלתם ? הורדת מחירים על זקנות מכוערות?
זה מה שיהיה. עכשיו הבנתי למה כל צפון הולך לליקה או קטי . כמה אפשר לזיין אותו דבר. ואם נדבר על שוק עבודה אני מזכיר שבנות מאוקראינה באות לכאן כדי להרוויח אנו לא יחידים בעולם ,יש את אירופה ושמה הם מרוויחות יותר טוב ואם ניבש את עסק נגיעה למצב שנזיין קטי וליקה עד סוף העולם!!!

בחורה שירותית ויפה

10
הרשו לי להתערב.
אמנם אני במחתרת אך יש לי מה לחלוק בנושא.

הגברת נטלי שייכת לאותם הבעלים של הדירות בדגניה ובשבטי ישראל תחת הטייטל "vip".
כנראה מחוסר עבודה זמנית, העבירו אותה לדירה הרגילה ב200 שקלים לחצי שעה בשבטי ישראל ושם נתקלתי בה השבוע.
היא שחומה, רזה יחסית עם חזה בינוני מינוס. שיער שחור.
נראית טוב לכל הדעות ומזדיינת, האמת, לא וואו.
היא חייכנית ונעימה. לא יודעת אנגלית בשיט ובדירה ההיא, כיאה למחיר, לא מתנשקת.
אז אני זיינתי אותה ב200 שקלים וחסכתי 350 שקלים על הנשיקות? תודה אבל אוותר על הנשיקות היקרות האלו. במחיר הזה אווה יכולה לנשק אותי בכל הגוף למשך שעה ולמצוץ לי את האגודל אם אבקש... והיא גם נראית טוב יותר.
היא בחורה יפה אבל לא הייתי משלם לה יותר מ200 למרות ההיצע המוגבל שיש לנו.
ולבעלי הדירה, לפני מספר חודשים הרעפתי עליכם שבחים ומאז הרמה רק ירדה וגיל הנערות(שכבר מזמן הפכו מנערות ל"דודות" וצפונה..) עלה.
פעם הייתם אומרים בת 23 והבחורה הייתה לפחות נראית כך(זאת אומרת נראית נפלא לבת 30 בערך).
והיום אתם אומרים 26 והיא נראית גרוע לגיל 38..
תעשו חושבים או שתישאו בתוצאות בסופו של דבר.
גברברי הצפון לא כל כך פראיירים כמו שאתם רואים.
אם לא תהיה אמת בפרסום, או תמורה למחיר, כמו שאתם רואים כאן.. תחילתה של מחאה שקטה בינתיים.

יום טוב לכולם.

כתבכם בצפון,
ראפיד
אין אנשים- אין בעיות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”