[QUOTE=bibi] שלום חברים.
לאחר ששמעתי על חזרתה של מורן לסעדיה גאון הייתי חייב לבקרה שוב (למרות שאני ממש לא מחובבי התקתוקיה הידועה לשמצה).
למי שלא מכיר את מורן, מדובר לדעתי בבחורה הישראלית היפה והאיכותית ביותר שניתן למצוא בתקתוקיה כלשהי.
היא בת 30 בערך, גבוהה יחסית, חטובה, לא רזה מדי, צבע עור שחום קלות, חזה גדול טבעי ויפה, פנים יפות ומעט אקזוטיות.
המראה שלה הוא ממש לא של בחורה עובדת אלא של בחורה ישראלית מאד אטרקטיבית שיכולה הייתה לעבוד בחברה שלך ושהיית מאד רוצה להכניס למיטה.
מעל לכל הבחורה חושנית בטירוף ויודעת להשרות אווירה ניחוחה, נעימה ומאד סקסית.
היא מתחילה בנשיקות בכל הגוף, מציצה מושקעת וטובה מאד (עם גומי, היא מאד מקפידה על היגיינה) בתוספת ליקוקי ביצים ברמה שלא ראיתי מהרבה בנות. אפשר לרדת לה והיא די אוהבת ומתחרמנת מזה.
היא זורמת לכל תנוחה, זורמת לנשיקות, לא תזרום לאנאלי, גמירה בפה או חריגים למיניהם.
למרות שמדובר בתקתוקיה היא נותנת את מקסימום הזמן האפשרי מבלי להלחיץ ובאופן כללי החוויה איתה מאד קרובה ל-GFE בצד הרגשי בעיקר וחלקית בצד הפיסי - אני מניח שזה גם מאד תלוי בחיבור בינה ללקוח.
לסיכום - לאור מיעוט הישראליות האיכותיות בכלל ומיעוט דיווחים עליהן בפורום בפרט, אם אתם מעוניינים בישראלית שלא תאכזב לכו על מורן.
[/QUOTE]
תודה. מה העלות? לכמה זמן? אפשר קישור?