כ גרמניה/ברלין מכוני הכל כלול, חלק שני !!! - סקס אדיר

גרמניה/ברלין מכוני הכל כלול, חלק שני !!!

1
הי,
קודם כל אין מקום טוב כמו של מוסטפא לפי רוב הביקורות, אולי שווה לחכות כי זה אמור להיפתח בכל יום בתקופה הקרובה, הם כבר באיחור.
אם הטיסה כבר נקבעה ואתה מוכרח לחוות מסיבת גאנגבאנג אז יש עוד מקומות שאני יודע שמספקים חוויה דומה, אבל לא הייתי בהם:
-יש את אנני פורשה שזה הכי דומה, יש עליו דיווחים בפורום
יש מקומות שעושים מסיבה מדי שבוע, אפשר לראות באתר שמרכז כמה מהם:
http://www.berlinintim.de/gangbang-berlin.html
-המקום של פאם, מסיבות קצרות יותר עם 2-3 בנות כל פעם אבל זה לא בכל יום
http://www.pams-oase.de/en/agenda.html

2
משום מה הפוסט הקודם אבד... אז -

אני מציע את עצמי, כן כן מציע את עצמי. מציע את עצמי בתור "מדריך טיולים".

היות וגרתי בברלין במשך שנתיים אוכל לומר לך
שאני דיי "מומחה" בברלין.

ברלין מציעה המון סקס !!! הגרמניות
"משוגעות", שוות בטירוף וזיונים מדהימים !!!!!!!!

יש המון אפשרויות לסקס ובגדול -

1)מכונים (כמובן שיש טובים יותר וטובים פחות).

2)דירות בסיגנון הכול כלול (משלמים כניסה
ומזיינים כפי יכולתך).

3)זונות רחוב (יש שוות בטירוף,ממש כוכבות
פורנו, אך צריך להיזהר מעקיצות ולדעת איפה ללכת).

4)יש המון מסיבות סקס (מועדונים שהסקס מתבצע
ברחובות ריקודים ובחדרים במקום, לדעתי הקהל היפה ביותר והאיכותי ביותר במסיבות האלו,
מניסיון – כול פנטזיה מתממשת שם).

5)מכוני יוקרה (יקרים אך כולן ממש כוכבות פורנו
בפנים).

6)דירות גאנגבנג, בחורות שוות בטירוףף,
נימפומניות אמיתיות.

מי שבאמת רוצה להנות מברלין גם אם אינו מתכוון ללכת על הצעתי כדאי לחפור ולקרוא בפורומים רבים בחו"ל ורצוי
בהחלט ללכת עם מישהו שמכיר את הסצנה. אתן דוגמא קצרצרה - במועדני סקס, מסיבות
הסקס (החזקות) פשוט מטריפות אך יחד עם זאת יש סלקציה לא פשוטה ובכול יום וליין יש קוד לבוש
מסוים שצריך להגיע על פיו כך שצריך להערך בהתאם ולהכין מיזוודה עם הלבוש הנכון...
הקהל איכותי בטירוף, יש זוגות, בחורות בודדות וגברים בודדים !!! יש הכול מהכול,
כול הצבעים וכול המינים :)))) לא קל בכלל להכנס ויש סלקציה קפדנית, אך מרגע שנכנסת
הגעת לגן עדן (או לגיהנום?) עוד כדאי לדעת בכול יום לאן כדאי ללכת
ומהיא האטרקציה הטובה ביותר באותו יום. עוד דבר שאולי יכול לעניין, מעבר לסקס
ויהיה המון - ברלין עיר מדהימה ויהיה גם מעט זמן לטייל בין לבין.

קצת על הצעה וקצת עלי- אני בן 29, כפי שאמרתי גרתי שנתיים
ובברלין ועל כן אני מכיר היטב את המקומות, במועדוני סקס מכירים גם אותי דבר אשר
יקל על כול הליך הסלקציה ובאמת תוכל להנות כמו שצריך. היות ואני סטודנט אני קצר
בכסף ולכן אציע את עצמי כמורה דרך או כמדריך טיולים פרטי. חלילה לא אבקש תשלום
עבור הנסיעה, גם אני אעשה חיים בדיוק כמוך. מה שכן - עלויות הנסיעה עלייך, אם כי
לא כולן...לדוגמא כלכלה/אוכל אשלם בעצמי. אך יחד עם זאת קח בחשבון שאוכל גם לחסוך
לך עלויות רבות, כגון בהזמנה הכוללת, בנסיעות - מוניות מאוד יקרות בברלין, נסיעה
של 15 דק תעלה בלילה באזור ה 30 יורו, הגעה ממקום למקום איתי נוכל לבצע באמצעות
תחבורה ציבורית. ונוכל לעבור 2 מקומות בלילה. וכמובן שאדע לתכנן בכול יום את
האטרקציות הטובות ביותר. מתחייב להנאה מקסימלית :)

בעבר יצא לי לטוס במסגרת הצעה שכזו עם חבר מהפורום. אני לא חושב שתיהיה לו בעיה והוא ישמח להמליץ :)

מי שמעוניין - מוזמן לפנות אלי בהודעות פרטיות.

תודות

5
אתמול הגעתי לברלין לכמה ימים ואני מתכוון לדווח על מקומות שונים לשם שינוי, כי עד עכשיו הייתי מבקר רק אצל מוסטפא וזה היה אדיר מבחינתי, אבל עכשיו סגור וכנראה לא אספיק להיות בפתיחה (באתר טוענים שייפתח מחדש בסוף אפריל

אז בתור סיפתח החלטתי ללכת למקום שלמיטב ידיעתי לא דווח עד כה בפורום, הוא נקרא airport
girls

קצת על המקום למי שלא מכיר:
מדובר עם מכון מסוג flatrate, ישנם הרבה סוגים כאלה בגרמניה, בימים הקרובים ייתכן ואדווח על סוגי מקומות נוספים.
בסוג הספציפי הזה משלמים סכום כניסה וניתן לשכב עם כל בחורה חופשי ללא תוספת מעבר למה ששולם בכניסה וגם שתיה קלה ואלכוהול (בירות, וודקה, וויסקי) באופן חופשי.
כל אקט מתבצע בחדר 1 על 1 עם הבחורה, לכן זה מקום טוב לביישנים שלא אוהבים לזיין בפומבי.
מדי פעם קצת מפרים את הפרטיות בכך שנכנסים לבדוק אם החדר פנוי, ואם ללקוח לא אכפת אז מתנהל אקט עם לקוח אחר במיטה לידו, זה קרה בעיקר בין לקוחות שבאו בקבוצה, אבל למי שיש בעיה עקרונית אני מניח שאפשר לבקש וינעלו את החדר.

נמצא במרחק הליכה מתחנת הרכבת של שדה התעופה שונפלד בברלין
ניתן לזהות אותו באופק מעין בניין אדום בוהק מרחוק, אי אפשר לפספס, כשמתקרבים ניצן לראות עליו שלט שרשום Bunga Bunga, לא להיבהל כי זה פשוט השלט של המקום הישן שכך קראו לו פעם וטרם טרחו להחליף את השלט, אל כשחולפים על לניו רואים כבר שלט מעוצב יותר עדכני
לצערי התברברתי בנסיעה למקום בגלל קונקשנים קצרים מדי לתייר שקשה לו למצוא את הרציף מהר, אז הנסיעה לשם ממרכז ברלין לקחה לי שעה וחצי בהלוך ושעה וחצי חזור בגלל שינויים זמניים בעקבות עבודות תשתית, אבל אם זה הולך חלק שה אמור לקחת עד 3/4 שעה הגעה.

מבנה:
קומת קרקע:
יש בכניסה לוקרים ששמים שם את כל הדברים ושומרים את מפתח על פרק היד עם חוט אלסטי ומסתובבים עם מגבת בלבד, למרות שיש גם כאלה שמסתובבים עם בוקסר
בנוסף יש שם סאונה ומקלחת.
בזכות שיטת הלוקר, אף אחת לא תבקש מכם טיפ או תוספות כי אין לכם איך לשלם, שזה יתרון עצום לעומת מקומות אחרים שמבקשים טיפים ועושים פרצופים אם לא.
קומה 1:
מרכז העניינים, יש שם את הבר, עוד רחבה עם שולחנות ועוד רחבה עם ספה עם הרבה מקומות ובאמצע עמוד של חשפניות שמדי פעם הבנות עושות מופע לבדר את עצמן והלקוחות.
בנוסף מפוזרים שם 3-4 חדרים לפעילות ו-2 חדרי שירותים לגברים ונשים.
קומה 2:
יש שם ג'קוזי (לא בדקתי אם יש בי מים) ועוד חדרים.

מחיר ושעות פתיחה:
יש 2 משמרות, אחת בסביבות הצהריים שמתחילה ב12-1 (תלוי ביום) עלות הכניסה היא 60€ ונמשכת 5 שעות ועוד משמרת ערב (יש כמה שעות הפסקה באמצע) שמתחילה בין 18-19 ונמשכת 6 שעות ויש איזה יום שיותר, צריך לבדוק באתר שלהם לשעות מדוייקות, במשמרת זו המחיר הוא 80€
זהו טווח שעות מצומצם יחסית לדירות flatrate, יש מקומות שניצן להיות מעל 12 שעות ללא משמרות, כאן לא כי זה מוגבל משמרת.

השיטה העסקית של המקום:
הבחורות מקבלות תשלום לפי כמות כניסת הלקוחות, לא שזה כזה מעניין את הלקוח כי הוא שילם ומקבל הכל חופשי, אבל מה שכן שיטה זו מבדילה את המקום מרוב מכוני הflatrate בכך שלבנות יש אינטרס להיכנס עם כמה שיותר גברים לחדרים ולעיתים מנסות לשדל את הגברים שתיכנס איתן ואפילו יש אפשרות להיכנס לאורגיה עם 2 בחורות (אני מניח שהן מתחלקות ברווח), אני נפלתי בזה ששניים שלא נראו משהו ניסו לשדל אותי להיכנס, סירבתי בנימוס ואחר כך אמרו לי שיעשו לי מסאג׳, אמרתי למה לא, אבל אחרי 5 דקות זה הפך לאורגיה וזיינתי את שניהן, אבל לא הייתי בוחר בהן אם לא היו משדלות אותי.

הלקוחות:
בזמן השהות שלי שם היו פחות מ-10 גברים, אבל אמרו לי שבד״כ יש יותר אולי זה בגלל איזה משחק כדורגל שהיה.
כחצי מהלקוחות היו ממוצא טורקי, חלק צעירים חלק פחות, הייתי אומר שהגיל הממוצע באותו יום היה כ-37.
חשוב לציין שבעצת חבר מהפורום אני לא מזדהה כישראלי כששואלים אותי בגלל מוצא חלק מהלקוחות.

הבנות:
בגדול כל הבנות הן רומניות (גם הצוות), חלקן מדברות קצת אנגלית והתקשורת די קשה
במקום היו 11 בנות ועוד אחת הצטרפה באמצע המשמרת, אני חושב שהגיל המקסימאלי היה 40 עם ממוצע של 30
2 מהן היו מאוד יפות וסקסיות
עוד 2 גם נראו מאוד טוב
היו 4 שנראו לא לטעמי, מלאות או מבוגרות ואחת מהם עם צליעה וכל שאר הבנות נראו בינוני.
בגדול השירות תמיד סטנדרטי והמציצה נעשית עם קונדום, השירות לא וואוו וזה לא כמו המקום של מוסטפא שרוב הבנות די נהנות שם, אלא צורך בכסף.

בנות מומלצות:
יסמין, צעירה כ25, פנים יפות, שדיים זקורות עור מתוח ובגדול מאוד מושכת.
הייתי איתה לקראת הסוף כי בקושי ראיתי אותה תמיד גברים לקחו אותה עד שהיא קראה לי מיוזמתה, היה קטע מגניב כי כבר זמן מה רציתי למצוא את ההזדמנות לקחת אותה.
איזבל:
מבנה גוף רגיל עם קצת אגן לעומת רוב הבנות הדקיקות, פנים רגילות אבל יש בה משהו מאוד סקסי במבנה גוף.
היו עוד שניים רזות דקיקות שאינני זוכר את שמן, אחת מהן נתנה לי זיון טוב ונוספת עם פנים פחות יפות אבל גוף כן הייתה זיון פחות טוב כי היא מאלה ששמות את היד למטה תוך כדי.
ניתן לזהות את השניים האלה לפי זה שהם היחידות אני חושב שעושות מופעי ריקוד על עמוד.

בגדול היה נחמד אבל לא להיט, עדיין מעדיף את המקום של מוסטפא ולא חושב שאחזור בגלל שזה רחוק לי מדי ממרכז ברלין אבל זו אופציה חביבה, זה מעולה למי שיש לו קונקשן בשדה התעופה הזה.
אשמח לענות על שאלות למי שיש.

היום ביקרתי גם במקום דומה בשם קליגולה ואדווח עליו בהמשך

7
[QUOTE=Jummi]

לשדה התעופה שויינפלד ניתן להגיע באמצעות רכבת תחתית עד תחנת grenzallee. שתי תחנות אחרי קרל מרקס.
משם בנסיעה קצרה, אוטובוס 171 תדירות גבוהה. נכלל בכרטיס היומי.המורחב.
באמת מתגעגע לדירה של מוסטפא, שם היתרון הוא האוכל הדיי טעים והבחורות היפות ברובן והמשוחררות. (לא רומניות...) לאפשר להחזיק שעות רבות. בשנה שעברה כמעט נפגשנו שם , עזבתי יום לפני שהגעת...
הטריק של המקום הזה ושל קליגולה הוא שאין אוכל, רק שתייה למשקאות חריפים, שדווקא מורידים את היכולת המינית.
מה עם איסומניה? בתכנית?

[/QUOTE]

כנראה שלא אלך לאינסומניה, בגלל שלא מלהיב אותי להשקיע בזה יותר מדי אנרגיה בקוד לבוש המיוחד שהם דורשים ובחיזור אחרי זוגות, גם זה אמור להיות קצת יותר קשה לתייר.
אבל כבר אז בערב גאנגבאנג אבל נראה לי שפספסתי אותו, אני מעדיף ללכת למקום שאני מגיע וישר יכול לזיין בלי השטויות האלה, אני מבין שזה אמור להיות מלהיב לזיין אישה שבאה לשם הנאתה הפרטית ולא מקבלת תשלום, אבל מעדיף שזה יהיה בתור בונוס שיהיה מדי פעם ולא שהרוב כאלה.

8
ונעבור לדיווח על קליגולה:

קצת על המקום:
בגדול אותו דבר כמו airport girls רק שעות פתיחה ומחיר שונה, ההבדל העיקרי והמעצבן הוא שאין לוקרים, מפני שבמשך כל השהות נשארים עם בגדים בפושטים אותם רק בחדר עם הבחורה.
למה מעצבן? יש לכם כסף זמין וחלק מהבחורות ישגעו אתכם שתביאו להן טיפ או שתוסיפו לאקסטרות, את מי שמעניין 10€ למציצה בלי וכנ״ל לנשיקות, מעבר לזה לא שאלתי.
עוד משהו שכחתי לציין מairport girls הוא ששם אסור להשתמש במכשיר סלולרי אז אין שום דרך להעביר את הזמן חוץ מלהתעסק עם שאר הגברים או הבנות, שזה יכול להיות די מבאס, אז במקום הזה כן מותר להשתמש בסלולרי, אבל אין שם אינטרנט אלחוטי ובקושי קיימת קליטה של דור שלישי, אבל לפחות עובד אז יש דרך להעביר את הזמן ולכתוב דיווחים.

נמצא במרכז ברלין בשכונת mitte, רוב המלונות נמצאים שם.
נמצא ברחוב Martin-luter-strabe 18, צריך לרדת ברכבת התחתית בתחנת wittenberg וללכת כמה מאות מטרים.
לא ניתן לפספס את המקום, יש מעליו שלט גדול.

מבנה:
קומת קרקע שנראית כמו מועדון חשפנות עם בר גדול, 2 עמודי חשפנות, 2 ספות, שולחנות עם כסאות בר, חדרים קטנים עם וילונות (נראה לי שזה ללאפ דאנס פרטי, לא ראיתי שימוש), חדר עישון ועוד דלת שמובילה לחדרים מאוד קטנים עם מיטה וחצי, מקלחת גדולה, ו1 מטר רצפה, מקלחת אחת בגלל אין ראש דוש, בחלק מהחדרים אין בכלל מים חמים.
יש עוד קומת מרתף עם שירותים ענקיים לא פרופורציונאליים לכמות המבקרים עם תאים ומשתנות ממש כמו בקניון, שאפו כי בדרך כלל במקומות כאלה יש שירותים רגילים מעפנים.

מחיר ושעות פתיחה:
המקום פתוח כל יום מ-11 בבוקר עד 4 בבוקר.
למי שנשאר עד 6 בערב יש מחיר מבצע 89€ (אל תצפו לעודף מ90), אם תגיעו אחרי שעה 3 לא עצמו לכם את המחיר הזה.
למי שמתכנן להישאר מעבר לשעה 6 בערב המחיר הוא 109€

שיטה עסקית:
לא ביררתי, אבל לאור המוטיבציה הנמוכה אני מניח שכן משלמים אקסטרה על כל כניסת לקוח עם בחורה לחדר, אבל משהו נורא נמוך שלא מניע את הבחורות ליזום.
הייתה מישהי שלא משכה אותי ששידלה אותי להיכנס למסאג׳ וזה היה סתם 5 דקות ואז נשארנו סתם כמה דקות, כנראה בשביל התוספת הזו.
בנוסף כבר דובר כאן על כך שהם מביאים מין כסף מונופול עם הלוגו של המקום שמביאים לבחורות שנהנית איתן בתור טיפ והם מתוגמלות כנראה בסכום סמלי מאוד מעפן.

הלקוחות:
כשהייתי היו ממש מעט, ערבוב בינלאומי של איטלקים, צרפתים וגרמנים.
באיזשהו שלב הביאו לשם 2 נכים למספר אחד והלכו
פגשתי שם גם ישראלי כך שלא היה משעמם להעביר את הזמן.

הבנות:
כמות מאוד דלה ולא איכותית למיטב חווייתי
הגעתי קצת אחרי הפתיחה והיו שם 3 בחורות:
אחת קובנית גוף בינוני גיל 40 שידלה אותי לתת לה טיפ
אחת רומניה בת 40 גוצית נמוכה לא מושכת, איתה נכנסתי למסאג
ועוד רומניה צעירה שנראתה נחמד עם השירות הכי מזוויע בעולם, היא פשוט שונאת את העבודה שלה מדברת בזלזול, עושה פרצופים
והכי הזוי לוקחת נייר סופג ועוטפת את הערווה כדי שלא יהיה מגיע בין השפתיים שלה לעור תוך כדי מציצה.
לא נתנה לי אפילו לקרת את הראש תוך כדי הזיון, פשוט זוועה.
וזה לא שאני לא אסתתי, הישראלי הנוסף שהיה קיבל יחס דומה ממנה.
אחרי איזה 4 שעות הגיעו 2 בנות צעירות רומניות שנראו נחמד.
אחת מהן נתנה זיון סבבה ואפילו רכבה עליי (אף אחת אחרת לא מסכימה לתנוחה הזו)
ועוד אחת שחומה מלאונת ששידלה אותי להוסיף למציצה בלי, לא כזה התלהבתי ממנה וגם צועקת צעקות הנאה מזוייפות שמורידות לי.

סה״כ גמרתי 4 פעמים והייתי שם 4.5 שעות, כאשר בשעה האחרונה זיינתי את ה-2 שחקניות חיזוק שרק הגיעו, כל השאר היה די משעמם כי לא היה לי חשק לבנות המעפנות שהיו שם.
הן אמרו לי שבשעה 20:00 היו אמורות להחליף משמרת ושמגיעות 10 בנות חדשות
שקלתי אולי להוסיף 20€ בשביל הזכאות לחזור בערב, אבל מהתרשמות מיחס והאיכות החלטתי לא לתת לזה צ'אנס ועזבתי מוקדם.
פסק הדין: אני ממליץ להימנע מהמקום, גם יקר יחסית וגם ישדלו אתכם להוציא עוד כסף, לי קצת קשה להגיד לא אז נפלתי.

היום אבקר באנני פורשה נקווה שיהיה טוב יותר

9
היום הייתי באנני פורשה:
קצת על המקום:
מדובר על מועדון גאנגבאנג, כלומר כמעט בכל רגע נתון יש מעל גבר אחד על כל בחורה שמשתתפת באותו הרגע, הסגנון מאוד דומה למקום של מוסטפא, אבל מעט שונה עם יתרונות וחסרונות אם משווים ביניהם.
כשנכנסים מקבלים מפתח שמצמידים ליד בדיוק כמו בairport girls ומסתובבים עם מגבת
חיסרון: נותנים לך מגבת בינונית מינוס ואומרים לך שזוהי המגבת היחידה שתקבל במהלך השהות שלך במקום, ובנוסף יש מגבות יד שניתן לקחת חופשי ובהם מתנגבים כל פעם שמתקלחים.
רצה הגורל ונאלצתי לבחון את אכיפת האיסור בגלל שדפקו לי את המגבת תוך כדי זיון, ואכן סירבו לתת לי עוד מגבת, כמו ישראלי מצוי ביצעתי ״השלמת ציוד״, נכון, קצת מגעיל אבל זה יותר היגייני מלהימצץ חשוף ע״י בחורה שהרגע מצצה ל-10 גברים שונים, אז ניקח את זה בפרופורציה, אבל עליתי על פירצה שכאשר מבקשים לצאת החוצה לכמה זמן אז כשחוזרים מקבלים מגבת נקיה (יש!), אצל מוסטפא לא היו מתחשבנים על כמות המגבות והיו מביאים מגבות בינוניות פלוס ומבקשים בבקשה להחליף רק במידת הצורך, הוגן ועדיף.
עוד מה ששונה במקום הזה משאר המקומות שדיווחתי עליהם בפוסט הזה הוא שיש אוכל חופשי.

צריך לרדת בתחנת הרכבת התחתית שנקראת על שם הרחוב ואז יש הליכה של כמה מטרים עד למספר 89, נכנסים לבניין שהוא בניין מגורים לכל דבר, עולים כמה מדרגות ובדלת הראשונה רשום anni porsche.

מבנה:
דירת מגורים רגילה בדומה למקום של מוסטפא.
ישנו חדר גדול עם מיטה ענקית בעלת קיבולת של כ-12 ראש, מקלחת גדולה, שירותים, בר, סלון גדול עם מקרן HD שמקרין כ-100 אינץ׳ שידורי ספורט
ליד הסלון יש חדר קטן עם מיטת מסאג׳ ומיטה וחצי שלעיתים רחוקות יש שם גם פעילות וניתן לצפות בה בזווית העין מהסלון, בד״כ יש שם פעילות 1-1 אבל גם לשם הצליחו להידחס בחורה ו-3 גברים.

האוכל:
לא לשומרי כשרות,
יש שם נקניקיות, סנדוויצ'ים עם נקניק לא מזוהה וחמאה או גבינה וקצת עגבניות וגבינות.
אחרי 2 בצהריים הכניסו אוכל חם: אורז, אפונה, בשר בקר מוזר רך ואטריות, לא עפתי על האוכל קצת חסר טעם לעומת המטבח הים תיכוני של מוסטפא, אבל זה בסדר בשביל לסגור לי את היום מבחינת אוכל.
יש גם פירות ובננות מושלמות (למה אין כאלה בארץ?) וסוכריות.

מחיר ושעות פתיחה:
בד״כ פתוח משני עד שבת (סגור בראשון) 12 שעות מ11-23, מי שיילך שיבדוק שעוצ מדוייקות באתר.
מחיר הוא בד״כ 88€ ואם משלמים בשטרות מחזירים מטבע 2€ שמשמש פיקדון למפתח של הלוקר.
היום אני שילמתי 98€ כי יש היה ספיישל של 18 בחורות (בד״כ יש 10 ביום רגיל), ככה שאולי התלהבתי יותר מדי בגלל הכמות של הבנות, נראה בביקור הבא אם הרמה תישמר

שיטה עסקית:
אני לא יודע אם זה בגלל הספיישל של היום, אבל היו הרבה בחורות.
בממוצע עבדו 4 בחורות בכל רגע נתון שזה מעל כפול מהמקום של מוסטפא.
אין התחשבנות עם הבנות לגבי כמות הלקוחות, כנראה שמשלמים לשעה ויחסית טוב כי יש הרבה מוטיבציה וניתן להתרשם שכולן שם די נהנות מהפעילות.

הלקוחות:
מעט טורקים, היו קצת תיירים אנגלים, צרפתים, איטלקים, איזה סיני אחד שראיתי אותו הולך למוסטפא שנה שעברה, אמריקאי, בעיקר גרמנים בגיל 40-60 ומעט צעירים.
הגיל הממוצע מעל 40 ובגדול כולם בסדר חוץ ממני ועוד אחד שגנבו מגבות חחח.

הבנות:
הרוב גרמניות, הייתה אסייתית ועוד 2 עם מראה שחום לא ברור אולי ברזילאיות או טורקיות אבל אחת הייתה מאוד מלאה והשניה שמנה, לא נכנסתי איתן.
היו איזה 2 מבוגרות גם לא נכנסתי איתן.
הייתה אחת שם נראית מדהים דוגמנית לא רזה מדי כוסית על ולא מגולחת בכוס, היא הייתה אחראית על גביית התשלום מהלקוחות הנכנסים ותחזוקה שוטפת של האוכל וכל זה עשתה בעירום מ-ל-א (בררררררר), לקראת הערב היא גם השתתפה והיה לי איתה מספר מדהים, השם שלה הוא fine אפשר לראות בתמונות באתר, אבל היא נראית הרבה יותר טוב מבתמונות.
הייתה בלונדה אחת עם קעקוע דרקון שמתחיל מהגב וגולש מהעורף עד החזה מאוד סקסית וצעירה עד 25, פנים בינוניות אבל העיר מאוד מינית כל שניה עשתה טיזינג מדהים בסלון, היא גם מאוד רזה, אבל לא חטובה.
הייתי עם עוד בלונדה גבוהה חטובה אבל לא רזה, מציצה ארוכה וטובה בעמידה על המיטה, מרוב שאנשים התחרמנו מהמחזה פתאום היא הפסיקה באמצע, מסתכלת ימינה ושמאלה ונדהמה לגלות 5 אנשים מלטפים אותה התחילה לצחוק.
הייתה עוד אחת שחומה כוסית היא דיברה איטלקית אבל לא בטוח אולי היא תורכיה.
כמובן שניסיתי להתמקד בבנות המעניינות
סה״כ גמרתי לפחות 7 פעמים (קשה לזכור במדויק) והייתי עם 9-10 בנות.
לא ספרתי מדוייק אבל כנראה היו שם 18 בנות כמו שהבטיחו והאיכות יותר טובה מ-airport girls והרבה הרבה יותר טובה מקליגולה.

לסיכום מקום מדהים, באתי עם ציפיות נמוכות כי הרוב מעדיפים את המקום של מוסטפא, אבל האיכות די מתקרבת לשם, עדיין מוסטפא מעסיק בנות קצת יותר כוסיות, אבל כאן יש יחס גברים-נשים טוב יותר.
מחר ננסה ללכת ליום רגיל ללא ספיישל נראה אם החווייה הטובה תישאר.
בכל מקרה למי שמתלבט מתי ללכת, מתי שיש ספיישל עם 18 בנות.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”