כ ליה מבת ים :) - דף 8 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

76
לא נשואה, לפי מה שהבנתי בין השורות היא אם חד הורית שנלחמו לקיים בכבוד את החיים שלה בלי לבקש טובות מהמדינה (כאילו שמישהו בכלל יהיה אכפת לו כועס)
רוסיות זה בדיוק כמו פולנית, רק להיפך.

77
מדובר בבחורה מתוקה מאד בעלת תודעת שירות גבוהה ואיכפתיות. הרבה פעמים אומרים פה למה להתעסק בפקידות של בנות או ביחס טרום המפגש אבל מבחינתי זה דבר קריטי וכבר משלב התיאום עם ליה הבנתי שיש פה משהו אחר מהבנות שנחשפתי אליהן לאחרונה. כל פעם שאני דורך במסגר 66 אני צריך להיתקל באחת מהפקידות המטומטמות שלהם (נרחיב בדיווח אחר) וכל פעם יוצא החשק כבר לפני המפגש. פה פשוט תענוג. הבחורה אדיבה מהרגע הראשון.

מבחינת מראה מדובר בבחורה תימניה עם פנים נאות, קצת סילקון בשפתיים לא משהו מפלצתי, שיער שחור ארוך ועיניים חומות גדולות. ליה נמוכה עם גוף גיטרה. טיפה עודף משקל בגלל שהיא אחרי הריון. יש לה בטן קטנה וממש לא רופסת. רואים שזה יעלם עוד כמה חודשים. תחת עסיסי ומותן צרה. החזה של ליה גדול (בערך מידה D) עם פטמות בינוניות לא כהות מידי, עטרה גדולה והפטמה בולטת אבל לא משהו קיצוני.

הטיפול מבחינתי כלל שתי הרפיות מפנקות ביד כאשר בין הרפיות ליה עשתה לי עיסוי עדין ונעים כמו שאני אוהב. מעולם לא הסתכלה על השעון והרגשתי נינוח לחלוטין איתה. את הכסף היא לקחה בסוף המפגש וזה עוד סימן לשירות יוצא דופן לטובה. נכון להיום ליה מניקה ולכן החזה שלה גדוש בחלב והיא נתנה לי להשפריץ חופשי אז לבעלי הפטיש הזה תהיה חגיגה.

כל הטוב הזה ב200 שח - מחיר הוגן שיכול ללמד כל מיני רודפות בצע כמו נינה מכפר יונה והחבורה שלה שלא מורידות מכנס בלי מחיר בסיס של 300 ועוד 100 תוספת (וכן...יש פראיירים שפוקדים את המקום).

אני לקוח שבוי מעכשיו. תבואו בהמוניכם ואני אשמח לחלק את הטלפון גם ל-200 אוכלי חינם כי מגיע לה ואני רוצה שהיחס וההוגנות שלה יתורגמו ללקוחות.

80
טוב אז אחרי כל ההמלצות על ליה הייתי חייב ללכת לדגום ותודה ל AJS שהביא לי את המספר
יותר מדיי אין לי מה להוסיף כי הכל כבר נאמר אבל רק אגיד שלדעתי הדבר העיקרי שכולם התלהבו מליה היא האכפתיות שלה מהלקוח..
נכון היא לא נראית הכי טוב ( יש לה קצת בטן אבל יש לה חזה גדול שמפצה על זה) ונכון היא לא עושה את המסאז' הכי טוב(אבל מי מאיתנו באמת בא בשביל לקבל מסאז' מקצועי..)
אבל כמו שאמרתי הדבר העיקרי שהיא ניחנת בו זה האכפתיות מהלקוח ובזה היא מצטיינת!!
היא קשובה מאוד ללקוח וחשוב לה מאוד שהוא יהנה
ועל כן בהמשך להמלצות של כולם גם אני ממליץ בחום על ליה!!
כן ירבו מעסות כמוה
שני דברים קטנים להוסיף, הראשון זה במהלך העיסוי יצא לי לדבר איתה והיא סיפרה לי שמישהו מפה(והיא קראה לו "פסיכופט") סיפר לה על הפורום ועל כל הדיווחים ולפי השיחה שלי איתה היא דיי נבהלה מזה אז לדעתי לא כדאי להזכיר את הפורום.
דבר שני המקלחת אצלה פשוט מגעילה למי שזה חשוב לו מה גם שאין שם מים חמים בכלל.

לסיכום אני עוד אחזור אל ליה כי בסה"כ מאוד נהנתי אצלה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”