כ אלינה מתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

אלינה מתל אביב

11
אלינה.
אכן אישה! לקראת ה30 שלה לדעתי, נראית טוווב מאד, עור משי בהיר ונעים למגע, חזה בינוני + זקוף ומחרמן.. הבחורה חושנית יודעת לגעת ומבינה עניין..
גומרת באנחות ונהנת כל הרך לקו הגמר.... איתי זה קרה לה פעמיים.. ואז השקיעה בי ... בגמירה בפה.. שם קצת פישלה ויצאה מהר מידי.. לסיכום,- מומלצת.. ותלוי מאד בכימיה איתה לדעתי.

אלינה מתל אביב

12
חברים יקרים,
דיווח ראשון אז לפרגן - ביקרתי אצל אלינה המתוקה השבוע בחורה חמודה מאוד, כמו שסופר - באמת חווית GFE טובה, מתנשקת מצוין ומוצצת טוב מאוד, עינים מהממות, שיער בלונד רך ונעים, חזה לא גדול, עור לבן ויפה, כוס מתוק. משארת עד ל 1.5, נהניתי!

אלינה מתל אביב

13
דיווח באיחור עקב החג
שניה לפני כניסה לחג החירות התקשרתי לפקידה 0542320690 ושאלתי על הנבות הפנויות.הפנתי אותי ללינה בבן יהודה 68 ת"א...דלת עם קוד.עליתי ונגלתה מולי ילדה יפה בלונדינית עם חזה מתוק-גביעי יין.
הכסף החליף ידיים..מקלחת זריזה-עם ראש טוש נוזל מעצבן..וריח של סגריות בשרותים:(
עברתי למיטה..והיא קפצה ולקחה פיקוד למציצה עצבנית...אני שרציתי טיפה להרגע לא הצלחתי עם הקצב שלה לנשום..פחדתי מתקתוק מקצועי...הייתי צריך דיי בכוח לנתק לך את הטיפול במשאבה ולהסביר לה ברוסית עלגת שלי...שבואי נרגע לרגע.הבחורה הורידה הילוך...נתנה חיוך...והכל התחיל להרגע.
החזרתי אותה כעבור כמה דקות למשחקי לשון...סימנתי לה כמה אני אוהב טיפולי ידני בישבן שלי...והיא נכנסה לעיניין באהבה רבה ברכות ובעיקר בסובלנות אין קץ...אחת הנדירות שפגשתי שממש אהבה תקטע וגם הייתה טובה מאוד בזה.
שברתי איתה לפחות 2 שיאים אישיים.אז למי שאוהב תתחום היא מדהימה.
כמה חסרונות לגברת...
מעשנת...
לא מתנשקת...
מציעה מסג...-אבל אבל לא באמת יודעת....
השיניים לא להיט.

יתרונות
ניראת טוב!!!
גוף מדהים
חזה לטעמי ..מעט יותר מחזה נערי-צמרמורת רק מלהזכר בו
מוצצת ממש חזק וטוב
מי שבקטע לקבל טיפול בישבן...יסודי ועמוק-יש לה ידי קסם על גבול האלוהי
חלקה מטופחת
מריחה טוב

הגברת חובבת כסף כמנהג הזונות-מרגישה מבסוטית לקבל טיפים...במיוחד אחרי שמראה את הבית שקנתה בקייב ועכשיו הוא זקוק לשיפוץ...בדיוק הראתה לי הצעות לעיצוב שקיבלה.היא תשאר באזור בחודשיים הקרובים,לאחר מכן היא הולכת להיות זונה בגרמניה.

אלינה מתל אביב

16
הבחורה מתוקה מאד - היתה לי כימיה טובה מאד איתה. חווית GFE מעולה.
נראית טוב אבל לא צעירה כוסית. הגיל ניכר בעיקר במתיחות בבטן שלה.
ייתכן והייתי מבקר אותה שוב אם לא היתה עוזבת עוד 4-5 ימים.

התעריף הנוכחי 400 לשעה
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

אלינה מתל אביב

17
חג שמח לכולם,

אני לא מרבה לכתוב אבל קורא את המלצות החברים בעיון רב.
לא יודע איך זה אצלכם, אבל לוקח לי זמן רב עד שאני מבקר אצל אחת העלמות.

וכך יוצא שבזמן הרב שבידי אני, אני מפנטז בעיקר בזכות התאורים היצירתיים של חברים רבים,
על הרגעים שאבלה בזרועות גברת כזו או אחרת.

כגודל הציפייה, כך האכזבה.

הייתי אתמול אצל אלינה המדוברת.
תאמתי עם הפקידה וציינתי את הסכום - 400 ש"ח (כפי שכבר צויין שהמחיר ירד).

ההתחלה בישרה את הבאות, אבל כשבראש אני הבמאי והשחקן
של סרט סקס נועז -פרק ז' - (הראשון נכתב לפני חודש), התותח כבר ירה והקשר עם המפקד אבד,
התעלמתי. והנה רשמיי -

התייבשתי 5 דק' ארוכות עד שפתחה.
מראה - לא הטעם שלי.
היתה עם המחשב עוד 5 דק עד למקלחת.
חיכתה במיטה עם בגדים עד שבקשתי שתוריד.
לא מתנשקת, לא נותנת לאצבעותי דרור, לא זורמת ובטח לא יוזמת.
מציצה חשופה, בינונית ומטה, לא זורמת לזיון לבקשתי לאחר 5 דק.
טוב בשלב הזה כבר הבנתי את גודל הנפילה, ושחררתי מטען עצבני לפיה.

שכבנו במיטה והתחלנו לשוחח. היא דווקא אינטיליגנטית, והיה לי מעניין להבין את הרקע והסיבות
שהיא פה. אין לי בעייה לתקשר כך שהשיחה היתה טובה.

אבל, אם כל הכבוד, באתי לפרוק מטענים בקרב, לאחר יובש של 4 חודשים (!!!) ולא לקשקש.
כשהתחלתי לדחוף לפרק ב' (לטיפות מזמוזים),וללא רצון רב מצידה, הודיע העלמה שעוד 5 דק הזמן נגמר, כלומר סה"כ 40 דק' ל400 ש"ח.
בשלב הזה הרמתי דגל, התקלחתי ועזבתי.

אז החלטתי לזרוק כמה מהגיגי לאויר -

1. האם מחיר שיורד הוא אינדיקציה לאיכות שירות שיורדת?
2. האם בכלל כדאי לבקר גברת שבדרכה לעזוב למרות ביקורות טובות?
3.ומה לגבי זמן שחיקה - האם חודש בעבודה הוא מספיק זמן לנקודת מפנה ושירות על הפנים? (ראה מה שנכתב על ויקה).
4. ולמה לעזאזל התאגיד או מי שזה לא יהיה מפציץ במחירים???
כדי לסבר את האוזן - בשיחתי עם הגברת הבנתי שרופא כיום ברוסיה, גם בערים הגדולות, ובגלל
המצב הכלכלי המחורבן שם, מרוויח - 270$ דולרים בחודש.

אני השארתי לה 100$ ועודף על 40 דק' סתמיות ומפח נפש גדול. והפרוטה, אינה מצוייה בכיסי...
ולכן, חשוב שכל אחד יעשה את החושבים שלו...

ולקינוח -
קראתי את רשמיו של מנושי על אלינה פרטית מבת ים - כנראה שיש אלינות אחרות בעולמנו - מנושי - כל הכבוד.
ורבנו רוני גולן - מעריץ אותךStarStarStar

חג שמח!!!

Make sex not war
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”