כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 38 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

373
יום רביעי השעון מראה אחרי 2 ואני מסתובב בכדאי לצוק איזה זיון.
בשעות כאלה רק אזור דרום ת"א הוא בעל הפוטנציאל הגדול ביותר לענות לי אל מבקשי,הזמן הולך ואוזל עוד סיבוב עוד סיבוב והעניין כבר מבאס.
אזור דרום ת"א ובכלל אזור המרכז נשלט כבר שנים על ידי קוקסנליות ששולטות בכבישים.
כול סיבות אני משכנע את עצמי לעוד סיבוב.
אחרי כשעתיים ולקראת השעה 04.00 בינגו מצאתי את ג'ני.
ז'ני בחורה חדשה בנוף לדעתי ויש לי כמה קלומטראג'ים באזור.
ג'ני יתרונות:נאה,גוף מלא במקומות הנכונים עור מתוח.חזה עסיסי תחת בשרי.
שיער אדמוני ארוך.
חסרונות:משתמשת בראשית דרכה,נכנסה לאטרף איתי ברכב.התחילה לבכות ולהזיע.
מעשה שהיה+ביצועים.
ביקשה למציצה 50 זיון 100 הייתי עייף לקחתי מציצה.
הגענו למקום מסתור עברנו למושב האחורי הנחתי שטר של 100 שח על הכיסא תמיד משלם לפני.
ישר זרמה למציצה ללא חליפה מציצה נהדרת כמות הרוק היתה נכונה והאקום היה טוב,תוך כדאי המציצה אני מתחיל להוריד לה את המכנס שיתפה פעולה ללא בעיה.
ממשיך להתענג על המציצה ומתחיל לפתוח את החולצה שלה זוג שדיים מלאים יש לה מתחיל פתאום לראות אותה משתנה לי ומתחילה להזיעה חסרת מנוחה.
שאלתי אותה מה קרה אמרה שרוצה שאני יגמור כי חם לה ברכב (הרכב היה סגור אבל השארתי חלונות פתוחים קצת).
אמרה לי אם אני רוצה לזין אותה אמרתי יאללה נזרום אבל הודעתי לה שאני משאיר לה את השטר של ה100 ש"ח ומוסיף לה טיפ.
מייד הורידה את המכנס קיבלתי כובעון על מושיקו.
פה זה נגמר הבחורה התחילה לכנסה לרעידות בגוף ובכי היסטרי עזבתי הכול וניסיתי להרגיע אותה.
אפילו עזרתי לה להתלבש כי את הכפתורים של החולצה היא לא הצליחה לסגור לבד.
לקחתי אותה לבקשתה לת.מ ישנה ובדרך הרגעתי אותה ניסיתי לקחת אותה הביתה אמרה שגרה בראשון והסכמתי לקחת אותה הביתה אך היא התעקשה על ת.מ ישנה.
זיהוי דיברתי איתה לפני שהעלתי אותה אמרה רוצה לדבר ברכך מחוץ לרכב לא נעים לה.
שניכנסה לרכב ישר הושיטה יד ואמרה קוראים לי ז'ני.
כל אחד שיפגוש אותה יעשה את החושבים שלו האם מתאים לו או לא אני את שלי העברתי פה.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

376
הבנות שמשתמשות בהרואין ,צורכות גם תרופות נגד דכאון ונגד כאבים.מכיוון שגם אלו ממכרות,הן בבעיה כפולה ומשולשת.
למרות מדובר בתרופות מרשם,הן קונות אותן ברחוב, ראיתי פעם דיווח של פשיטה על פיצוציה בתחנה והתגלו שם אלפי כדורים מעשרות סוגים,ממש בית מרקחת פירטי ופרטי.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

377
אחרי שלפני שבועיים נחלתי הצלחה בהר ציון,חזרתי הערב לזירת הפשע. ראשית פגשתי במוש וויתרתי [ראה שם ].ליד הכספומטים עמדה ג'ינג'ית די מצודדת.100 מ אנד ז בבקשה ותודה.קייסי כבת 30,לבנבנה ,צבועה ונחמדה.מציצה טובה וזיון סטנדרטי.היה סביר מאוד. אחרי שהורדתי אותה חזרתי לכיוון התחנה ובדך ראיתי עוד ג'ינג'ית.פחות אטרקטיבית,שמה לא זכור לי,מדברת בצורה שקשה לי להבין .בחורה רזה,אף גדול שדיים נפולים.כבת 35.אומרת שלא עובדת אבל זקוקה דחוף לכסף.ביקשה 70 מ אנד ז.שאני אוותר על מצווה? לא! כאן השמיים ממש לא נפלו,אבל גם הזין לא נפל.סביר. האמת שאמנם הוצאתי רק 170
וגמרתי פעמיים,אבל הרגשה טובה גם לא הייתה לי [ חוץ מהסיפוק שבקמצנות ].סתם זיונים סתמיים.

379
מתן היקר, כשהגעתי הייתה שם ממש התגודדות. מוש וסרסור, קייסי [ יכול להיות שהיא מי שהציגה את עצמה לך כ "ג'ני" ? ] וכן שתי נרקומניות דקיקות וגמורות. מלבדן היו גם קוקסים למיניהם, ושמנה על הספסל בהמשך.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”