ןהשדיים שלה באמת לתפארת..
ליה מבת ים :)
82[QUOTE=בת ימי 28]טוב אז אחרי כל ההמלצות על ליה הייתי חייב ללכת לדגום ותודה ל AJS שהביא לי את המספר
יותר מדיי אין לי מה להוסיף כי הכל כבר נאמר אבל רק אגיד שלדעתי הדבר העיקרי שכולם התלהבו מליה היא האכפתיות שלה מהלקוח..
נכון היא לא נראית הכי טוב ( יש לה קצת בטן אבל יש לה חזה גדול שמפצה על זה) ונכון היא לא עושה את המסאז' הכי טוב(אבל מי מאיתנו באמת בא בשביל לקבל מסאז' מקצועי..)
אבל כמו שאמרתי הדבר העיקרי שהיא ניחנת בו זה האכפתיות מהלקוח ובזה היא מצטיינת!!
היא קשובה מאוד ללקוח וחשוב לה מאוד שהוא יהנה
ועל כן בהמשך להמלצות של כולם גם אני ממליץ בחום על ליה!!
כן ירבו מעסות כמוה
שני דברים קטנים להוסיף, הראשון זה במהלך העיסוי יצא לי לדבר איתה והיא סיפרה לי שמישהו מפה(והיא קראה לו "פסיכופט") סיפר לה על הפורום ועל כל הדיווחים ולפי השיחה שלי איתה היא דיי נבהלה מזה אז לדעתי לא כדאי להזכיר את הפורום.
דבר שני המקלחת אצלה פשוט מגעילה למי שזה חשוב לו מה גם שאין שם מים חמים בכלל.
לסיכום אני עוד אחזור אל ליה כי בסה"כ מאוד נהנתי אצלה
[/QUOTE]
חייב להתייחס פשוט לאותו "פסיכופט"
אז הוא לא פסיכופט הוא פשוט ילדומט/טיפשומט/דבילומט
סליחה מראש. פשוט נאמר כל כך הרבה פעמים שעידכון נותנת
השירות בנוגע לדיונים שמתנהלים כאן בפורום לגביה לא מביא תועלת אלא יוצר את הפעולה ההפוכה. בפעם המאה. ולראייה היא הגיבה
ב"בהלה" שיכולה לגרור היעלמות או לחילופין מישהי אחרת הייתה
מפרשת זאת כ"יאללה העלאת מחיר".
סליחה שוב על הכינויים. אבל פסיכופט הוא לא. אולי גם. אבל קודם כל הוא הדברים האחרים.
83קולומבו, אתה צודק, אבל אנשים חדשים שנכנסים לפורום יכולים לקרוא כמה דיווחים (אפילו הרבה) ועדיין לא לראות התייחסות לכך שאזכור הפורום אצל העובדות הוא לא לעניין. כדאי לחשוב על דרך להביא את זה לידיעת כל מי שנכנס לפורום, כדי שאף אחד לא יעשה את זה. אני לא מכיר דרך כזאת, כי גם אם יכתבו את זה בדיון הנעוץ "הודעות ההנהלה - הרשמה לפורום", לא נראה לי שכולם יראו את זה. אולי יש משהו אחר שאני לא מכיר.
84גם אני חושב שמי ששיתף אותה על קיום הפורום לא עשה מעשה חכם במיוחד.
יחד עם זאת יצא לי לא פעם שנותנות שרות דיברו איתי על הפורום. יש כאלה ששמות פס על מה שכותבים וכאלה שזה דוחה אותן.
אבל יש הרבה שמודעות לכח שיש למה שכותבים כאן ובהחלט חשוב להן לקבל "ביקורות" טובות. וממה שהכי חוששות זה לקבל שם רע ושלקוחות לא יגיעו. שמעתי מבחורות שחוששות להבריז או שפגישה לא תתקיים מחשש לפרסום שלילי.
כל מה שכתבתי מתייחס לפרטיות, אני אישית מעדיף לא לבקר במכונים למרות הנוחיות שבזמינות, אבל השרות לא שווה וממש לא בא לי לפרנס סרסורים ואת העולם התחתון
86יוצא לה חלב מהציצי והיא מרשה לשחק איתו? והפטמות שלה בולטות?
סליחה על השאלות המוזרות חח
סליחה על השאלות המוזרות חח
89[QUOTE=ron12345]היי, אשמל לקבל את הטלפון של ליה מבת ים
תודה
רון
[/QUOTE]
קיבלת.
עכשיו תבקשו ממנו לא ממני ;)