כ אלינה פרטית 23 בתים הללויייההההה!!! - דף 6 - סקס אדיר

אלינה פרטית 23 בתים הללויייההההה!!!

51
חברה... בואו נרגיע את הרוחות.

המטרה שלי ושל אחרים פה מנושי זה לא לתקוף אותך אלא לנסות להראות לך דרך חשיבה מעט שונה. אני חושב שהפורום זה מקום טוב להיפתח גם לתפיסות עולם שונות. גם לי יש יכולת לתת לאלינה אפילו 500 דולר בלי למצמץ אבל אני מתוך עיקרון לא יעשה את זה לחברים האחרים. רוב חברי הפורום מרוויחים עשירית ממני וכואב לי הלב על כך שמגיעה בחורה ובמקום להוריד אותה לארץ מעלים אותה לאולימפוס ופה היה לנו מקרה בוחן מדהים למשמעות של פעולה...אפילו של חבר פורום אחד על הבחורה. תחשבו שהיתה ערבות הדדית ביננו וכל מי שנכנס פה היה מתגייס ואומר לפרטיות. אני משלם 400 ובזה נגמר הסיפור...תחשבו כמה טוב זה היה יכול לעשות.

אני מסכים עם רוני שאסור שיהיו פה תקיפות אישיות או שפה לא נאותה אבל השיח הזה של נושא המחיר מותר ולדעתי חובה שיהיה פה.

ערבות הדדית...לא לחשוב רק על התחת שלך אלא על ההשלכות של הפעולות שלך על אחרים...זה חסר במדינה שלנו לצערי וזה מה שירסק אותנו אם לא נתעורר

55
חזרת לדרכיך הרעות?
שוב שרשור בפורום סקס, חמש מילים על סקס ואלפים על כסף
כמו שרוני עשה, פשוט לא נכנס
ואין צורך להכביד על זה במילים
אני לא אומר ש200 דולר זה מחיר סביר, אבל אתה יודע מה אני עושה אולי?
אני פשוט לא הולך, אפילו לא מחפש אותה בממבה כדי לראות איך היא נראית
פשוט זה ידעך מעצמו, אל תדאג, רק בבקשה אל תתחיל שוב, היה שקט פה בלי הדיבורים על כסף
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

56
זו לא ערבות הדדית מקסימום זה להתעלם מסרטן שמתפשט ושולח גרורות. אם אני ואחרים לא נראה פה את האבסורד... האבסורד יהפוך לסטנדרט.

אני אשמיע את קולי בנועם ומי שזה צורם לו פשוט שיתעלם...אני לא מבין מה הסיפור הגדול ולמה אני לא יכול לומר מה שאני חושב...גם לי לא נעים לראות מישהו הורס בחורה במו ידיו...אז שאני אשב בשקט?? למה?? אם הצלתי צופה חדש אחד עשיתי את שלי.

57
זה בסדר למחות, עשית את זה, אמרת את שלך
אז די, לא צריך לחזור על זה שוב ושוב ושוב
תשים לב בכמה תשובות שלך חזרת על זה
נו באמת, מספיקה פעם אחת, כולם קוראים וגם אני
אבל בפעם השנייה באותו פוסט זה מתחיל להציק, בשלישית לעצבן וברביעית זה כבר מפסיק לעשות את העבודה
באמת מספיקה פעם אחת, אנחנו מבינים
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

58
[QUOTE=אוליגופול]

תחשבו שהיתה ערבות הדדית ביננו וכל מי שנכנס פה היה מתגייס ואומר לפרטיות. אני משלם 400 ובזה נגמר הסיפור...תחשבו כמה טוב זה היה יכול לעשות.

[/QUOTE]

אחח אוליגופול, מה יהיה איתך?
עד מתי העקרונות שלך ישבשו לך את ההיגיון הבריא?
אתה אפילו לא שם לב אבל התוכן שלך כבר מתחיל לעבור לשלב ההזוי...

אתה בעצם מציע לעשות קרטל של צרכנים שכל אחד לא ישלם
מעבר ל-400 שקל אבל מתעלם מהעובדה שגם הבחורות יכולות
להשתמש באותה שיטה ולעשות קרטל ולגבות 1000 שקל על כל זיון.

לפי הביקושים שחברי הפורום החרמנים יוצרים אתה יודע מצוין שלבנות
יש סיכוי יותר גבוה לנצח בקרטל הזה כי הביקוש הוא לטובתן אבל כמו שטענתי העקרונות שלך גורמים לך להתעלם מכל אחיזה במציאות של ענף הסקס בתשלום הישראלי.

59
אני לא הולך להתווכח איתך רק לעמוד על זה שאביע את דעתי...אם everhard יקר אתה לא רואה מה היה פה בשרשור עם אלינה ואיך יוזר אחד השפיע על ההתנהלות שלה...ומה רחמנא לצלן היה קורה אם במקום להסכים ל 200 דולר הוא היה אומר לה 100 ...אז באמת לדון איתך זה חסר תקנה.

לא ברור לי למה זה כל כך מפריע לך .. פשוט תתעלם ממני ומי שהמסר עובר אליו מה טוב...

ערבות הדדית...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”