תודה על הדיווח המפורט!
שאלה קטנה לי, איך אתה מחזיק מעמד כ"כ הרבה פעמים? זה לא אנושי!
אפשר להשיג שם ויאגרה ונגזרותיה?
גרמניה/ברלין מכוני הכל כלול, חלק שני !!!
32[QUOTE=Anaconda]תודה על הדיווח המפורט!
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אני לא השתמשתי בשום דבר, הזמנתי קמגרה מחו"ל אבל עוד לא הגיע, לפי מה שהבנתי בגרמניה ניתן להשיג תרופות כאלה רק עם מרשם בבית מרקחת.
בכל מקרה כדי להחזיק הרבה אני ממליץ להתנזר מפעילות מינית במשך שבוע כדי למלאות מצבורים
אני החזקתי שבוע אבל בפעם הבאה 4 ימים יספיקו כי מעבר לזה מתחיל לכאוב, אולי זה רק אני
אבל זה לא כזה קשה להחזיק הרבה, ככל שעובר עוד יום אז זה קצת יותר קשה, ביום הרביעי היו קצת בעיות ולפעמים לקח קצת זמן להגיע לזקפה והייתי צריך להביא קצת ביד לפני
אבל זה לא שאני מזיין 12 שעות ברציפות
אולי בהתחלה הייתי מזיין בהפרשים של פחות מחצי שעה, אבל אחר כך הייתי לוקח הפסקות של שעה-שעה וחצי וגם האקט עם ההמתנה והמשחק המקדים יכל לקחת 40-60 דקות, אין לחץ
ובין לבין יש אוכל ושתיה, לא עשיתי הרבה מאמצים ל"דיאטת זיונים" חוץ מאי צריכת אלכוהול ואכילת בננות להגברת תפוקת הזרע
אכלתי די הרבה מהבופה והספקתי מה שהספקתי
אבל לדעתי חופשה 3-4 ימים כאלה גג זה המינון הכי טוב, מעבר לזה כבר קשה
33http://berlingangbang.de.tl/Sandra.htm
ויש גם ביזאריות כזו
its 4 in the morning the end of December
34[QUOTE=cynet] לא הבנתי.. באתר של ארטמיס כתוב 80 יורו והכל כלול...(בסגנון של זיין כפי יכולתך) אז איך זה 250? יכול להיות שלא הבנתי נכון?[/QUOTE]
אנסה לעשות קצת סדר בדברים:
המקום של מוסטפא שאותו הזכרתי רבות בשבוע האחרון ושאר המקומות עליהם דיווחתי הם מכוני הכל כלול עם כמה הבדלים ביניהם שאותם פירטתי בדיווחים.
ישנו סוג אחר של מכונים שאינם הכל כלול ומתחתיהם יש קטגוריה פופולארית בגרמניה שנקראת מכוני fkk
מה שמבדיל מכוני fkk ממכונים רגילים הוא שמשלמים סכום מסויים עבור הכניסה וזה מקנה גישה לכל הfacilities של המקום שבד״כ זה כולל בין השאר אלכוהול וכיבוד קל חופשי, עבור מין משלמים בנפרד לבחורה.
יכול להיות שבארטמיס יש בופה קצת יותר איכותי, לא יודע כי לא הייתי שם.
עוד מה שמייחד מכוני fkk הוא שכל הבנות מסתובבות בעירום, לא זוכר אם ציינתי, אבל ככה זה גם באנני פורשה, אצל מוסטפא, בנות שדות התעופה וקליגולה הבנות בעירום רק כשהן בפעילות מינית.
בארטמיס רק הכניסה עולה 80€ וזה כולל רק את הכניסה, אלכוהול ובופה וזה לא כולל מין.
כל חצי שעה עם בחורה עולה 60€ נוספים.
חפש בפורום לא חסרים דיווחים עם תיאורים מפורטים והמלצות לארטמיס.
אנסה לעשות קצת סדר בדברים:
המקום של מוסטפא שאותו הזכרתי רבות בשבוע האחרון ושאר המקומות עליהם דיווחתי הם מכוני הכל כלול עם כמה הבדלים ביניהם שאותם פירטתי בדיווחים.
ישנו סוג אחר של מכונים שאינם הכל כלול ומתחתיהם יש קטגוריה פופולארית בגרמניה שנקראת מכוני fkk
מה שמבדיל מכוני fkk ממכונים רגילים הוא שמשלמים סכום מסויים עבור הכניסה וזה מקנה גישה לכל הfacilities של המקום שבד״כ זה כולל בין השאר אלכוהול וכיבוד קל חופשי, עבור מין משלמים בנפרד לבחורה.
יכול להיות שבארטמיס יש בופה קצת יותר איכותי, לא יודע כי לא הייתי שם.
עוד מה שמייחד מכוני fkk הוא שכל הבנות מסתובבות בעירום, לא זוכר אם ציינתי, אבל ככה זה גם באנני פורשה, אצל מוסטפא, בנות שדות התעופה וקליגולה הבנות בעירום רק כשהן בפעילות מינית.
בארטמיס רק הכניסה עולה 80€ וזה כולל רק את הכניסה, אלכוהול ובופה וזה לא כולל מין.
כל חצי שעה עם בחורה עולה 60€ נוספים.
חפש בפורום לא חסרים דיווחים עם תיאורים מפורטים והמלצות לארטמיס.
35שלום
לא מסוכן להיכנס למקומות האלה אחרי הפשיטה שהיתה בארטמיס ?
לא מסוכן להיכנס למקומות האלה אחרי הפשיטה שהיתה בארטמיס ?
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
36[QUOTE=LifeStyle] שלום
לא מסוכן להיכנס למקומות האלה אחרי הפשיטה שהיתה בארטמיס ?[/QUOTE]
מה הסכנה?
אלה מקומות שמוגדרים כעסקים שנותנים שירותי מין.
הזנות חוקית בגרמניה בניגוד לישראל
הפשיטות של המשטרה נועדו להילחם בהעלמת הכנסות ולא כנגד הלקוחות.
חוץ מזה זו לא פעם ראשונה ואחרונה שזה קורה, אפילו אמל מוסטפא אני זוכר שאמרו שהייתה פשיטה כזו לפני שנתיים ויום למחרת המקום חזר לפעילות
לא מסוכן להיכנס למקומות האלה אחרי הפשיטה שהיתה בארטמיס ?[/QUOTE]
מה הסכנה?
אלה מקומות שמוגדרים כעסקים שנותנים שירותי מין.
הזנות חוקית בגרמניה בניגוד לישראל
הפשיטות של המשטרה נועדו להילחם בהעלמת הכנסות ולא כנגד הלקוחות.
חוץ מזה זו לא פעם ראשונה ואחרונה שזה קורה, אפילו אמל מוסטפא אני זוכר שאמרו שהייתה פשיטה כזו לפני שנתיים ויום למחרת המקום חזר לפעילות
38[QUOTE=הנימפומן]יש לי רופא מעולה שמרחיב את איבר המין באמצעות חומצה היאלרונית משהו משהו שווה כל שקל רואים תוצאות וללא כאבים[/QUOTE]
מה הקשר לפוסט???
40ראיתי כתבה כזאת בצרפת הוא לוקח נדמה לי 1000 אירו וזה מחזיק שנה