כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 30 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

291
טוב , לא ממש התכוונתי לדווח ,כי לא באמת יש מה לחדש ,אבל הזכרתי את שרי בתגובה אחרת וכבר מתחילות ההודעות הפרטיות.

אז בכל זאת ,בקצרה - אחרי כמה חודשים להערכתי שלא תפסתי אותה ,הייתי השבוע אצל שרי , יותר נכון ,בחמישי האחרון.

אני יודע שזה היה קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותה וגם כך ,רק החרמנות גרמה לי לשבת על הטלפון בלי סוף וגם לשלוח הודעות.

כללית - היא אמרה לי שהיא צמצמה "קבלת קהל" , עונה רק למספרים מזוהים ועובדת רק א-ה מ-10 עד 7 בערב .

בקיצור יהיה קשה למי שחולה על השדיים העצומים שהיא סוחבת .

לשואלים - הטלפון אותו אחד עם ה 6800 בסוף.

היה כיף - עדיין נראית צעירה מגילה ונותנת שרות מכל הלב. בגלל שעברו הרבה חודשים ,קצת הפרענו עם הזמן וגם השקעתי יותר ממון בנושא אז היה אחלה עיסוי , אחרי זה מציצה עם גמירה בפה ואחרי מנוחה קלה וקצת שיחות נפש ,עוד סיבוב שכלל זיון (לא הסכימה אנאלי) וגמירה בעובדת יד לתוך השדיים .

עלה יחסית הרבה . ואנא לא לשאול אותי על עלויות - דברו איתה ישירות.
אבל היה שווה לחולה ציצים סופני כמוני.

זהו - חג שמח וסקסי לכולם.
Embarrassed

ז'יבוטינסקי בבני ברק

295
[QUOTE=קותי]האם התעריף הבסיסי לעיסוי נותר כשהיה? 250 שח ללא מציצה ו- 350 שח בעבור עיסוי ומציצה?[/QUOTE]

לא סגור על זה . הכי טוב לשאול אותה .

אני הייתי הרבה זמן וגם שלמתי בהתאמה. אבל מה מצב התעריפים כרגע - אין לי מושג.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

299
תודה לחברי הפורום היקרים על שיתוף המספר.
לאחר נסיונות לא מעטים הצלחתי שלשום לתפוס את שרי
כבר בשיחת הטלפון התחילו הפרפרים בבטן יש לה מתיקות בקול חבלז.
והאמת כל המגיבים לפני צודקים גם אלה שנהנו וגם אלה שלא
הבחורה שרותית ואדיבה ברמה נדירה מאוד.
לאוהבי הציצים הגדולים שלא מענין אותם מראה אלא טומנים את ראשם ב... היא מציאה באמת נותנת 2 הרפיות לא מסתכלת על השעון. דואגת להסיר את השמן עיסוי על ידי קירצוף במקלחת משותפת וכל רצונה שהלקוח יהנה, ( לטענתה כשעושה סקס בתוספת תשלום כמובן היא גם נהנת)
אבל לאנשים כמוני שמחפשים להנות גם מיופי וגוף טוב
אז זה באמת לא המקום בשבילם בחורה שמנה עם ציצי ענק ענק ענק וכו לא נראת טוב לטעמי עם שינים יוצאות וצהובות.
אני מוכרח לציין שאני כותב עליה ביקורת בלב כבד כי הבחורה נותנת את כל מה שיכולה ללקוח וכל חסרונתיה (לטעמי) לא נתונים בידיה.
מקווה שעזרתי!
נא להתנהג בהתאם

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”