כ הכל אודות FKK - סקס אדיר

הכל אודות FKK

1
טוב למי שעדיין לא הפסיק אז לדעתי החוויה הטובה ביותר לסקס הינה ה FKK

הקונספט די ברור , משלמים סכום של כסף , מקבלים חלוקים מגבות וכפכפים בצבע כחול :) , במקום יש בר שאפשר לשתות משקאות קלים בחינם , סקס עולה בין 50 ל 60 יורו ל 30 דקות ויש המון בחורות ואפילו מזנון קל.

הייתי בדי הרבה מקומות וקשה להצביע על הטוב מכולם מאחר וכל מקום מציג חוייה שונה

FKK ARTEMIS - המקום פועל כרגע באופן זמני לאחר שהסתבך עם רשויות המס , חלק מהבנות עזבו,ממוקם בברלין בגישה נוחה של רכבת.
כניסה 80 או 90 יורו , סקס 50 יורו , כולל מציצה חשופה.
לדעתי המקום מספר 1 בעולם לאחר ביקור במספר רב של מכונים מסוג זה לאור החוויה שאתה מקבל , כל הבחורות ערומות לחלוטין , חייכניות , צוחקות , מוזיקה טובה , אוירה סליזית .. בגדול למרות שהמזנון גרוע והמתקן עצמו מאכזב האוירה מדהימה וחלק מהבחורות נותנות יחס טוב. בגדול החוויה הכוללת היא טובה.
יופי בחורות : 8.5
מבחר : 9 (בערך 35 בנות במשמרות)
סקס ויחס לאחר התשלום : 8.5 (יש כאלו אם יחס מושלם ויש תקתקניות , מתוך 7 בחורות היו 2 נפילות חלקיות)
אוירה: 10
מוזיקה : 10
מתקנים : 8
אוכל : 0
חדרים : 6
חיסרון : הבנות לעיתים מציקות

FKK OASE - ממוקם בפרנקפרוט , הגעה ברכב באופן עקרוני
המקום מפוצץ בנות , כולן ערומות , בגדול המקום עצמו עם מתקנים טובים , אינו גדול כמו בתמונות. המחיר די זול מארטמיס ב 10 יורו. בגדול המקום סבבה אבל להבדיל מהארטמיס קשה להסתכל על הבחורות כי הם לא נעות סביב הבר ויותר סביב הספות וצריך להיות קצת חוצפן בשביל להסתובב אבל הסירו דאגה תראו את כולם. הבנות ערומות לגמרי.
יופי בחורות : 9.5
מבחר בחורות : 10 (50 בחורות במשמרת)
יחס מבחורות :0 - 2 הבחורות שלקחתי לא נתנו שירות חברי , זיין וגמור
אוירה : 9
מוזיקה : 8
מתקנים : 8.5
חדרים : 7
אוכל : 8 - ציפס חם :)
חיסרון עיקרי : יחס הבנות שאני הייתי איתם

FKK MAGNUM - מתחנה מרכזית של דיסלדורף 35 יורו מונית , המקום מיוחצן בכל פינה בעיר ומעיד על 100 בחורות , פורמים באינטרנט הצביעו על תקתקנות במקום וגוגל נתן למקום 2.9 ציון , נראה כמו אכזבה אבל החלטתי ללכת על זה בכל זאת.
טוב כניסה רק 60 יורו - כבר טוב.
המקום עצמו די גדול אבל מספר הבחורות די קטן , יש אוירה שקטה במקום , הבנות עם לבוש (חזייה / תחתון) , קשה קצת לגשת לבחורת כי הם נמשכות לקבוצות של חברים.
ההפתעה הגדולה היתה שהמקום נראה כמו תקתוקיה , האוירה היתה של תקתוקיה , אבל כל בחורות שלקחתי ולקחתי 4 נתנה שירות מצוין בחדר.
יופי בחורות : 7.5
אוירה : 6
יחס מבחורות : 9 (חלק גמרת הלכת , חלק פשוט פינקו)
מבחר בחרוות : 6 (סביב 20 בחורות במשמרת)
מתקנים : 6
חדרים 7
אוכל : 8 (נותנים 20 דולר להזמין , אבל 15 דולר זה ציפס חח)
בסופו של דבר המקום גדול אבל ההיצע דל , הבנות עם לבוש , מקום די מת אבל הבנות רעבות לכסף ויחס ונותנות יחס טוב בניגוד להרגשה של תקותיקה

FKK GOLDEN TIME דיסלדורף - ממקום יותר קרוב לרורמונד בהולנד שם יש גם אאוטלט ועדיף להתמקם שם עם רכב.
כיום לאחר סגירת הארמטיס על פי הדיווחים המקום היה צריך להיות מספר 1 והגעתי אליו לביקור.
בגדול אין אוירה , בר קטן , ספות ליד , מעט בחורות וכולן עם חזייה ותחתונים , יש כאלו שאם לבוש מלא :(..
יש בירות חופשי.
יופי בחורות : 9
יחס מבחורות : 7.5 (יחס בינוני פעם אחת , יחס מעולה פעם אחת)
מבחר בחרוות : 7 (סביב 25 בחורות במשמרת)
מתקנים : 5
חדרים 7
אוכל : 0
במקום זה הפצצה שנתנה גם יחס מעולה בניגוד להיגיון הסבירה שהיא חונכה ב FKK GLOBE - הסבר בהמשך.

יש FKK גם מחוץ לגרמניה

הייתי ב FKK מדהים שאני מעדיף לשמור עליו בסוד חח , לא דרך שם ישראלי מעולם , לא בגרמניה , בנות מהממות , יחס טוב ,מתקנים מדהימים .. משהו משהו :)

FKK GOLDEN TIME VIENNA - היה מקום מדהים אבל לא יקבל סקירה היות ולאחרונה התחילו לגבות תוספת על מציצה בלי גומי של 40 יורו ככה שסקס עם מציצה חופשה מגיע ל 100 יורו. הבנות עם תעודה של בדיקת מחלות שבועית שזה יתרון.

FKK GLOBE - שוויץ , הכי יקר והבנתי הכי קלאסה בעולם , מהבחורה שהייתי בגדולן טיים בדיסלדורף קבלתי יחס יוצא דופן לטובה , ניסתה כל הזמן לרצות אפילו אחרי שגמרתי. הבחורה היתה דוגמנית על ועדיין נתנה שירות מדהים. הסבירה לי שב FKK GLOBE אסור לשבת , חייבים לעמוד ולהסתובב , אסור להסתובב בלי איפור מושלם , אסור לסרב לנשיקות עם לקוחות בתוספת תשלום , אסור לתת שירות גרוע כי הלקוח שם תמיד צודק. הבנות שם כוסיות על ומרויחות טונות : 130 יורו לזיון.
לעשירים בלבד שוויץ.

הכל אודות FKK

2
קודם כל - אחלה סקירה!מוחא כפייה למרות שמכל המקומות הייתי רק בארטמיס. מסכים איתך שהוא מקום מדהים(למרות שאין לי - עדייןקריצה
- בסיס להשוואה עם מקומות אחרים בסגנון) עם בנות ושירות ברמה גבוהה, רק
שלאחרונה לאור הפשיטה המשטרתית על המקום כנראה קצת איבד מזוהרו... נקווה
שיחזרו לעצמם שם... הייתה לי חוויה מ-ט-ו-ר-פ-תStarStarStar במקום בזה שדיווחתי עליה בהרחבה בדיווח הגדול שלי על ברלין בזמנו.

לעיניננו:
[QUOTE=bodywanted]
במקום זה הפצצה שנתנה גם יחס מעולה בניגוד להיגיון הסבירה שהיא חונכה ב FKK GLOBE - הסבר בהמשך.

FKK GLOBE - שוויץ , הכי יקר והבנתי הכי קלאסה בעולם , מהבחורה שהייתי בגדולן טיים בדיסלדורף קבלתי יחס יוצא דופן לטובה , ניסתה כל הזמן לרצות אפילו אחרי שגמרתי. הבחורה היתה דוגמנית על ועדיין נתנה שירות מדהים. הסבירה לי שב FKK GLOBE אסור לשבת , חייבים לעמוד ולהסתובב , אסור להסתובב בלי איפור מושלם , אסור לסרב לנשיקות עם לקוחות בתוספת תשלום , אסור לתת שירות גרוע כי הלקוח שם תמיד צודק. הבנות שם כוסיות על ומרויחות טונות : 130 יורו לזיון.
לעשירים בלבד שוויץ.
[/QUOTE]
אני פונה מכאן לכל חברי הפורום: זאת הפעם השנייה שאני שומע על המקום הזה ולמרות ששאלתי בעבר עדיין לא מצאתי/קיבלתי שום מידע עליו!OuchShockedErmm

מצאתי אתר לא ממש מושקע שלהם שיותר מלא בפרסומות מאשר במידע:

http://www.6profi.ch/de/index/index.php4?linkid=A-1-1&site_id=19&bereichid=2&ebene1_id=6&ebene2_id=19&cont_site_id=&z_site_id=0&mid=23

אם הם אכן נחשבים לטובים באירופה אז האתר שלהם פשוט מביש! מצד שני יכול להיות שהם יודעים מה שהם שווים והידיעות עליהם עוברות בסגנון 'פה לאוזן' ולכן הם לא ממש צריכים/רוצים להשקיע בפירסום...

אגלה לכם סוד: יום הולדתי יחול בזמן הקרובEmbarrassed ואני רוצה לארגן לעצמי חופשת סקס מהסרטים באירופה. הפעם רוצה ללכת על הטופ של הטופ בלי הנחות!Star חשבתי על פרנקפורט למרות הביקורת השלילת יחסית שכתב החבר bodywanted כאן מעליי על OASE. שמתי עין על מטרה חדשה באיזור שקיבלה דיווח טוב מהחבר joejoe007 בשרשור אחר אודות המועדון החדש הזה:

Bordell bei Frankfurt in Darmstadt | FKK Club Sharks

אך ברצוני ללכת על הכי טוב הפעם. גם אם GLOBI המדובר בשוויץ הוא לעשירים בלבד(בכלל שוויץ מדינה מאוד יקרה) אני חושב ללכת על זה במידה ואכן יש שם דוגמניות אמיתיות מהז'ורנל שנותנות שירות מושקע באמת. אני לא איזה מיליונר ו-130 יורו לזיון זה בערך 550 ש"ח(יענו מחיר ישראליצחוק) אבל אם באמת מדובר בפצצות מפילות לסת שנותנות מעצמן בלי הנחות אני מוכן להשקיע בתקווה שתהיה לי באמת חוויה לפנתיאון הפעםStarחיוך גדול. לא שבארטמיס בזמנו לא הייתה לי אחת כזאת, אך הפעם אני רוצה לכוון גבוה יותרApproveTongue, ל - FKK שבאמת נחשב להכי אקסקלוסיבי עם בחורות שהן לא פחות מדוגמניות-מלאכיות יפייפיותTongue שייתנו לי חוויות מושקעות שישאירו עם טעם לעוד הרבה זמן!!!StarStarStar

אז יש מישהו מתוך 18,000 חברי הפורום שביקר שם?

כן, אני מוכן להשקיע רק רוצה מידע ע"מ ללמוד על המקום קודם. אולי אחפש גם בפורום הבינלאומי. בתודה מראש ושבוע טוב לכולם.
zooz

הכל אודות FKK

3
גם לי זכור מהשרשורים בעבר ששווצרייה נחשבת ליקרה ואיכותית יותר מבחינת FKK -

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30535
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=17371
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=23837

אי אפשר שלא להזכיר את הדיווח המחרמן בהמשכים שהביא בזמנו פינוקיו על OASE בפרנקפורט -

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=34165

(לאחר שקראתי עכשיו את הדיווח הזה , חייב להביא מספר באמבטיה , אחרת לא אהיה מסוגל להירדם).

הכל אודות FKK

7
עוד כמה תובנות לחגיגת היום הולדת :)

א. אל תלך לשוויץ חח , אם תיפול בגלוב אז הלך היום הולדת ..

ב. OASE - אני מאמין שתמצא את הבחורה שהיא הטעם המושלם שלך. אם זאת אני לא נהנתי כל כך בניגוד להיגיון , ולהפתעתי כל החברים שלי רק הסכימו לחזור שוב בחייהם לארטמיס .. ככה שכנראה זו דעת רבים

ג.SHARKS - זה הכוכב העכשוי בפרנקפרוט , אני קראתי אותו דבר על גודלן טיים , בסופו של דבר הגעתי למקום שהבנות לבושות.

אם הייתי צריך לבחור מקום שבו אני יכול ללכת למספר מקומות אין ספק שזה היה פרנקפרוט.

יש עוד FKK והוא הגדול בעולם , FKK WORLD גם הוא בפרנקפרוט.. חביבי לך תחגוג שם.

נ.ב
המקום הסודי הוא לא בראש מועדוני ה FKK .. אתם יכולים לוותר .. יש שם פצצה אחת שאני חוזר אליה , ורמז יש שם את הקזינו הגדול באירופה ליד חח מי שרוצה ימצא

הכל אודות FKK

10
[QUOTE=bodywanted]ועוד הערה הכי חשובה מכולם , תחגוג בקיץ במקום עם בריכה פתוחה .. כולם נכנסות ערומות .. חוויה לפינתיאון[/QUOTE]

על איזה מהמקומות מדובר?
לצערי אוכל לפקוד את גרמניה רק באוקטובר...מניח ששם כבר קרירOuchבכי, אולי אפול על יום חם...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”