כ קוקסינלית לעיסוי והרפיה - סקס אדיר

קוקסינלית לעיסוי והרפיה

2
אהלן
כל הקוקסיות מתחילות את הסשן בסוג של עיסוי לא יודע למה.
כאילו שכתוב להם בספר נתינת השירות לתת קודם כל עיסוי כדי
להרגיע את הלקוח.ואל תדעג אם תגיד במה אתה מעוניין מפני שזה הפעם הראשונה שלך
אז הן יבינו אותך, אתה זה שקובע פה! לפני העברת המזומנים . יש את הילה , דומיניק,מירית (אולי אין לי נסיון איתה אבל יש ביקורת טובה עליה)רומי (כותבים פה שהיא מצויידת), נתתי פה שמות עם גדלים שונים דומיניק לא (נימולה) האחרות כן תנסה מקסימום
לא יהיה טוב הלכו 300 ש"ח מצד שני אולי תהנה למשש , למצוץ , וכו'
בהצלחה לך והכי חשוב להנות!!

קוקסינלית לעיסוי והרפיה

3
אתה כן רוצה..ולא רוצה..
יש לי חדשות בשבילך...אתה רוצה לנסות!
לא יודע מה יקרה איתך ולא יכול להבטיח לך...אצלי זה הפך ביום אחד מהסיוט הגדול לאחד התאוות הגדולות
לטעמי...רוב הסיכויים גם שמהחרמנות של העיסוי והמגע זה יסתיים גם במעבר לעיסוי

בכל מקרה..
אני מניח שתמצא יותר מאחת שתסכים לתת לך מה שאתה מבקש רק שאת זה אתה צריך לסגור איתה טלפונית
תקתקניות יש הרבה..גם גברים מחופשים (מתלבשים) קח בחשבון!
אם יש כמה שמוצאות חן בעינך שאל עליהן

קוקסינלית לעיסוי והרפיה

5
דווקא לא הייתי ממליץ לך ללכת למירית או הילה או דומיניק כפי שהמליצו לך כאן ( הייתי עם כולן )

נראלי שאתה דווקא מחפש מישהי " כוסית " ויותר צעירה ומחרמנת. כולן יפות ובאמת שהן מהטרנס היותר נחמדות ושירותיות אבל אני דווקא הייתי אומר לך ללכת למישהי יותר צעירה וסקסית.

אני הייתי ממליץ לך ללכת ל- CALL GIRL ׁ ( הכינוי שלה באטרף ) - הן כל הזמן מחליפות שמות וזה.. אבל מהניסיון שלי היא הכי מומלצת למה שאתה מחפש והיא מהממת.

אם לא הצלחת לתפוס אותה, לך על NOFAR NAVE - או NAVE - יש לה 2 כרטיסים באטרף, היא גם יכולה לתת לך סיפוק שיתן לך טעם של עוד אם אתה " בתול " בתחום הזה - תעדכן אותן גם נראלי שהן יאהבו לנשנש אותך בפעם הראשונה ( גם אם זה רק הרפיה - אבל מנסיוני אתה יודע איך זה מתחיל אבל לעולם לא תדע איפה זה מסתיים צחוק )

יש את MENDY ו ROMI שמהתגובות כאן באתר התרשמתי שהן כוסיות וזה, אבל לא הייתי איתן אז לשיקולך.
יאללה לך על זה, ואל תשכח להתשמש בקונדום אם אתה מגיע לאקט - גם אם היא מנסה לחדור אליך תבקש קונדום!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”