כ ליקה המתוקה מתל אביב - דף 4 - סקס אדיר

ליקה המתוקה מתל אביב

32
[QUOTE=yoni love]סוף סוף יצא לי לבקר את העלמה ליקה המתוקה.
חייב לומר שזו הייתה חוויה מאוד טובה ומעניינת.
שירות מעולה מצד הפקידה ותיאום נוח ומהיר.
שווה ביקור...
[/QUOTE]

מה קרה ? הפקידה קוראת בפורום ?
סבבה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

ליקה המתוקה מתל אביב

34
Rsex, התשובה היא כן, יש גמירה בפה.

הייתי אצלה (בראשון אחה"צ).
התאכזבתי מהמראה, וגם מהיחס, כמעט כולם תיארו שהתייחסה אליהם יפה מאוד, עם חיוך. אצלי זה לא היה כך, אולי לא הייתה במצב רוח באותו רגע. נראתה עייפה ושחוקה. מן הסתם עומס האנשים לא עשה עמה טוב.
אציין לטובה את השירות המעולה שלה - אין תלונות .
לגבי המראה - היא אינה צעירה כמו שחשבתי - לדעתי בת 26 לפחות. העיניים יפות מאוד אבל הפנים בינוניות לגמרי.

לא אחזור.

ליקה המתוקה מתל אביב

35
אז ככה...
אתחיל בזה שלקחתי את ליקה ולינה ביחד לשעה במחיר של 750. למעשה זה קרה ממש לקראת סוף הפסח בחג שני, אבל בגלל אילוצים קודמים אני מדווח רק עכשיו - ובכלל אני קצת מתבייש כי זאת פעם ראשונה.
עוד אני רוצה לציין כי לקראת הפעם הראשונה עשיתי המון שיעורי בית, והצקתי להמון חבר'ה מהפורום - בראשותם רוני גולן הבלתי נלאה (מצטער על כל הטלפונים שקיבלתי ולא דיווחתי עליהם בסוף - פשוט תמיד בתמונות פתאום לא נמשכתי לבחורההיא עזבה את הארץ היה מדובר בסכנת נפשות...) -- אז עכשיו אני מחזיר טובה מחולק את השני סנט שלי.

אז הגעתי לבניין בתל אביב, מומלץ לזכור שחניה היא בעייתית שם - החניון גבה ממני 30 שקלים - כך שהחוויה מסתכמת בערך ב-800 שקלים.
פתחתי את השער עם קוד שהוא ככל הנראה שנת הלידה של הבניין - עולה למעלה וליקה הייתה עסוקה. בינתיים נכנסתי לחדר של לינה ונאמר לי שליקה תצטרף. לינה חיכתה שם עירומה לגמרי - הכניסה אותי עם חיוך ואמרה שנחכה, נתחיל רק אחרי שליקה תגיע (וכדי לא לבלבל בין השמות הדומים נקרא לה ליקוש מעכשיו)
אני חייב לציין שלא אהבתי את המראה של לינה. היא הייתה שרופה לגמרי מהים, גוף לא חטוב במיוחד ופנים סבירות ותו לא. אבל היא הייתה נורא נחמדה.
היא הפנתה אותי למקלחת, שלא הייתה נחמדה במיוחד, והרבצתי שטיפה. לחדר נכנסה פתאום אלילה עם שמלה שחורה צמודה ועקבים, ומין איזו הילה של סקס סביבה. זאת הייתה ליקוש.
התחלתי קצת להתחמם עם לינה בזמן שליקוש התקלחה, נשיקות עמוקות ויד חופשית. לינה לא הכי צרה בעולם, ושפתי הפות שלה בשרניים מדי לטעמי ולא עם הצורה הנכונה (מה שכן, הצבע של הנרתיק עצמו אחרי שמסיטים אותם פשוט מהמם). ליקה יצאה ערומה מהמקלחת ואני חושב שהמוח שלי איבד בערך ליטר של דם לטובת איבר אחר.
יש לה גוף חטוב ומדהים, שיער שחור עז ועיניים חודרות ויפהפיות. הרגשתי שמיד היה קליק, ודי הופנטתי מהמבט השובב שלה.
ישר עליתי להתנשק איתה, והקליק היה ממש הדדי. נשיקה מושלמת, ויש לה גודל וגובה מושלמים מבחינתי, והרגשתי כאילו ממש מדובר במישהי שאספתי במועדון (והיא גם די משדרת את זה).
זרקתי אותה על המיטה וישר הלכתי לאיפה שרציתי להיות בתוכו. התחלתי בליקוקים שכנראה היו מעט אגרסיביים (היא ציינה כי היא בדיוק גילחה, והזיפים גרמו לה לעקצוצים) אז לינה התחילה לנשק אותי.
מיד חזרתי לליקוש על המיטה, והיא טענה שגם הנשיקות חזקות - אז לינה (באופן חינני, איכשהו) נתנה לי לטעום מהתרופה של עצמי ולימדה אותי לקח חשוב.
משם הכל נהיה קצת יותר עדין וקצת יותר לוהט. שתיהן זרמו להכל ואולי זה כי שלושתנו בערך בני אותו הגיל...
אני חייב לציין שנדלקתי על האפשרות לשתי יפהפיות בבת אחת במחיר של נערת ליווי אחת (ואציין כי ליקה עצמה ברמה של כל הבנות שראיתי באתרי ליווי) - אבל זה היה סתם גימיק. השלם לא היה גדול מסך חלקיו כי לא היה שום אקשן בין השתיים. כל פעם הייתי עם מישהי אחרת. החשיבות היחידה הייתה של לינה כמתורגמנית לליקוש (וכשהיא התקלחה קשיי התקשורת התחדדו - כך שעברתי לדבר איתה בשפת גוף... והיא תיקשרה מצויין תמיד עם המבט והאופי השובב הזה שלה).

אני חושב שהייתי נהנה יותר עם הייתי הולך לליקוש לבד (לינה הייתה נורא חמודה - אבל הרבה הרבה פחות מושכת, והיה קטע שהיא עודדה אותי לגמור שלא כ"כ אהבתי - רק כדי "להציל" את חברתה מאפיסת כוחות... ראוי לציין שבאמת גמרתי רק עם ליקוש- משהו בכמה שנמשכתי אליה, וכמה שהייתה בינינו כימיה - והגוף המושלם והנתריק הכ"כ צר עשה לי את זה כל פעם מחדש)

אז לסיכום (קצת התבלגנתי עם עצמי במהלך הכתיבה כי הכל חזר אליי בפלאשבק של תמונות ממרחק הזמן, נזכרתי בליקה ושוב ברח לי איזה ליטר דם...) - ליקוש מדהימה. התנוחות, הקומפקטיות, המראה, הכימיה, הריח, הסקס , הסקס אפיל - הכל. אני חושב שהייתי מעדיף להוציא רק 400 שקל, ורק עליה, והייתי נהנה אפילו יותר (למרות שעכשיו אוכל לציין שהייתי בשלישייה, לפרוטוקול Embarrassed).

אז זהו זה. אם למישהו יהיו שאלות נוספות אשמח לענות עליהן. מקווה שהדיווח תרם ומקווה שרוני ושאר החברים יחזירו את האמון בי (למרות שאני נורא בררן) ויספקו לי מספרים נוספים למקרה שאבקש קריצה.

תהנו!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”