חברים, כבר הרבה זמן שאני נמצא במדינה המדהימה הזו.. לאחרונה אף לעיתים בקייב ומבין לאט לאט את עומק הבאר..
יושב לי כרגע על הספה הנוחה בבודהה בר הצמוד למלון קרישנצ`ק, צופה מהצד בנערות הליווי המלאכיות שעומדות ומפזזות לצללי הדיפ האוס ומחכות לצוד להן לקוחות בשלוש מאוד דולר משל הן בלאס וגאס..
אני בעיקר כרגע מתמקד בסצינת הבודי מסאג, יש המון אתרים עם צט אונליין שדוברות בו נציגות באנגלית, מה שמקל לחלוטין את המלאכה..
לפני חודש הלכתי על כל הקופה, במכון הנמצא מרחק יריקה מהמלון, לקחתי 2 דוגמניות על עקבים למסאג בארבע ידיים של שעתיים וחצי.עלות: 3300 גריבנה, 470 שקל (חלקו בשבע).
אחת דומה לאנג'לינה ג'ולי, והשניה בלונדה נחמדה, במקור מלביב עם משפחה בפתח תקווה.. הבנות החלו מלאכתן והחגיגה החלה.. היה מדהים.. אחרי הראשון עמדנו כולנו במטבח תחת קולט האדים, עישנו סגריות ופטפטנו המון.. על החיים, על אהבה ועל הפוליטיקה האוראינית..
אחכ חזרנו לאקט שני, כי אנגלינה לא קיבלה את הנגלה שלה..
קינחנו בגקוזי משותף, שלושתינו עם מאמץ כנה שלהן לסחוט ממני עוד פרוטאין, אך לשווא..
היום הגדרתי לעצמי יעדים: 2 מכונים חדשים פלוס פרוסטטה.. מכון ראשון היה טכני אבל במושגי אוקראינה, מה שאומר שהחוויה הכי טובה בחולון באורגים (וכד`) לא מתקרבת לזה.. 1500 גריבנה, השני היה מדהים, כולל פרוסטטה סהכ 900 גריבנה..
קיצר חברים, יש רקדניות אירוטיות מטריפות במועדון ולא מבין למה כותב לכם ולא שוטף עינים..
מה אתם עדיין עושים בארץ???
ביי..