כ קייב אוקראינה חלק ראשון !!! - דף 2 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק ראשון !!!

11
קישניב קייב
לאחר ביקור בקישינב לפני חודשיים ובקייב לפני שבוע נראה לי עדיף קייב
עיר גדולה 7 מליון לעומת מולדובה כולה 3 מליון קשינב בערך חצי מליון זה אומר שהמבחר הרבה יותר גדול
ידיעת אנגלית יותר טובה בקייב והתשתיות יותר טובות אינטרנט מרכזי בילוי, ביטחון אישי נראה לי שמולדובה יותר חזקה וגם ניגשים אליך במועדנים אבל מחיר המקצועניות במועדונים 100€ יש אלפי בתים מוזנחים של זונות בלי מעלית מגעיל ,
לגבי המחירים בקייב באתרים מופיע 400 - 2000 גריבנה עזבו אין ארוחות חינם מי שרוצה זול שיוריד

13
חברים, כבר הרבה זמן שאני נמצא במדינה המדהימה הזו.. לאחרונה אף לעיתים בקייב ומבין לאט לאט את עומק הבאר..

יושב לי כרגע על הספה הנוחה בבודהה בר הצמוד למלון קרישנצ`ק, צופה מהצד בנערות הליווי המלאכיות שעומדות ומפזזות לצללי הדיפ האוס ומחכות לצוד להן לקוחות בשלוש מאוד דולר משל הן בלאס וגאס..

אני בעיקר כרגע מתמקד בסצינת הבודי מסאג, יש המון אתרים עם צט אונליין שדוברות בו נציגות באנגלית, מה שמקל לחלוטין את המלאכה..

לפני חודש הלכתי על כל הקופה, במכון הנמצא מרחק יריקה מהמלון, לקחתי 2 דוגמניות על עקבים למסאג בארבע ידיים של שעתיים וחצי.עלות: 3300 גריבנה, 470 שקל (חלקו בשבע).

אחת דומה לאנג'לינה ג'ולי, והשניה בלונדה נחמדה, במקור מלביב עם משפחה בפתח תקווה.. הבנות החלו מלאכתן והחגיגה החלה.. היה מדהים.. אחרי הראשון עמדנו כולנו במטבח תחת קולט האדים, עישנו סגריות ופטפטנו המון.. על החיים, על אהבה ועל הפוליטיקה האוראינית..

אחכ חזרנו לאקט שני, כי אנגלינה לא קיבלה את הנגלה שלה..

קינחנו בגקוזי משותף, שלושתינו עם מאמץ כנה שלהן לסחוט ממני עוד פרוטאין, אך לשווא..

היום הגדרתי לעצמי יעדים: 2 מכונים חדשים פלוס פרוסטטה.. מכון ראשון היה טכני אבל במושגי אוקראינה, מה שאומר שהחוויה הכי טובה בחולון באורגים (וכד`) לא מתקרבת לזה.. 1500 גריבנה, השני היה מדהים, כולל פרוסטטה סהכ 900 גריבנה..

קיצר חברים, יש רקדניות אירוטיות מטריפות במועדון ולא מבין למה כותב לכם ולא שוטף עינים..

מה אתם עדיין עושים בארץ???

ביי..

16
שבוע שני בקייב, למדתי כבר הכל כל הטריקים מחירים והכל, למדתי שם דבר אדיר תבקשו ממקומי שיזמין בשבילכם בתמורה לטיפ קטן לבנות קייב יש תעריף למקומי ולתי,יר לתייר גבוה מלמקומי לכן שהוא ידבר איתה ויסגור בשפה שלהם כל היא מבינה שהיא לא נפלה על פראייר והמחיר בהתאם. קיבלתי מלא תמונות של בחורות כמעט כולם שוב לאחר פוטושופ, לכן הלכתי על רמה של 150 דולר פלוס פוטושופ כמובן חחחח וקיבלתי מה שרציתי אגב תמיד בקשו לראות כמה תמונות של הבחורה כך יהיה לכם יותר קל לסנן ,יש גם בחורות ב100 שח אבל זוועת עולם שלישי תחנה ישנה תל אביב, אגב המלונות במחירים די מצחיקים שם וגם במרכז ותמיד יש מקום אז אין בעיה, מועדוני חשפנות הייתי באחד נפלה לי הלסת בובות מלאכיות , בר רפאלי שבורה לידם , ניסיתי לקחת אחת לחדר רצתה 400 דולר לשעה ירדה מ500 , בשביל החויה עשיתי סבב מכונים ראיתי דברים יפים ויפים יותר, בנות מנצלות את היופי שלהם במיוחד עם תיירים אז שימו לב , לי קרה שהכרתי בטינדר היא הזמינה אותי לבוא לאכול איתם הלכתי שהגיע החשבון הם חשבו שאשלם אותו שמתי את חלקי ועפתי משם.

20
יש לך עוד מיליון טורקים ערבים ואיטלקים שבאים לזיין בדיוק כמוך. זה כמו כלכלה, ככל שהביקוש עולה ככה המחירים עולים.
אין כוסיות בקייב מתחת ל100$ , אין חיות כאלו. הנחמדות שלהן מתחילות מ50$. הכוסיות מתחילות מ 100$ וצפונה.
אם אתה יודע רוסית אולי ממועדונים תוכל להביא עם המון המון עבודה ועדיין תצטרך כנראה לעזור כספית בדרך כלשהיא,
אבל גם שם העובודת מדברות איתך ביורו. אני שמעתי גם 250 יורו , 500 , מפציצות במחירים כי אם אתה לא משלם הטורקי או הערבי שמאוחרייך ישלמו אל תדאג.....
תנחם בזה שאתה יכול לאכול כמו מלך במסעדה בלא יותר מ 40 שקל........

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”