כ ליקה - מכתב פרידה - דף 2 - סקס אדיר

ליקה - מכתב פרידה

12
מעולם לא הייתי אצל ליקה
אבל יכול להבין אותה היא רוצה לצאת לדרך חדשה , ולשים את התקופה הזו מאחור
היא נתנה שירות טוב מהדיווחים כאן והרוויחה את כספה בזיעת כוסה ופיה קריצה

בוא נאחל לה בהצלחה בהמשך חיוך

ליקה - מכתב פרידה

14
אולי מי שיבקר במולדתה יראה אותה הלוחש...
מי שקצת דיבר איתה מעבר (מניח שזה בעיקר מי שמבין רוסית כמוני) גילה אישה אינטיליגנטית, נחמדה וכיפית שנתנה שירות מעולה, בשביל להתחיל מחדש את החיים שלה ושל הילד שלה. הרי במקום בו היא גרה המשכורות הם סביב ה200 דולר לחודש, וכאן חסכה ותוכל לממן לעצמה חיים חדשים ברמה טובה.

ליקה - מכתב פרידה

15
למרות שלא הייתי אצל לייקה
אני מאחל לה הצלחה
ומבין שמדובר בבן אדם מיוחד
רק שלדעתי היה נגעה בדבר שממכר יותר מסם
ולדעתי יהיה לה מאוד קשה להפסיק בעיסוקו
לדעתי זה לא הביקור האחרון שלה בארץ
אבל מאחל לה מכל ליבי שתצליח

ליקה - מכתב פרידה

18
Gorgeous ליקה שלום,
ברצוני להודות לך על הזכות שניתנה לי להכיר אותך מנטלית ופיזית, רוחנית וגופנית, מבחוץ ומבפנים.
הייתי לי למשענת איתנה בימים קשים וסיפקת את כל יצרי הנועזים המוזרים והלא שיגרתיים.
לאחר מעל כעשרים שנה בהם אני נוהג לפקוד נשים מחוץ למסגרת הנישואין פגשתי את האחת שגם נגע לי ברגש ובנפש.
מאחל לך המון בהצלחה בדרכך החדשה בעתיד ושתוסיפי להאיר את דרכי האנושות בדרכך היחודית.
אוהב yamyam

ועכשיו קצת תובנות לחברי הפורום האדיר היקרים :
את לילי פגשתי ממש לאחר שהחליפה את ולרי ומיד זיהיתי שיש פה משהו צעיר חדש ורענן ונגשתי לעבודה !
מילת המפתח פה היא שחיקה, הרי זו אחת המילים הנפוצות בפורום ומיד נגשתי לעבודה.
אני מגדיר עצמי כאחד שיש לו פטיש לפטיש, כלומר כל מה שניתן לבצע עם בחורה בהסכמה וקיים ביקום אני נמשך אילו....
והמבין יבין ???
תמיד ממקום של כבוד ושיתוף פעולה ללא גרימת כל סבל לצד השני....
לא אכביר במילים אבל מימשתי עם לילי כל דבר אפשרי....
לילי פתחה בפני צד חדש לתחום נותנות השירות והוא "הפקות פורנו פרטיות" .
הפקתי עם לילי שלל אורגיות מצולמות עם אווה ויש לי עשרות שעות זיון איתה בספריה הפרטית שלי, הסצנה האהובה עלי היא שהחתולה לילי מלקקת את החלב שלי מהשדיים המדהימים של אווה.
כאן המקום להודות לילי על שיתוף הפעולה והאמון שנתנה בי וההסכמה לשמירה על דיסקרטיות של שני הצדדים.
אני פונה לחברי הפורום האדיר הרימו את הכפפה וחפשו לכם נערות שמוכנות לבצע את זממם וזממכם אל מול המצלמה.
נכון שהדבר עולה לא מעט אבל במבט לאחור וגם במבט לטלוויזיה 50 אינץ שלי זה משתלם.
צאו מהקופסה ושתפו אם מצאתם לכם כוכבת חדשה.
ניתן לי האישור לשתף רק לאחר עזיבת לכן שמרתי על זה בסוד עד היום.
בהצלחה והרבה כבוד לנערות שם בחוץ, המקצוע הזה לא קל !!!

ליקה - מכתב פרידה

19
התכתבתי אתמול עם ליקה, היא מסרה ד"ש
לא יודע עד כמה טוב זה יעשה לכם, אבל הבחורה עושה חיים, רכשה רכב ולא נראה לי שיש כוח שיחזיר אותה אלינו
אני אישית שמח שהכרתי אותה, אפילו רק לשנה, ושמח שאישה שנתנה מעצמה לי ולאחרים, התחילה בחיים חדשים
המשך שבוע מהנה לכולם
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”