כ להפגש עם בחורה רגילה 5 פעמים כדי לסגור פג - סקס אדיר

להפגש עם בחורה רגילה 5 פעמים כדי לסגור פג

1
אני סטודנט, לפני מספר שנים לקחתי תרופה שהפריעה לתפקוד המיני ובעקבותיה פיקששתי במיטה עם מישהי איתה יצאתי אותו זמן.
כדי לכפר על כך, אני מחפש בחורה חמה ונעימה, ל5 פגישות סקס.

כדי שזה יהיה דומה לסקס עם בחורה רגילה, אני מחפש מישהי שלא עושה סקס לעיתים קרובות מדי, משהו כמו פעם או פעמיים בשבוע.

אפשרי? בעיקר בעייתי..

דבר ראשון ,כדי לענות על ציפיות ה"לא עושה הרבה סקס", או לפחות לא עושה סקס בכמויות של אישה עובדת, כנראה שיהיה עלי לנדוד לבחורה שלוקחת הרבה, מאוד, כסף. אלף ש"ח וצפונה.

דבר שני, צריך לשאול בחורה כל כמה זמן היא עושה סקס- שאלה אישית מדי! הרוב לא מסכימות לענות, ואם מישהי כן תענה- עלי לסמוך עליה שאני מקבל תשובה כנה!

דבר נוסף זה שגילה של אותה בחורה צריך להיות עד 24 גג 25, משיקולים פיזיולוגיים של גודל הכוס.

אם כל התנאים יתקיימו ואפגש עם בחורה כזו 5 פעמים, ניצחתי, וסגרתי מעגל.

האם יש לי סיכוי לסגור מעגל?

3
מאחר ומדובר בבעייה עם בסיס רפואי/פסיכולוגי צריך לטפל בזה בשיא העדינות והרגישות.
כדאי לפנות בצורה מקצועית דרך קופת החולים, ייעוץ מיני או פסיכולוגי, להפנייה לטיפול על ידי סרוגייט.
סרוגייט - הינה מטפלת מינית, בדרך כלל בעלת רקע של עבודה סוציאלית או כד'. מעין בחורה רגילה שעוזרת לך לבנות יחסים עם אישה, גם ברמה ההתנהגותית וגם ברמה המינית.
לא מומלץ לפנות לזונה (בכוונה לא רשמתי נערה עובדת)
מהכרישות התקתקניות הישראליות, רק תזכה להעצמת התסביך ולא למציאת פיתרון.
שיהיה בהצלחה אצבע למעלה

מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!

4
[QUOTE=סופר לה טיב]קראתי את המשפט -

"דבר נוסף זה שגילה של אותה בחורה צריך להיות עד 24 גג 25, משיקולים פיזיולוגיים של גודל הכוס."

ונדמה לי שהצלחתי להבין שאינני מבין אותו.

האם הפיזיולוגיה של גודל הכוס בגיל 24-25 היא שונה מגילאים אחרים?

מנסיוני הגודל הוא אישי ולא כל כך קשור לגיל.

אגב, אם בחורה היתה מחפשת בחור בגילאים אלה משיקולים של גודל הזין, זה היה נראה לכם שיקול הגיוני?

[/QUOTE]

גם אני איבדתי אותו בדיוק בנקודה ההיא...

5
אני איבדתי אותו כבר בהתחלה:
"לפני מספר שנים... פיקששתי במיטה עם משהי... כדי לכפר על כך, אני מחפש בחורה חמה ונעימה, ל5 פגישות סקס"
כל השאר כל מיני דרישות ורצונות קצת לא הגיוניים ולא רלבנטיים.
התשובה הכי טובה חפש באתרי שידוכים בתולות מהוללות

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”