כ שרשור בנות האתר הכתום/הלבן - דף 16 - סקס אדיר

שרשור בנות האתר הכתום/הלבן

151
זה כמו שרוצח יבוא, ידיו מגואלות בדם ומאשים את הסובבים אותו ברצח.

אתה משלם 800 שקל לבחורה ומתפלא למה היא מצמצמת זמנים...כי נתת לה 800 שקל זה למה. היא אמרה לעצמה למה לי להיות איתו לשלוש שעות אם אני יכולה רק שעה.

בישלת את הוריניקי... עכשיו תאכל אותו.

נ.ב. תחסכו את המשפטים האינטלגנטיים שכוללים אמרות מבריקות כמו...כל אחד יעשה עם כספו מה שהוא רוצה...צרות עין... אני יכול להיות עם 2 ביום בלי להרגיש את זה בעובר ושב אבל יש עיקרון שמנחה אותי בחיים ולא רק האיבר שלי - לשמחתי העקרונות שלי לא פחות חזקים.

152
אוליגופול יקר
אני מזיין ואתה ? מה אתה עושה מלבד לערוך ״הפגנות ״

זאת היתה הצעה ידידותית בלבד .
אני אמשיך לזיין את מי שתחפוץ נפשי ובמחיר שארצה לשלם

[QUOTE=אוליגופול] זה כמו שרוצח יבוא, ידיו מגואלות בדם ומאשים את הסובבים אותו ברצח.

אתה משלם 800 שקל לבחורה ומתפלא למה היא מצמצמת זמנים...כי נתת לה 800 שקל זה למה. היא אמרה לעצמה למה לי להיות איתו לשלוש שעות אם אני יכולה רק שעה.

בישלת את הוריניקי... עכשיו תאכל אותו.[/QUOTE]

153
חחחחח....תסתכל מה הוספתי בזמן שכתבת את התגובה.

אני מזיין יופי ישתבח שמו.... תודה שאתה דואג לי...כל מה שכתבתי פה זה שאתה מלין על משהו שאתה אחד מהיוצרים שלו.

לצערי כבר הבנתי שלשנות דברים פה אני לא אצליח אבל שאתה תפתח כזה שרשור זה פשוט דבר שהדעת לא יכולה לו.

154
לא דואג לך !!! עשה כרצונך

העניין כאן היה לעדכן את החברים האחרים

על עושרך כבר שמענו , על החרם שמענו . מיצית

ברשותך נפסיק כאן ... לא לרמה שלנו

אבקש שתבחר היטב את דבריך לפחות בכדי לכבד מבוגרים ממך

תודה

[QUOTE=אוליגופול] חחחחח....תסתכל מה הוספתי בזמן שכתבת את התגובה.

אני מזיין יופי ישתבח שמו.... תודה שאתה דואג לי...כל מה שכתבתי פה זה שאתה מלין על משהו שאתה אחד מהיוצרים שלו[/QUOTE]

155
פיקסר אני איתך חבר

מה שקורה שכל זונה מספרת לחברתה על ''הישראלי החרמן'' שהוא מוכן להוציא כסף ,
סתם לצורכי השוואה תופעה זו גם בתאגידים באות לעבוד בנות שאינן זונות ואינן מספיק טובות ברמת שירותן והיו מרוויחות בארצן לא יותר מ-300 דולר ברוב המקרים

אני חדש יחסית באתר הכתום אבל בשקט בשקט הבנות מתחילות להתקרב למחירי דייט 69Shocked

156
אני כותב במלוא הכבוד הראוי לכל אדם באשר הוא. כתבתי את אשר על ליבי כמו שאתה כתבת את אשר על ליבך אז אני מבקש שתכבד את זה.

לא תראה אותי יותר כותב על המחירים באופן ישיר כי הבנתי שזה לא יעבוד אבל מצב אבסורדי כזה שבו מישהו שדוגל בלשלם סכומי עתק לבנות כותב על זה שהדבר מפריע לו זה דבר שקשה להתעלם ממנו ולכן הגבתי.

157
[QUOTE=אוליגופול] אני כותב במלוא הכבוד הראוי לכל אדם באשר הוא. כתבתי את אשר על ליבי כמו שאתה כתבת את אשר על ליבך אז אני מבקש שתכבד את זה.

לא תראה אותי יותר כותב על המחירים באופן ישיר כי הבנתי שזה לא יעבוד אבל מצב אבסורדי כזה שבו מישהו שדוגל בלשלם סכומי עתק לבנות כותב על זה שהדבר מפריע לו זה דבר שקשה להתעלם ממנו ולכן הגבתי.[/QUOTE]
די אחי, די עם המחירים.. לא יוצא מזה כלום חוץ מבאלגן.

159
נחתה לפני עשרה ימים ... הייתי איתה בהרבה פחות -השתן עלה לה למוח

מניסיון לא מצדיקה את הסכום ( 500-600 לא יותר !!! )

[QUOTE=yoni love] דיברתי עם לינה אתמול. ביקשה 1000שח לשעה.
שאלה אם זה מתאים לי, לדעתי אם היא שאלה אז היא לא מוכנה לרדת. אני צודק?
ננסה היום שוב נראה מה היא תגיד...
[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”