כ לובה, 24, פרטית, תל אביב - סקס אדיר

לובה, 24, פרטית, תל אביב

1
מחפשי מציאות, חובבי סקס אגרסיבי, חווית פורנו וכו' דלגו לדיווח הבא...
היא לא אלינה של מנושי למרות שממצבת את עצמה באותה רמת מחיר (700-1000 לשעה פלוס מיקום).

בשורה התחתונה - נהניתי בטירוף וללא ספק אחזור שוב.
לובה זאת אהבה ברוסית ואני מאוהב בילדה הרוסיה הזאת :)

מסביב:
מגיעה אלינו מסנט פטרסבורג הרחוקה... פעם שלישית בארץ הקודש.
מחזיקה באוצר מילים מרשים בעברית (אבל לא כזה שניתן לנהל איתו שיחה) ודוברת אנגלית בסיסית.
לא ממוקמת. יש לדאוג למיקום בתל אביב.

מראה:
בת 24, 1.75 על 50 (לא מדדתי או שקלתי... הערכה בלבד)
בלונדינית בהירה... רזה עד דקיקה... רגליים ארוכות, כפות רגליים נהדרות משוחות בלק אדום...
שדיים קטנים וזקופים, פטמות ורודות קטנות ורגישות, כוס מושלם ומגיר צוף שקוף ומתוק, הדוק כמו של נערה, גוף מעולה לחובבי רזות.
פנים זה עניין של טעם, ולטעמי היא יפהפייה אמיתית.

ביצועים:
סקס הוא עניין של כימיה, והמקומות אליהם הוא מגיע תלויים בשני הצדדים...
כשהיא נכנסה לחדר הקטן בבית המלון ראיתי מולי נערה יפה, מתוקה, וביישנית ומתוך הראייה הזאת העדפתי להישאר באיזור הנוחות שלה ולא משכתי למקומות שהרגשתי שאינם נוחים לה למרות שייתכן והיתה זורמת אליהם כדי לרצות.
מה שיצא בסופו של דבר זה זיון עדין וחושני, משהו שמזכיר יותר סקס עם החברה הראשונה בגיל 16 ופחות פורנוגרפיה מקצועית.
ירדתי לה במשך דקות ארוכות, עד שכל הפנים שלי נרטבו ממנה לחלוטין... אצבע אחת מצאה את מקומה הטבעי... שתיים נכנסו בקושי... שלישית ליטפה במעגלים את המרעום המושלם שלה מבלי לחדור פנימה.
אורגזמה ראשונה התפרצה בעוצמה ובטבעיות. מנוחה קלה להסדרת הנשימה ועברנו למציצה שלה... מציצה טובה, חושנית ומושקעת בשילוב עבודת יד מצוינת.
ואקום חזק, ללא שיניים אך עד חצי התורן בלבד. מעיפה מבטים מדליקים כלפי מעלה...
רציתי לטעום עוד ממנה... אז כיוונתי ל69.
המציצה שלה התחזקה והעמיקה ככל שרמת הגירוי עלתה...
תנועות האגן שלה בזמן שהיא יושבת לי על הפרצוף נכנסו לפנתיאון הזכרונות הטובים שלי... גמרה בשנית...
עברנו למיסיונרית.
לוהטת צרה והדוקה למטה, הצמידה אותי חזק אליה באמצעות שתי רגליה הארוכות. חדירות עמוקות וחזקות... המצח שלי על המצח שלה... שנינו מזיעים. הכל חם ולוהט ודחוס...
ידייה הנשיות אוחזות בידי בזמן שאני גומר בתוכה בעוצמה. התמוטטתי על המיטה, דפיקות לב מואצות... תוהה אם זה הזמן הנכון להתקשר למד"א... :)
סיבוב שני מצוין לא פחות מהראשון. דוגי מצוין כשהיא על המיטה ואני עומד על הרצפה.
אהבתי את האופן שבו היא מניפה את השיער לצדדים בזמן שאני בתוכה.
אהבתי את המראה של הגוף שלה כשהיא על ארבע.
אהבתי את העובדה שלא נתנה לי לצאת מתוכה דקות ארוכות אחרי שכבר גמרתי.
סיגריה. קצת סמול טוק... היא בחורה סקרנית, אינטלגנטית, מפתיעה אותי ברמת ההכרות שלה עם ישראל...
נשיקת לילה טוב.
אנחנו נפרדים ואני שולח את היד אל הנייד באופן כמעט אינסטינקטיבי מחפש את האתר הכתום ;)
האתגר הבא כבר שם...

לסיכום:
ממש לא מתאימה לכל אחד.
בעיניי היא יפהפייה אבל לא חושב שכולכם תסכימו איתי.

חוויה יקרה...
ומי שיחפש לתרגם את ההשקעה לסימוני v על מה היא כן עושה ולא עושה עשוי בהחלט להתאכזב.
תתאים למי שמחפש בחורה צעירה מאוד (גם מבחינת מראה וגם מבחינת אופי) שיכולה להתמסר ולהעניק חוויה אותנטית, ראשונית ובתולית.
אני אהבתי!!

פרטי הפרופיל יועברו בהדרגה ובמתינות למתעניינים.
הנייד לא יועבר. לא קיבלתי את רשותה לכך.

לובה, 24, פרטית, תל אביב

2
[QUOTE=backtalker]
בשורה התחתונה - נהניתי בטירוף וללא ספק אחזור שוב.
לובה זאת אהבה ברוסית ואני מאוהב בילדה הרוסיה הזאת :)
ביצועים:
סקס הוא עניין של כימיה, והמקומות אליהם הוא מגיע תלויים בשני הצדדים...
כשהיא נכנסה לחדר הקטן בבית המלון ראיתי מולי נערה יפה, מתוקה, וביישנית ומתוך הראייה הזאת העדפתי להישאר באיזור הנוחות שלה ולא משכתי למקומות שהרגשתי שאינם נוחים לה למרות שייתכן והיתה זורמת אליהם כדי לרצות.
מה שיצא בסופו של דבר זה זיון עדין וחושני, משהו שמזכיר יותר סקס עם החברה הראשונה בגיל 16 ופחות פורנוגרפיה מקצועית.
ירדתי לה במשך דקות ארוכות, עד שכל הפנים שלי נרטבו ממנה לחלוטין... אצבע אחת מצאה את מקומה הטבעי... שתיים נכנסו בקושי... שלישית ליטפה במעגלים את המרעום המושלם שלה מבלי לחדור פנימה.
אורגזמה ראשונה התפרצה בעוצמה ובטבעיות. מנוחה קלה להסדרת הנשימה ועברנו למציצה שלה... מציצה טובה, חושנית ומושקעת בשילוב עבודת יד מצוינת.
ואקום חזק, ללא שיניים אך עד חצי התורן בלבד. מעיפה מבטים מדליקים כלפי מעלה...
רציתי לטעום עוד ממנה... אז כיוונתי ל69.
המציצה שלה התחזקה והעמיקה ככל שרמת הגירוי עלתה...
תנועות האגן שלה בזמן שהיא יושבת לי על הפרצוף נכנסו לפנתיאון הזכרונות הטובים שלי... גמרה בשנית...
עברנו למיסיונרית.
לוהטת צרה והדוקה למטה, הצמידה אותי חזק אליה באמצעות שתי רגליה הארוכות. חדירות עמוקות וחזקות... המצח שלי על המצח שלה... שנינו מזיעים. הכל חם ולוהט ודחוס...
ידייה הנשיות אוחזות בידי בזמן שאני גומר בתוכה בעוצמה. התמוטטתי על המיטה, דפיקות לב מואצות... תוהה אם זה הזמן הנכון להתקשר למד"א... :)
סיבוב שני מצוין לא פחות מהראשון. דוגי מצוין כשהיא על המיטה ואני עומד על הרצפה.
אהבתי את האופן שבו היא מניפה את השיער לצדדים בזמן שאני בתוכה.
אהבתי את המראה של הגוף שלה כשהיא על ארבע.
אהבתי את העובדה שלא נתנה לי לצאת מתוכה דקות ארוכות אחרי שכבר גמרתי.
סיגריה. קצת סמול טוק... היא בחורה סקרנית, אינטלגנטית, מפתיעה אותי ברמת ההכרות שלה עם ישראל...
נשיקת לילה טוב.
אנחנו נפרדים ואני שולח את היד אל הנייד באופן כמעט אינסטינקטיבי מחפש את האתר הכתום ;)
האתגר הבא כבר שם...
לסיכום:
ממש לא מתאימה לכל אחד.
בעיניי היא יפהפייה אבל לא חושב שכולכם תסכימו איתי.
חוויה יקרה...
ומי שיחפש לתרגם את ההשקעה לסימוני v על מה היא כן עושה ולא עושה עשוי בהחלט להתאכזב.
תתאים למי שמחפש בחורה צעירה מאוד (גם מבחינת מראה וגם מבחינת אופי) שיכולה להתמסר ולהעניק חוויה אותנטית, ראשונית ובתולית.
אני אהבתי!!
פרטי הפרופיל יועברו בהדרגה ובמתינות למתעניינים.
הנייד לא יועבר. לא קיבלתי את רשותה לכך.
[/QUOTE]

שלום באק....

תודה לך על דוח מרגש, כתוב יפה, עושה חשק לאכול שוקולדים ותותים..... Embarrassed

חייב להודות שאחד מל"ו צדיקים נסתרים בפורום, הסב את תשומת ליבי
אל הצדיקה המדוברת.

האמת שלא התרשמתי מיופייה,

אך לאחר קריאת מילותיך,Tongue העלת לי את סף החרמנות ל"פיקוח נפש"
דוחה עבודה ולמידת תורה...Embarrassed

אנסה לתאם עמה פגישה, וללמדה באמצעות שוקולד מרטיני וכמה דברי תורה,חיוך

עוד כמה הלכות נוספות בגמרא..... Geek

תודה לך.....מוחא כפייה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

לובה, 24, פרטית, תל אביב

3
אחזק את דבריו של ידידי ושותף לדרך והזיונים...לא דיווחתי עליה מכיוון שהוא פגש אותה קודם ....זכות ראשונים.

פגשתי את האשה בעקבות המלצתו של חברי באקטוקר , חששתי לגבי המראה ...התמונות לא מחמיאות לה - היא עדינה , לבושה כמו נסיכה , חיוך ביישני - היא לא מתאימה לכל אחד אם כי היא זונה ומבחירה !!!

סקרנית בצורה יוצאת מגדר הרגיל ואכן מכירה ואוהבת את הארץ - תישאר כאן עוד כחודש

שני עופרים קטנטנים ( לא הפריעו לי ) פיתמות קטנות וורודות.

גולת הכותרת שלה הוא הכוס ...ממתק מיוחד
היא אינה הזונה האולטימטיבית והיא גם די יקרה
שמעתי שהמחיר "ירד" ל -600 לשעה היות ואין הרבה "קופצים" על המציאה, או שעברה לעבוד ללא "איגור"

זיון זה עניין של כימיה , מצב רוח נפשי , מקום מפגש ועוד הרבה גורמים אחרים בלתי תלויים

לובה, 24, פרטית, תל אביב

4
[QUOTE=pixsar]
שמעתי שהמחיר "ירד" ל -600 לשעה היות ואין הרבה "קופצים" על המציאה, או שעברה לעבוד ללא "איגור"

[/QUOTE]
אז עם קצת סבלנות היא תרד גם ל-500 לשעה - עדיין מחיר מופקע למי ששולחת תמונות לא מחמיאות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

לובה, 24, פרטית, תל אביב

5
או שכן או שלא
לא בכוח יש מספיק זונות ולכל כיס

כתבתי שהתמונות לא מחמיאות , כמו כן כל אחד עם שיקולו שלו

[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=pixsar]

[/QUOTE]
אז עם קצת סבלנות היא תרד גם ל-500 לשעה - עדיין מחיר מופקע למי ששולחת תמונות לא מחמיאות. [/QUOTE]

לובה, 24, פרטית, תל אביב

6
600...700...pixsar...

עזוב לא נחזור לזה.
הבהרת עמדתך כבר.
פשוט כל עוד ימשיכו לשלם (גם אלה שיש להם! הבנתי בפעם הראשונה שיש כאלה שיש להם) אז ירידה לא תהיה. אלא ההיפך ממנה.
אבל אמרנו לא נחזור לזה חבר.

תודה על הדיווח back (אם אתה שומע שהעלות מדגדגת את ה400 תעדכן את החפוז ואותי)

לובה, 24, פרטית, תל אביב

7
[QUOTE=pixsar] או שכן או שלא
לא בכוח יש מספיק זונות ולכל כיס
[/QUOTE] [/QUOTE]
ובכל זאת אני קורא לך, פיקסר היקר, אשר רק לפני שרשורים ספורים התרעם על סטנדרט חדש של מחירים... ובכל זאת אני קורא לרב רוני: רב רוני, אנא התחשב בחסידיך הרבים והחרמנים! אנא נצור את כלי הזין שלך ואל נא תתקוף את אשת העסקים!

לובה, 24, פרטית, תל אביב

9
צ'יקו היקר לא חיב להאמין לאף אחד....אבל כן..מניח שהמצב הכלכלי של הרבה אנשים פה יחסית טוב, כי משקיעים כסף פנוי בפעילויות "פנאי" והעשרהצחוק
לא חייב להיות עשיר מופלג כדי להוציא 1000-2000 שקל בחודש על התחביב, אבל חייב להיות עשיר כדי להגיד משפטים כמו 4000 שקל לא מזיז לי...וזה לא יודע כמה אנשים פה דוברי אמת, אבל כל אחד וכיסו ותחביבו.
אם יש פה מישהו שחי על ביטוח לאומי 2500 שקל בלי חשמל מים ומזון ומבזבז הכל על זונות וישן ברחוב, שיהנה, מי אנחנו שנשפוט.

לובה, 24, פרטית, תל אביב

10
צ'יקו היקר, זה חלק מהעניין: זהות וירטואלית... אף אחד לא התחייב כאן למסור פרטים אמיתיים כלשהם על עצמו (וגם לא על הבחורות איתן הוא מבלה...). כך אתה יכול לקרוא על חברים שמזיינים במשך שעה שלמה עד שהבחורה מותשת... או על כאלה שיכולים להרשות לעצמם בחורה באלפיה כל יום...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”