האמת שכבר הרבה זמן אני רוצה לטוס לגאורגיה ואיזור קווקאז כדי להעשיר את הידע הגלובאלי שלי ולראות עולמות חדשים. מי ידע שאוכל לחוות את החוויה ה"עילאית" הזו כאן בישראל עוד בעיר הזונות כפי שרוני גולן קורא לה (הבנתי שלחיאני עוד בזמן כהונתו כראש עיר חתם על ברית ערים תאומות עם קייב :) ).
בכל מקרה הייתי האיזור בת ים לאחר סיור ארוך ומייגע בחיפוש אחר המשפשפת המושלמת ולצערי לאחר שלוש שעות עייפתי מלחפש...שאתה עייף מלחפש הדברים הכי לא צפויים יכולים לקרות... הייתי כבר בדרך הביתה ואמרתי לעצמי בוא תנסה עוד מספר אחד. חיפשתי לי ביד 2 וראיתי מודעה אז התקשרתי. מבטא רוסי כבד כיוון אותי לבת ים לרחוב העצמאות 70 תוך הבטחות והילולות...שמחות קטנות...שמחות גדולות...בנות יפות...בנות רזות...ליברליות ועדיין חסודות...לבנות ומתוקות...צעירות וחלקות. התרגשתי כמו ילד קטן לפני יום ההולדת שלו....לחצתי על הגז ושרקתי לי כל הדרך למעוז חפצי.
האיזור הוא כביש די סואן ולא היה גרם של חניה. כל כך התרגשתי וכפי שציינתי הייתי גם עייף מאד אז השארתי את הרכב בצד הכביש באיזור שאסור לחנות בו...תבינו...מה מחכה לי מעבר לפינה...פשוט חלום! איך גבר יכול להתאפק!. הגברת כיוונה אותי לשער ירוק (מה הקטע עם שערים ירוקים בשפשופיות?) ובהתרגשות פתחתי את השער וירדתי במדרגות...השער נטרק מאחורי בצורה מאיימת...אולי לא הגעתי למעוז החלומות? אולי כמו בסיפור הידוע "עמי ותמי" המכשפה פיתתה אותי לבית השוקולד כדי לאכול אותי? (לא לאכול אותי כמו שאתם חושבים חבורה של סוטים :) ).
לאחר שירדתי במדרגות ובפתח הדלת למאורה הגיח חתול וילל בצורה מאיימת..נבהלתי...אני חושב שהחתול ניסה לומר לי משהו..."אוליגופול אתה עייף...תלך הביתה...היא תאכל אותך"...לא הקשבתי לחתול...המשכתי לכיוון הדלת ודפקתי. איזה התרגשות...אתם מכירים את זה בטוח...שאתם שומעים את העקבים באים לקראתכם...לא יודעים מי תיפתח את הדלת...אני ידעתי...זאת הולכת להיות נערת חלומותי...הפקידה הבטיחה לי....צעירה ויפה...אולי אוציא טבעת וארד על ברך אחת...אולי היא זו שתמסד אותי ויחד יוולדו לנו אדם סמית ומילטון פרידמן קטנים...אולי אני אהיה אבא גאה לנשיא הבנק העולמי הבא. ואז נפתחת הדלת.....
הדבר הראשון שחשבתי עליו לאחר שנפתחה הדלת היה פארוק מ"אלכס חולה אהבה" רק בגרסה הנשית והמאותגרת מרחבית שלו. עומדת מולי זקנה בת 60 עם שיני זהב...מאופרת עד לשד עצמותיה...נראית כמו מוקיון בקירקס שילד בן 4 עם משקפיים מספר 12 איפר אותו כדי שאמא תוכל לנוח שנת צהריים. משקל בערך 80 קילוגרם של גוש בשר ללא צורה עם מלבושים ממיטב מחלציה של בוכרה הקטנה (שמעתי שיש שם שוק משובח לביגוד יד שניה). בסימן יום העצמאות אמרתי לעצמי "עוד לא אבדה תקוותנו" - אולי זו הפקידה? אז זהו שלא. היא לקחה אותי לחדר וחסמה את היציאה. עמדה 20 סמטימטר ממני והחלה לגעת בי....הרגשתי מחולל...נעתקה הנשימה מפי והתחלתי להתקדם לכיוון הדלת (מדובר במשימה רצינית לעקוף את העלמה מבוכרה). בדרך החוצה אמרה העלמה..."רגע...יש עוד בחורה"...נרגעתי...שמחתי...התאוששתי...הנה מגיעה היפה שלי...(אתם מכירים את היפה שלי...זו אותה אחת מפייסבוק שתמיד הולכת עם "היפות שלה" לים...:) ). עוד צעידה איטית של נעלי עקב בדרך אלי...
מי הגיעה מי?...האחות הקטנה מבוכרה.....(אני די בטוח שהן אחיות דרך אגב...:) ). אותה גרסה רק בקטן יותר ויפה יותר....פחחחח...קטן יותר? יפה יותר? איינשטיין אמר שהכל יחסי וזה נכון. היא נראתה לי סביר ביחס לאחותה הגדולה אבל אל תטעו. מדובר בבחורה בת 45 בערך, אותו מבנה פנים כמו אחותה הגדולה רק בלי שיני זהב ובלי איפור כבד. מישהי שאפשר להסתכל עליה בלי להתעוור אבל עדיין לא מציאה גדולה.
הייתי עייף, שבור, תשוש, חלומותי התנפצו..איפה הצעירות? איפה היפות? איפה כלתי בשמלה לבנה? איפה ההבטחות...אמרתי לאחות הצעירה "ביז'ו...100 שקל לשפשוף מהיר" אמרה כן וכך קרה.
לא קלה דרכו של מכור...לפעמים אנחנו יורדים לתהומות שקשה לנו להבין איך הגענו אליהן. אבל אני חזק...הצלחתי לצאת מבוכרה עם מעט כבוד עצמי והרבה גועל מעצמי...
לא ללכת!
הבריחה מבוכרה 2 - שדרות העצמאות 70 בת ים
2מזכיר לי את הספרי "צמרמורת" לילדים למי שמכיר..
היו כאלה שהיה אפשר לבחור גם סוף לעלילה..
במקרה הזה היה עדיף סוף ללא מגע כלל אפילו ;)
תודה על דיווח מצמרר (לא במובן הטוב של המילה כמובן..)
3אוליגופול תקרא את דברי היטב ....
לא מעניין אותי אם אתה עשיר....
לא מעניין אותי אם אתה יודע לשיר....
לא מעניין אותי אם אתה אדם קשיש או אם אתה בחור צעיר....
לא מעניין אותי אם אתה קמצן, או קבצן, או בכלל נדבן.....
כל שמעניין אותי הוא, שתמשיך לשורר לנו את דיווחיך המופלאים בפורום המופלא
הזה ...
תודה לך על דוח מהנה, משעשע,
וכתוב בחכמה.....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
5לפי התיאור זה נשמע כמו טריילר של הסרט "ההוביט" כשהוא נתקל באורקים
יש טבעת חתול לא היה ויש אורקיות
החזרת לי את מצב הרוח תודה רבה אוליגופול ברוך שובך
6צריך לסמן את השרשור הזה כשייך לז'אנר סיפורי האימה, להזהיר את חלשי האופי.
או לחילופין כמומלץ למעוניינים בגמילה.
צחקתי, נחרדתי וכמעט נגמלתי בו זמנית.
8חתיכת מכה על חתיכת חטא של חתיכת מקרר
איך לא הבאת לנו כבר אז את אזהרת המסע החמורה
והאינטרפול היה נכנס לתמונה ומטפל בה (אם יש שם מספיק אמיצים)