כ מתחת לרדאר - קוקסינליות שוות - מי דגם<? - סקס אדיר

מתחת לרדאר - קוקסינליות שוות - מי דגם<?

1
שלום לכולם,
אז כשכולנו עסוקים בחוות דעת על רומי, טאי, ליאור או דומיניק נמצאות להן קוקסינליות ( חלקן מארחות וחלקן לא ) שבקושי אם לא בכלל יצא לנו לדסקס או להעביר אינפורמציה עליהן.

אשתמש בכינויים שלהן דרך אתר " אטרף " - אני אישית. אשמח מאוד לקבל אינפורמציה וארשום את המעט שהיה לי איתן. שימו לב לדעתי רובן לא מאחרות אך זה לא אומר שהן לא עושות סקס, הן נמצאות באטרף כמו כולנו ומחפשות את האחד שלהם!

גרה באשקלון , בת 24 ( לא מארחת ) חובבות קעקועים וכנראה גם ים ( לפי התמונות החדשות )

יצא לי לדבר איתה קצת ( לא על סקס ) נשמעת חמודה והכל.. מישהו?? נראת מאוד שונה בנוף הקוקסינליות.

מרמת גן, בת 28. ( מארחת ).
כמעט יצא לי להיפגש איתה ( לא בתשלום ) שלחתי לה הודעה וכשהיא ענתה לי כבר לא הייתי מחובר.
טוענת שהיא לא עושה סטוצים ורק בתשלום. מי מכיר?

מראש העין, בת 25. ( לא מארחת )
ואו!! זה אחד הפספוסים הגדולים שלי באטרף!!
לפני חצי שנה אולי קצת יותר היינו מפטפטים באטרף ועברנו לווטסאפ שם היא זרמה איתי מאוד וכשהחלטנו להיפגש מסתבר שהיא נכנסה למערכת יחסים של 7 חודשים ועכשיו היא חזרה אלינו שוב ( עם תמונות מטריפות! )
התרשמתי ממנה שהיא מאוד איכותית ומאוד סקסית .. עכשיו פחות שמה עליי :/
מישהו??

מהקריות ( נמצאת הרבה במרכז ) , בת 20 ( מארחת? לדעתי ON and OFF )

גם איתה דיברתי בווטסאפ, נחמדה מאוד .. קטע מוזר היא טוענת שהיא שמנמנה אבל בתמונות היא כוסית על!
פעם אחת רצתה לזרום איתי אמרה שיש חדר פנוי אצלה בדירה והיא במוד, אבל היא היתה בקריות ואני בתל אביב
אז ויתרתי, נמצאת הרבה במרכז אצל חברה שמארחת באופן קבוע.
מאמין שאדגום אותה ואפרסם בהמשך .. גם נשמעת אחלה בהתכתבויות וזה..

כמו אישה

מתל אביב, בת 32. ( מארחת? - כנראה שהיתה )
נמצאת כבר שלושה שבועות בלאס אנגל'ס וחוזרת ממש עוד יומיים
איתה יצא לי לדבר בפון וקבענו להיפגש כשהיא תחזור
מפרסמת תמונה מאוד סקסית באטרף ( בלי פנים ) טוענת שהתמונה שלה.
פסיבית ואוהב זין גדול - כנראה שאפגש איתה עד הסופ"ש.

אשקלון, בת 26. ( לא מאחרת )
גם איתה יצא לי להתכתב לא פעם , מאוד לא זורמת בקטע של סקס.
קשה לי להאמין שמישהו דגם אותה פה.

נתניה, בת 23. ( מארחת? )
היחידה שלא עונה לי באטרף!

שימו לב!! בכוונה לא הכנסתי קוקסינליות מוכרות שרובנו היינו איתם, מסקרן אותי לדעת כמה אינפורמציה יש לנו על הבנות האלו. לי אישית כפי ששמתם לב כמעט ואין כלום. וכל מה שנכתב מתבסס על מה שהן כתבו באטרף.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”