אכן.. לא מצאתי את השרשור...קצת חבל לי על הכותרת ...זה הורס לי חלק מהדלקת המשואה...
מקווה שישאירו את הכותרת..
קרינה פרטית מבת ים - ולתפארת מדינת ישראל,אוליגופול
52אוליגופול מאחר והדיווח שלך מרשים ביותר...

נאחד ונשאיר את הכותרת שלך.

דיווח מדהים !
אמרתי בעבר ואני אומר שוב אתה בחור מוכשר ואינטליגנטי.....
המשך לשורר לנו, ובקרוב נעלה את דרגתך שוב.

*העתק הועבר לפוסט הכבוד של הפורום.

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
53כן, ימנו אותך לממונה על ההגבלים העיסקיים ...
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
54מבקשת 600 לשעה , שעה וחצי . וכמובן צריך להוסיף על מלון . לפי הדיווחים מדובר בבחורה לא יפה במיוחד ואחת שמדברת בלי סוף . אם לא תרד ל 400 לשעה , אין מצב שאני נפגש איתה .
55היא מבקשת 600 לשעה ואני ביקשתי להדליק משואה עם מה שכתבתי...לא כל מה שמבקשים קורה.
תקרא היטב את רשמיי לגבי מחירים ותחשוב מה הייתי משלם..ואיך שרוני אומר...די לחכימא ברמיזא
תקרא היטב את רשמיי לגבי מחירים ותחשוב מה הייתי משלם..ואיך שרוני אומר...די לחכימא ברמיזא
56מה אומרים לה? איך הגעתי אליה? ולאן אפשר להוריד אותה - תרתי משמע?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
57חפוזי מתוק...במסגרת יום העצמאות בטח ישדרו סרטי בורקס (שאני מאד אוהב) ואחד מהם הוא אסקימו לימון. אחת הסצינות שאני זוכר היא מגדת העתידות שצריך לומר לה משפט ספציפי ואז היא מתפשטת, או המורה לפסנתר שצריך לגעת בה ואז היא מתחרמנת ועושה סקס..
אני לא יכול ללמד אותך איך מתמקחים עם בחורה כמו שאני לא יכול ללמד איך מזיינים. אין לי מושג לאן אפשר להוריד אותה ואני לא אדפוק את עצמי ואומר בפומבי כי בניגוד ללובה המכוערת עם אף הנשר שם רציתי להראות לאנשים כמה הם פראיירים שהם לא מתמקחים כראוי פה יש מצב שאני עוד אחזור אליה.
אני מציע שתחשוב על מחיר שאתה מוכן לשלם...תיזכר מי אני וכמה העקרונות שלי בהיבט מחיר חשובים לי ותסיק לבד את המסקנות.
אני לא יכול ללמד אותך איך מתמקחים עם בחורה כמו שאני לא יכול ללמד איך מזיינים. אין לי מושג לאן אפשר להוריד אותה ואני לא אדפוק את עצמי ואומר בפומבי כי בניגוד ללובה המכוערת עם אף הנשר שם רציתי להראות לאנשים כמה הם פראיירים שהם לא מתמקחים כראוי פה יש מצב שאני עוד אחזור אליה.
אני מציע שתחשוב על מחיר שאתה מוכן לשלם...תיזכר מי אני וכמה העקרונות שלי בהיבט מחיר חשובים לי ותסיק לבד את המסקנות.
59לא ממליץ
הייתי אצלה פעמיים.
יופי = איך אומר רוני? לא הייתם מקבלים נקע מלראות אותה ברחוב, אבל גם לא הייתם מקיאים ממנה .
נקיון= נקיה מאוד! למרות שהיא די שעירה בכל הגוף, מין שיער פלומתי כזה, אבל היא מאוד מאוד נקיה ומבושמת.
ניצול זמן = די גרוע. שעה וחצי ראשונות צריך לשבת ולפלרטט איתה, תוכ''ד עישון בשרשרת ולגימת בירות אחת אחרי השניה. היא דוחה בעדינות אבל בתקיפות כל נסיון לשליחת ידים בזמן הזה.
סקס = סביר פלוס. היא מנסה להנות או לפחות לגרום לנו להרגיש כך. חזה קטן מאוד (b, בדקתי בתווית... . אבל פטמות במבה שנמשכים ונמשכים וננשכים....
בכללי לא כ''כ נהנתי, ולכן אני לא חוזר כבר תקופה ארוכה.
תכלס, סביר מינוס
אבל בעיני רחוק מאוד מההתלהבות של קודמי...
60[QUOTE=miki37]שלום. אפשר פלאפון שלה?תודה[/QUOTE]
מיקי... אתה פה (רשום. לא באמת פה) מ2009
ומעל למחצית מהודעותיך (ועברתי על כולן) הן באותו הסיגנון
של בקשות מספרים (!!) ואיך לא כמובן אף לא דיווח אחד (!)
שלחתי לך לצערי לפני מספר דקות את
מספרה של ליה מבת ים לאחר שביקשת
בשרשורה. למה לצערי.. כי אם הייתי בודק
לפני לא היית מקבל חבר שלנו.
רוני נוהג אחרת ולכן כנראה אתה תקבל
ממנו את המספר שביקשת כאן אבל מאמין
ששאר החברים קןראים את דבריי והתנהלותך פרוסה
כעת בפניהם.... 100 הודעות. מעל 50 רק בקשות. אולי חצי דיווח.
שבוע טוב חבר. יש לך את הבמה לתקן.