כ לובה, 24, פרטית, תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

לובה, 24, פרטית, תל אביב

21
[QUOTE=Charles] התכתבתי עם לינה באתר ממבה ומשם עברנו לוואצאפ, וסיכמנו על מפגש במלון מקומי איפשהו כניראה שיש לה שם איזושהי קביעות בחדר מסויים ב500 כולל מיקום,קבענו וסיכמנו לשעה 12:00 היום כשאנחנו מסכמים את הכל בהעברת מסרים באמצעות הוואצאפ,סמוך לשעה 12:00 כותבת לי דיהיה לה איזה עיכוב של חצי שעה,אמרתי סבבה אפשר להבין,ב12:30 כותבת לי בוואצאפ שיש קצת בלאגן עם החדר,שאלתי אותה היכן את? כותבת לי אני בדרך עוד 5דקות,ועוד 5 דקות הזמן חלף לו כבר נהיה 12:50
בקיצור: כתבתה לי תעלה לחדר מספר כך וכך, אני עונה לה בסדר ..
אני עולה לחדר מופיעה בחורה אחרת בלונדינית בסביבות ה37-35 דוברת רוסית עם תווי פנים של סינית,תאילנדית אומרת לי ששמה דנה,הייתי המום ,לינה הבריזה!! ובלי ליידע,(בקיצור כמו שנהוג לומר עבודה בעיניים"או כניראה שהתכתבתי בממבה ובוואצאפ עם הבוס כך חושבני ,לאלוקים פתרונים)עד שהבנתי שהכל כאן מתנהל כמין משרד ליווי עם פקיד, ונהג,אני אומר לה רגע סיכמתי הרי לפני שניה עם לינה ,מהקשר דנה?! אומרת לי תדבר עם הבוס,אני מדבר עם הבוס מטלפון שלה וכך תגובת הבוס,יש כרגע בעייה עם החדר ,לינה לא יכולה עכשיו ואם אתה רוצה את לינה תצטרך להוסיף מעל 500,וזאת אחרי שסיכמתי הכל בוואטסאפ עם לינה וכך מסתיימת השיחה עם הבוס :אני כרגע חוגג עצמאות עד 6 אני מתנצל ,נדבר ונראה מה אפשר לעשות.
לסיכום: כל אחד יעשה את החושבים שלו .
[/QUOTE]

העיקר היא "פרטית".

לובה, 24, פרטית, תל אביב

25
חברים ללינה בודאות יש סרסור. לא לינה עונה לנו באתר הכתום
היא הייתה און ליין ביקשתי לדבר בטלפון אמרה לא יכולה. אז הבנתי שזה לא לינה
עוד הוכחה יש לה מספר זהב. לתיירות אין מספר זהב
עצוב שבאתר הכתום כנראה שיש אחוז גדול "פרטיות"שמאחוריהם איגור

לובה, 24, פרטית, תל אביב

27
[QUOTE=Manich_man] כנראה בהתחלה כן , עבדה כפרטית עד ש''מישהו צד אותה'' 
[/QUOTE]

השאלה , למה שהיא תיתן למישהו לצוד אותה?
איפה בעניין האינטרס שלה ?
מזווית הראייה שלי , אני מתקשה לראות מדוע שהיא תחלוק 50% מהרווחים שהיא מייצרת , עם מישהו - שלא ממש יוצא לה משהו ממנו.

לובה, 24, פרטית, תל אביב

30
שמחה
לפעמים הזונות מעדיפות סרסור כי הוא מציע להן תנאים מאוד טובים , הוא דואג להביא לה לקוחות והיא מקבלת סכום קבוע כל יום כמובן בלי קשר ללקוחות , עוזר לה בכל ההוצאות , מסיע אותה ללקוחות , יש כאלו המעדיפות להיות תחת חסותו של סרסור ולא עצמאיות ויכולות להיות עוד הרבה סיבות אולי הבחורה מרגישה גם יותר מוגנת ועוד...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”