מישל אכן בחורה ענקית, ומלאה עם עגן רחב מאוד - יתרון אצלה אורלי ללא, אנאלי, זול.
בנושא יש לי כמה בחורות להציע שיכולות להתאים:
קטיה בת 37 מתל אביב - מפרסמת באתר המתחרה, מבוגרת, בנולדינית, מלאה וחטובה, תחת גדול ונחמד, אורלי ללא גומי, עושה גם אנאלי, המחיר 400 שקל (הייתי איתה סביבות שעה במחיר הזה).
איריס פתח תקווה - מבוגרת פרטית, לא מהיפות, היתרון הגדול אצלה הוא השירות שלה, מלאה, תחת גדול ורחב, אנאלי פלוס דחיפת צעצועים למרום הלא צר שלה גם בתפריט. הייתי ב 200 שקל כולל הכל.
סול מאשקלון - מבוגרת, חזה ענק, מלאה אך לא שמנה עם עגן רחב, תחת גדול ובולט. היתרון - מציצה ללא גומי, גמירה בפה, סך הכל שירות טוב, החיסרון הוא המקום שהיא מקבלת פה, תקתוקיה עם מיטת מסג'ים
ג'יאה - צעירה, סביבות סוף שנות ה 20, פרסמה פה לא מזמן, כרגע לא מפרסמת, קצת מלאה אך לא שמנה עם ישבן מאוד בולט ביחס לגוף שלה. 300 שקל לחצי שעה. חיסרון - אורלי רק עם גומי, אין אנאלי. יתרון - לא מתקתקת, משתדלת מאוד להרצות, סך הכל נחמדה מאוד.
דנה הטוניסאית - כך פרסמה בעבר, כרגע מפרסמת פה תחת שם "קארין היפיפיה בחולון" - לא צריך להרחיב על המראה שלה, מפרסמת תמונות אמיתיות. יוסיף רק דבר אחד - תתרחקו ממנה, לא מומלצת בכלל, תקתקנית מספר אחת והיו עליה פה הרבה פוסטים שנמחקו.
הייתה גם אחת בקרליבך 21 הייתי איתה לפני שנתיים שלוש לא זוכר איך קוראים לה, צעירה עם ישבן גדול ובולט, מאוד סקסית לדעתי לא יודע איפה היא עכשו.