כ ולריה פרטית מתל אביב - שלגיה ושבעת הבזבזנים - דף 2 - סקס אדיר

ולריה פרטית מתל אביב - שלגיה ושבעת הבזבזנים

12
חחחח פיקסאר....כל כך עצוב לי עליך.

התסכול קיים ויהיה פה כל עד אתה וחבריך תהיו פה...אבל מה שאתה יכול לעשות זה לפחות לפרגן על דיווח שעשירית ממנו לעולם לא תהיה מסוגל להוציא.

לגבי הבחורה הזו כתבתי אחרי רוני שאני ממש לא מסכים איתו. אני לא אחזור כי אין בה גורם ממכר אבל בטח שהיא נראית פי 100 יותר טוב מעלמות הטירוף,אלינה סדין חום, אירנה הזקנה מנתניה וקסניה...

תסתכל על הדיווחים מהסיבוב הקודם שלה ותראה שהם קרובים הרבה יותר לשלי מאשר לשל רוני...תפסיקו כבר ללכת כמו מומיות אחרי כל מה שרוני כותב בלי לחשוב עצמונית.

14
טוב ככה,
קודם כל אחלה דיווח באופן כללי, היה מצחיק, וכמה זמן לקח לך לכתוב אותו (ייאוש רק מלחשוב על זה צחוק)???
אבל דיווח מושקע, מקורי והלוואי והיתה לי את היצירתיות לחשוב על זה ואת הסבלנות לכתוב את זה.

לעניין הבחורה עצמה, מהדיווחים של שניכם (אוליגפול וכבוד הרב) עולה כי היא לא הסטייל שלי, אבל כמובן שעל טעם ועל ריח.

אבל כן ירבו דיווחים ומחירים כאלו... 400... חלום (ואל תקפצו עלי כל אלו שבעבר היו משלמים 300).

לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

15
רוני, עד שמישהו חשב שהקדים אותך אתה בא והורס הכל?! בכי
ועוד עם כזה דיווח ייחודי מוחא כפייה
ואני עוד כתבתי לאולי ידידי שהוא זיין אותה בשרוול של המטוס, עוד לפני שירדה לביקורת דרכונים...נראה לי שאתה פירקת אותה מיד שפתחו את דלתות המטוס.
מה יהיה חברים? תנו להן לנשום קודם את אוויר ארץ הקודש לפני שאתם פותחים בשבירת קירות חיוך גדול
כל היום חושב על זיונים

16
אתמול כבר דיברתי איתה לגביי היום.עכשיו אני רואה שיש דיווחים מסיבוב קודם.להפתעתי אני דיווחתי אז והיום אני לא זוכר אותה כלל!.את הדירה אני זוכר [ ועוד דירות בבנין ]. אם אחרי חצי שנה אני לא זוכר אותה, כנראה שהיא לא משהו ששוה לזכור. סתם אחת משורה לא נגמרת של זונות בכי
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

17
[QUOTE=בועל נשים]
רוני, עד שמישהו חשב שהקדים אותך אתה בא והורס הכל?! בכי
ועוד עם כזה דיווח ייחודי מוחא כפייה
ואני עוד כתבתי לאולי ידידי שהוא זיין אותה בשרוול של המטוס, עוד לפני שירדה לביקורת דרכונים...נראה לי שאתה פירקת אותה מיד שפתחו את דלתות המטוס.
מה יהיה חברים? תנו להן לנשום קודם את אוויר ארץ הקודש לפני שאתם פותחים בשבירת קירות חיוך גדול
[/QUOTE]

בוקר טוב חברי הבועל....

אני לרגע לא מטיל ספק באמינות הדיווח, נהפוך הוא, אוליגפול אחד החברים האמינים
בפורום, אצבע למעלה

וללא צל של ספק אני בטוח שהיה לו טוב אתה, והיא לא גרועה ולא נפילה,
וגם במחיר מציאה ! מוחא כפייה

ואני בטוח שבימים הקרובים יצטרפו עוד דיווחים חיוביים על הגברת ולריה.

העתק מהדוח המדהים יועבר לפורום הכבוד,ויש לו שם מקום של כבוד ! Star

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

18
1. בכל השעה ורבע שהייתי איתה הטלפון לא צילצל או ציפצף אפילו פעם אחת. לדעתי כלל לא היה בחדר.

2. אני חייב לומר שאני תופס מעצמי חד אבחנה ולא שמתי לב כלל לגבות.

3. היא היתה איתי ברוחה ובגופה לאורך כל המפגש. חייכנית ומרצה אבל בטח לא אחת שתתמסר כמו שאתה מחפש. אני ישר הבהרתי לה מה המחיר בלי משחקים ומה אני מצפה ואולי בגלל זה לא היה מקום לספק. אני בהחלט רואה מצב שיגיע מישהו שפחות ימצא חן בעיניה והיא תעלה מחיר או תהיה פחות
איתו.

4. הערת המבוגרים לא היתה מכוונת אליך אלא לפיכס-אר צר העין שהיה מוכרח לתת תגובה ללא תוכן או תרומה לפורום רק כי ראה מישהו מוכשר ממנו מדווח.

5. תודה על הפרגון אתה אדם מנומס ונותן כבוד ולמרות שמטרותינו המיניות שונות אני יכול בהחלט להתחבר למקום ממנו אתה מגיע ולהבין מה אתה מחפש.

6.יש לי אאודי TT:)

20
תגיד everhard. ראית אותי מתייחס לגיבוב השטויות שאתה כתבת על הליווי בישראל??? ראית אותי מגיב לך לאחרונה?

אתה מחפש לפתוח חזית?

אני חשבתי לתומי שאם אני אשאר בפינה שלי גם אתם תישארו בפינה שלכם אבל אני רואה שזה לא המצב.

אין לי דבר וחצי דבר נגד הוצאת כסף כל עוד לא מזיינים אותי...אתה מבין...הכסף שלי לא כסף שחור שמגיע מקבלנות או מקצוע מפוקפק אחר כמו שלכם אז יש לי כבוד אליו. כל עוד הדיל מכבד אותי אני שמח להוציא את הכסף שאני מרוויח.

אז בבקשה תמשיך ללכת לזונות שאפקטיבית מזיינות אותך יותר ממה שאתה מזיין אותן (איזה ברירה יש לך הרי בכל זאת מי תסכים להיכנס איתך למיטה ללא תשלום) ותן לי לבחור את הרכב שלי בעצמי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”