בטרם אצרף דיווח עלי להודות לרוני, אנחנו בקשר יומיומי מזה כשבוע .
הוא לומד אותי ואני לומד אותו.
אני רוצה לומר לך תודה . אתה יודע שאני מזיין ״לא מעט״ אבל זיון כזה משובח הוא הזיון הכי גדול שהיה לי בתקופה האחרונה (לא ארצה להגדיר תקופת זמן אבל היא פשוט אדירה).
אתמול כבר קראתי את דיווחו , שלחתי לו הודעה ואמר לי שללא עוררין וממה שהספיק להכיר אותי היא מושלמת בשבילי .
חיש מהר שלחתי לה הודעה ( תשע בבוקר ובתקווה שאקבל תשובה עד שתיים עשרה, כידוע זונות ישנות ביום ומזדיינות בלילות )
חמש דקות עברו קיבלתי תשובה חיובית . סגרתי איתה לתשע בערב ...יכול להיות שאחד מהקוראים היה אחרי בשעה אחת עשרה ... מניאק רציתי להמשיך ולהיות איתה עוד . פעם אחרת.
פניה של קסניה אינם יפים ! כל מחפשי דוגמניות הפנים שלא יגיעו ... יהיה לי יותר זמן איתה
נכנסת לאוטו מיד מלטפת את היד אוהבת מגע אדם, חברותית חייכנית אוהבת אדם. הפנים כבר לא הפריעו לי !!!
מתקשרת באנגלית קלוקלת משתדלת מאד.. הגענו לדירת הזיונים שלי פותח בקבוק יין ושוקולד איכותי שלא ניתן להשיג בארץ.
לא מספיקים לשתות כוס אחת ואני מוצא את עצמי נמצא בתוך נשיקה שואבת חושנית עמוקה ואמיתית, באותו הרגע הבנתי שהערב יהיה מהנה ... תענוג הבנו מיד שישנה כימיה, היא הרגישה בנוח די מהר ... נכנסו למיטה לסאשן של נשיקות בכל הגוף ירידה קצרה שלי ( עשרים דקות) הבחורה היתה חמה בטירוף , מציצה שליקת ביצים ורימינג שאינני זוכר כמותו בחיי ... מושלם
אשאיר לכם לתאר את שהיה לאחר מכן ... תענוג צרוף
חשבתי על איך העזתי לצאת בערב שבת ולהיות עם זונה רוסיה .... רבותי היא זונה אבל זונה מהסוג הטוב ... זונה שרוצה שתהנה , זונה שבאה להנות, זונה שאינה נמצאת מכיוון שכפו עליה, היא זונה שאוהבת זיין ואוהבת להזדיין .
מי שיהיה איתה יבין על מה אני מדבר.
״אלוהים לא סיפק לנו אינטלקט וכוח פיזי די צורכנו, אך כשהדבר נוגע לרגשות ולתאוות, הוא היה נדיב מאד. ״ יצחק בשביס זינגר
קצת התלוננה על המחיר הדל שהיא מקבלת , 500₪ לשעתיים אבל זאת צריכה להיות הנורמה. הסברתי לה ששוק הזונות בארץ מוצף באוקראיניות אשר הורידו את המחיר ובאות בהמוניהן.
היא אוהבת את הארץ , תתייחסו אליה יפה
קסניה תא פרטית... ya tibya lublu cilna
22יפה פיקסר.
מה רע בלשגול עלמה עובדת בשישי בערב?
אני חושב זו מצווה.
בקרוב אצלי :-)
כל היום חושב על זיונים
23פיקסר... לא הגעתי לפסקה השניה מהיותו של הדיווח בנאלי ומשעמם.
מצטער.
מצטער.
24סגרתי איתה לתשע בערב ...יכול להיות שאחד מהקוראים היה אחרי בשעה אחת עשרה ... מניאק רציתי להמשיך ולהיות איתה עוד
פיקסאר מצטער אחי המניאק זה אני :))))
שלוש שעות פירקתי לה תחת הכל כולל הכל ...
כפי שאמרת רימינג כזה לא זכור לי במחוזותינו הרבה זמן...
גם אני כמוך עזבתי הכל איך שקיבלתי תה מספר שלה ...
חיסרון בולט מאוד-הפנים
כמו שנאמר פנים על הפנים :)))
חיסרון בולט מאוד-הפנים
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
25מנושי
אחד מהגברים והזיינים כאן
אם זה אתה אני מפרגן
חיית מין שמזמן לא ראינו כאן
[QUOTE=מנושי] סגרתי איתה לתשע בערב ...יכול להיות שאחד מהקוראים היה אחרי בשעה אחת עשרה ... מניאק רציתי להמשיך ולהיות איתה עוד
חיסרון בולט מאוד-הפנים
[/QUOTE]
אחד מהגברים והזיינים כאן
אם זה אתה אני מפרגן
חיית מין שמזמן לא ראינו כאן
[QUOTE=מנושי] סגרתי איתה לתשע בערב ...יכול להיות שאחד מהקוראים היה אחרי בשעה אחת עשרה ... מניאק רציתי להמשיך ולהיות איתה עוד
חיסרון בולט מאוד-הפנים
[/QUOTE]
26טוב הייתי חייב לראות בעיניים במה מדובר למרות שראיתי בתמונות אז קפצתי לביקור.
נתחיל בזה שלא נשארתי. הבחורה פשוט לא יפה. יש לה גוף רגיל...הכי רגיל שיש...ממוצע לא רזה ולא שמנה. נוסיף לזה שראיתי תמונה של החזה שלה ומדובר בסיליקון ממש לא יפה..כזה שרואים על נשים שעברו לידות שהשקיק שהוסיפו חודר את העור ורואים כמה החזה לא טבעי.
מדובר בבחורה שאני מגדיר כאחת שאם הייתי הולך לבר כדי לאסוף מישהי לזיון בחינם היו עוברות בערך 15 בנות עד שהיתיי מגיע אליה.
כנראה מתאימה לאנשים שמחפשים רק ביצועים, מבוגרים שהשיא שלהם מאחוריהם ומוכנים לשלם על בחורה כל כך רגילה במראה.
התנצלתי והלכתי.
נתחיל בזה שלא נשארתי. הבחורה פשוט לא יפה. יש לה גוף רגיל...הכי רגיל שיש...ממוצע לא רזה ולא שמנה. נוסיף לזה שראיתי תמונה של החזה שלה ומדובר בסיליקון ממש לא יפה..כזה שרואים על נשים שעברו לידות שהשקיק שהוסיפו חודר את העור ורואים כמה החזה לא טבעי.
מדובר בבחורה שאני מגדיר כאחת שאם הייתי הולך לבר כדי לאסוף מישהי לזיון בחינם היו עוברות בערך 15 בנות עד שהיתיי מגיע אליה.
כנראה מתאימה לאנשים שמחפשים רק ביצועים, מבוגרים שהשיא שלהם מאחוריהם ומוכנים לשלם על בחורה כל כך רגילה במראה.
התנצלתי והלכתי.
27[QUOTE=אוליגופול]פיקסר... לא הגעתי לפסקה השניה מהיותו של הדיווח בנאלי ומשעמם.
מצטער.[/QUOTE]
מצטער.[/QUOTE]
כנל בוא נמרח יותר
אין כמו ריצה 10 קמ כל יום !
29שלום לכולם
הייתי אמור להיפגש עם קסניה היום ופתאום מגיע ממנה הודעה שזה 500 שקל לשעה
אין לי מושג עם זה התעריף החדש שלה או שלא הסתדר לה
בכל מקרה ויתרתי
הייתי אמור להיפגש עם קסניה היום ופתאום מגיע ממנה הודעה שזה 500 שקל לשעה
אין לי מושג עם זה התעריף החדש שלה או שלא הסתדר לה
בכל מקרה ויתרתי