כ אזהרה חמורה קרית ים - סקס אדיר

אזהרה חמורה קרית ים

1
בשדרות ירושלים 98 קרית ים יש אחת שמפרסמת עצמה כחצי איטלקיה חצי מרוקאית עם שיער חלק שחור ותמונות של סופרמודל
מדובר בפסייקוביץ מהסוג הגרוע ביותר עם פיאה של פורים וכנראה בלי שיער מלאה במקומות הנכונים והלא נכונים עיניים קטנות מזעזעות ופרצוף בלהות
הבעיה הגדולה שלה זה ביטחון עצמי מופרז ותחושה ש300 שח זה מעט מדי כסף בשביל הנסיכה
מבטיחה שזה כולל הכל ושזה כמו עם חברה ואם נפלת בפיתוי ושילמת למרות כל המגרעות הרבות פתאום הזין שלך גדול מדי לאנאלי ואם עברו 5 דקות ולא גמרת היא נהיית עבריינית ומתחילה לאיים שתגיד עליך דברים

בקיצור לא להתקרב סססכככנננהההה

ברחתי בלי לבקש כסף חזרה מרוב הפחד

תיזהרו ממלכודת הדבש של הדיבורים שלה לפני זה תנה כשהכסף אצלה במאה שמונים מעלות. חולת נפש אבל עם הפרעה לניקיון וחיטוי שזה הפלוס היחיד אצלה

לברוח
העם דורש סקס להמונים

אזהרה חמורה קרית ים

5
נסיעת עסקים ולינה ביערות הכרמל למשך מספר ימים העלו את מפלס החרמנות :
חיפוש ב XFINDER מעלה גם המלצות לגיברת הנ"ל .( יחצנים טפו עליכם)
מגיע אליה - ממש לא מצאה חן בעיני ופניתי לצאת מהדירה - כנראה שמהאדישות שלי היא התעצבנה עוד יותר ויצאה ביציאה שמצלמות האבטחה מצלמות אותי בכניסה לבניין והיא יכולה גם להגיע אליי ושאני אזהר לא להתעסק איתה.
כמובן שלא הגבתי והעדפתי לא להתעמת איתה באותו רגע .
היזהרו ממנה ,
(ואגב היא קיבלה טלפון ממני בחזרה למחרת עם כל הפרטים האישיים שלה) .ודרך אגב בבת גלים יש כוסית על שמפנקת הכל מהכל כולל גמירה בפה באותו מחיר .
מתקתק וותיק

אזהרה חמורה קרית ים

7
כנראה שיצאתם בזול,
איך שהגעתי אמרתי לה שאיני מעוניין ומיד סגרה את הדלת והתחילה לצלם, לצרוח, לדחוף ולדרוש 300 ₪ על ביטול ובזבוז זמנה.
הבחורה לא נתנה לצאת, המשכתי להתעקש שלא לשלם ונותרתי מבועת ליד הדלת מבקש בעדינות להסתלק, עד לבסוף התייאשתי ואמרתי שאשלם 100כדי לצאת, אחרי שהבינה שאני ממשיך בשלי, לקחה את הכסף תוך שהיא צורחת עליי ומתיזה שמן על כולי בחדר המדרגות.
החוויה היא לא פחות מחלום בלהות ומבוכה שאין כדוגמתה. רצתי בחדר המדרגות והסתלקתי כל עוד נפשי בי.
חשבתי להתלונן במשטרה אך לבסוף הבנתי שמיותר להתעסק בחרא הזה, המצפון שלי אמר שאולי זה המחיר שאני משלם על ביקורים טמאים מסוג זה.
את הלקח למדתי, אני לישראליות לא מגיע בחיים!
תמוהה איך הבחורה ממשיכה בשלה מבלי שמישהו שם לזה סוף!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”