כחבר חדש בהיכל, לפני שאני לוקח, זמן לתת. עדכון לגבי ויקי (ויקטוריה) מנתניה.
במהלך השבוע החלטתי לבדוק ולדגום ולשכב על .. טוב בתכל'ס לא שכבתי על שום גדר כבר עשו את זה לפניי.
התיאום עם ויקי היה קל ופשוט, טלפון אמרה שהיא בטיפול להתקשר בעוד שעה. שעה מאוחר יותר , פלוס מינוס כמה דקות התקשרתי קבענו ויאללה לדרך.
בנין לא חדש, בלשון המעטה באיזור פולג, קומה ראשונה. חשוב לציין שלא אמרתי כלום מעבר לזה שאני מגיע לעיסוי רגיל. לא ביקשתי שום בקשה מיוחדת, החלטתי לתת לה להוביל ולראות לאן זה הולך.
וויקי אישה באיזור שנות ה 50 , שיער מתולתל צבוע בלונד, לא משהו שמסובבים אחריו את הראש ברחוב מצד שני ממש לא מישהי שגורמת לך לחפש שקית הקאה.
אישה חביבה, הציעה משהו לשתות וביקשה שאתפשט ואשכב על הבטן על מיטת העיסוי.
העיסוי עצמו, בניגוד למה שרובינו רגילים אליו, לא מין "קיצי קיצי" מעפן שהקשר בינו לבין עיסוי הוא אפילו לא מקרי. מדובר על מישהי שבהחלט יודעת לעסות עיסוי כמו שצריך. התחילה מהגב, כתפיים .. החלקות ידיים לכיוון הישבן מדי פעם.
לאחר משהו כמו עשרים וחמש דקות (הערכה גסה) עברה לרגליים. שם כבר היה ברור שגם בלי לבקש .. בהחלט ישנה הרפייה .
לאחר עוד כרבע שעה לערך עברה לעיסויים קצת יותר ברורים באיזור האגוזים ושרביט המלך.. עד המצב שהיא חפנה את כל החבילה מאחור בהחלט בצורה אירוטית ומגרה. כשראתה שאני בשל מספיק כדי להפוך אותי לצד השני, התהפכתי והיא עבר לעוד כמה דקות של עיסוי מושקע ברגליים. לאחר סיום החלק המקצועי, עברה לצד האמנותי של המפגש. עם שמן חם ונעים עברה לשפשוף איכותי ומפנק. שאלתי אם אפשר לגעת בה.. אמרה שבוודאי ואף הרימה ביוזמתה את החולצה והחזיה וחשפה זוג שדיים יפים.
לפני שבאים אליי בטענות, שדיים בינוניים פלוס ומעט נפולים, גיל בכל זאת אבל יפים, רכים וטבעיים עם פטמות בהירות וגדולות.
מתוך החלטה, הפעם לא ביקשתי שום דבר אקסטרה ופשוט קיבלתי מה שהיא נתנה. גמירה טובה , שלחה אותי למקלחת להתקלח. הכול כולל הכול, כולל שיחה של כמה דקות עד שאני מתלבש , וקיבלתי 45 דקות מלאות בלי שום תקתוק של עיסוי ופינוק ועוד כמה דקות של מקלחת ושיחה.
במהלך העיסוי פעם אחת ענתה לטלפון אמרה שלהתקשר בעוד שעה. בשאר המקרים פשוט לא ענתה לשיחה.
היה מאוד נחמד יש לגמרי מצב שאשוב לשם .. עושה רושם שאולי, עם סייג על אולי! יש אפשרות ליותר אחרי היכרות של כמה מפגשים.