כ ליה מבת ים :) - דף 15 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

141
[QUOTE=Chixhunter]היי, אפשר לקבל את הטלפון של הבחורה?
תודה מראש
[/QUOTE]

אפשר לדווח יותר ואז לקבל יותר חבר...

ik - העדיפות אצלה (נכון שלא כולם יכולים) לשעות הבוקר.

142
צהריים טובים חברים ,
ראשית , ברצוני להודות ל- Colombo ו- Ajs על העזרה שבזכותם יש דיווח נוסף .
תרשו לי לדווח על סיישן עם ליה שהצליחה להוציא אותי מהמזגן ולהניע לכיוון בת-ים , אחרי אינספור ניסיונות השגתי את העלמה ,
בחורה צעירה עם נייס פייס .. טיפה פטפטנית עבור אחד שמחפש להתפנק ולצלול בשקט חיוך , קבלה אותי לדירה עם ליווי טלפוני והשתדלות מקסימלית, שהיתה אמורה לחפר על ההמתנה למטה- רבע שעה נוספת לשעה שנקבעה בטענה שהיא עדיין לא מוכנה ולא הכי מאורגנת .
ממתין בסבלנות , סולח ומקווה לטוב , האמת היא , לאור הביקורות החיוביות פה הבנתי שתפסתי באנקר !
מיד לאחר הכוס מים , נשכב על המיטה כולי ציפיה ... אבל ! א כ ז ב ה !
ואמנם פנים נחמדות אבל גוף! הגוףףףףף ריבונו של עולם , על זה קשה לסלוח , נאחזתי בתקווה שהקנקן מלא בכל טוב .. לשווא.
ליה , לדעתי מתקשה לחזור לפרופורציות אחרי הלידה והשומן ניגר מהצדדים , עיסוי סתמי כבר אמרו פה ? אמת !!
אחרי רבע שעה של כאילו עיסוי בקשה שאסתובב כשפניי לעבר ספינת הדגל שלה - שדיים גדולים אך נפולים! לא מגרים בעליל .
ניסתה לשפשף בין השדיים אבל זה לא עשה לי את זה , נחלצתי לעזרתה והמשכתי לבד עד המגירה המיוחלת על השדיים .
אציין , מזגן לא היה ! ומקלחת עם מים קרים היה .
לסיכום :
בחורה נחמדה לאוהבי המלאות עד אפס מקום ,
יצאתי כעבור 30 דק , ועוד העגלתי פינות !
אם אחזור ? לא ולא !

143
חבר'ה לידיעתכם,
שבוע שעבר רציתי להנות מעיסוי עם הגברת,
וואטאפ לתיאום זמן עם הגברת נשלח,
היא החזירה בתגובה שפנויה ואין בעיה להגיע בשעה שהתאימה ליחיוך,
אמרה שאולי היא תיהיה בטיפול ואצטרך להמתין דקות בודדות,
הגעתי לגברת ממש מרחוק ושלחתי הודעה שהייתי מחוץ לבניין היא בתגובה ענתה עוד לא, שהיא תעדכן אותי שתוכל לקבל אותי,
אני ילד טוב המתנתי לה.
רבע שעה חלפה, שלחתי הודעה שאני עדיין ממתין
היא בתגובה התנצלה אך טענה שבעל הדירה קפץ לביקור בהפתעה.
המתנתי עוד חצי שעה ועדיין כלום בסוף ויתרתי בכי
יומיים לאחר מכן אמרתי לעצמי, אולי באמת היא הופתעה מבעל הדירה וכו' אני ינסה לתאם שוב לעיסוי, הלופ הרגיל שלחתי וואטסאפ
ענתה בסדר, נסעתי ,הגעתי, שולח הודעה, מחזירה תשובה שוב מבקשת ממני לא לעלות עדיין,
אמרתי אוקיי פה משהו מסריח, מחכה מחכה מסמס לה, כלום שוב התייבשתי שם מעל 40 דקות סתם.

חבר'ה או שהשתן עלה לה לראש או שסתם לא בא לה כבר,
קחו בחשבון שתיאמתי איתה מראש שעה מוגדרת!כועס
פעמיים היא הבריזה, לא לעניין בכלל, יש אופציות הרבה יותר טובות שזמן אצלן - זה ברזל.
שתדעו שעוד הבטיחה לי פיצוי מהפעם הראשונה שלא קיבלה אותי,
דיבורים לחוד מעשים לחוד.
הייתי חייב לשתף כי אף אחד לא אוהב להמתין סתם,
הזמן של כולנו לא פחות חשוב מהזמן שלהן.

144
הסתקרנתי וקראתי את כל מה שכתבתם כאן בשלושה עמודים עליה.
רציתי כבר להתחיל את המסלול לקבל טיפול אצלה/ממנה-ועצרתי... יש יותר מדי דיווחים על אי עמידה בזמנים ואי מענה למגיעים כבר לפגישה אצלה ! זה אצלי קו אדום.זה כמו מסעדה שהיזמנתם מקום לשעה מדוייקת,אתם מגיעים בזמן,ומתחילים למשוך אתכם עם הזמן לרמות של איחור מוגזם.אצלי זה לא עובר לסדר היום ואני באותו רגע מסיים את הקשר עם המקום/מטפלת.נקודה.

145
[QUOTE=צוער1]הסתקרנתי וקראתי את כל מה שכתבתם כאן בשלושה עמודים עליה.
רציתי כבר להתחיל את המסלול לקבל טיפול אצלה/ממנה-ועצרתי... יש יותר מדי דיווחים על אי עמידה בזמנים ואי מענה למגיעים כבר לפגישה אצלה ! זה אצלי קו אדום.זה כמו מסעדה שהיזמנתם מקום לשעה מדוייקת,אתם מגיעים בזמן,ומתחילים למשוך אתכם עם הזמן לרמות של איחור מוגזם.אצלי זה לא עובר לסדר היום ואני באותו רגע מסיים את הקשר עם המקום/מטפלת.נקודה.
[/QUOTE]

בגדול אתה צודק. בגדול אני מסכים איתך.

ועכשיו בקטן.. ואת מי אתה מעניש פה כאילו? אותה?
היא יש לה לקוחות אל תדאג..
עובדה שקראת את כל העמודים ולא הייתה לך מילה לא
טובה על השירות עצמו אלא על ההקדמה למפגש..
סבבה. שוב. זה נכון. זה לא יחס. זו לא גישה.
אבל... העלמה עובדת עצמאית כפרטית ללא פקידה.
לכן לא קיים אותו "סרט נע" מפורסם ועמידה בזמנים.
היא גם מקבל שיחות. גם קובעת. גם נותנת שירות. וגם מתזמנת.
אל תשכח...

שוב.. אני האחרון שיסנגר על נותנת שירות ובטח על כזאת
שלא עומדת בהבטחה ללקוח.
אבל תעשה את השיקול שלך ל"הענישה" אל מול החוויה
שסך הכל נראית לך.
הצלחה בכל דרך על כל מקרה חבר.

146
חברים, אני התכוונתי לנסות אבל ויתרתי לאור הדיווחים.
אני מתרשם שהיא באמת עסוקה אבל עם כל הכבוד ויש כבוד זה לא מכבד.
היא יכולה לנהל רישום מסודר מראש ועם שעה מוגדרת ובבוקר לקבל אישור שבאים.
כך היא תרכוש לקוחות קבועים ורציניים שיכבדו גם אותה.
זו לא פחות מחזירות ובצע כסף.
אגב לא התרשמתי מהדיווחים שהיא שווה ייבוש כל כך הרבה פעמים וזמן, חבל.

147
אחי לפי דעתי כל עוד אנשים לא היו שם אז אי אפשר להגיד את זה נכון שזה קצת בעייתי שקשה לקבוע איתה
אני אומר שבאמת שווה את זה אני בתור קבוע גם לי קצת קשה בזמן האחרון לקבוע אבל הפינוק שהיא עושה שווה לחכות לזה
וכל מי שהיה רובם כתבו רק דברים טובים צריך להיות סובלני וזה יהיה שווה באמת באחריות
aj

148
מדהים כמה שהחוויה של כל אחד שונה עם אותה גברת. הייתי פעמיים והיה לי מדהים בשניהם.

אני מסכים עם קולומבו, לא קל לנהל עסק כזה ובכלל. לא כל אחד בנוי לזה והבנות הפרטיות עושות הכל לבד כולל לגדל ילדים ברוב המקרים.
אני לא חושב שליה מקצועית מספיק לנהל עסק והעניין עם בעל הבית נראה לי תירוץ כדי לא לצאת לא טוב (גם לי אמרה זאת פעם אחת)

בקיצור לא פשוט כל הסיפור ושכל אחד ילך למי שנראה לו הכי value for money, מקסימום היא תהיה יותר פנויה שזה לא דבר רע לילנו :)

150
תודה בלש על תגובתך. דעתי היא שלא משנה כמה היא טובה(לדעת הרוב כאן לפחות)-אם היא לא אמינה מבחינת קביעה עם הלקוח,
היא לא שווה. אני לא מתכוון להעניש אותה בזה שלא אקבע איתה,אלא בעצם לא מתכוון להעניש עצמי בלקבוע איתה...
זה כמו לקנות מכונית נהדרת מבחינת השם והיכולות שלה על הנייר,ובפועל אתה כל הזמן במוסך איתה !
זה כמו גם תלמיד בעל יכולות ופונטציאל גבוהים,אך בתכלס לא מממש/לא מתאמץ/לא משקיע בלימודים אלא ניגרר לתרבות רחוב/רעה.
יש לי הרבה דוגמאות לזה,אבל הענין בטח ברור :-)

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”