כ נטליה בת מתתיה פרטית,שומרון חלק א' - דף 5 - סקס אדיר

נטליה בת מתתיה פרטית,שומרון חלק א'

41
אז כך דגמתי את הבחורה באדיבתו הגדולה של רוני נפגשנו בפת אספתי אותה לקחתי צימר ל3 שעות עלות 300 הגענו החדר היה סבבה עם זקוזי נטליה רזה תחת סקסי כיף לרדת לה היא גם נהנת מאוד נשיקות צרפתיות לקחתי לנו גם 2 בירות 3 קונדמים עוד נזק של 60 שקל
לה נתתי 500 סהכ יצא לי 860 עלות כוללת נהנתי מאוד תודה לרוני כמובן שצריך להסיע אותה בחזור זה חלק מהדיל
בקיצור אצלי עברה שלב
חג שמח

44
אז ככה, הודות לרוני שלנו התכתבתי עם נטליה במשך השבוע ,שאלתי אם היא רוצה להגיע אלי לביתי הפרטי בראשל"צ, לא התנגדה. וטענה שהיא יכולה רק בשבוע הבא, שלחה לי בינתיים תמונות מגרות, התבאסתי שאצטרך להמתין שבוע.
בשעות הערב שלחה לי הודעה אם אני בבית ופנוי כי היא פנויה...אישרתי לה להגיע, סגרנו שהיא מגיעה לבדה ואני אחזיר אותה לביתה.
הגיעה בסביבות 22:00 לבושה במיני מזמין וטישירט, אפשר לדבר איתה קצת אנגלית וקצת עברית, אחרי שדיברנו קצת ושתינו שתיה קלה, נכנסנו ביחד למקלחת וכבר שם התחלנו להתמזמז...מתוקה אמיתית...

סיימנו ועברנו לחדר שינה, התחלתי ביניקה של החזה החמוד שלה, עברתי דרומה לארוחת מלאכים, התעכבתי שם נצח...גמרה כמה פעמים והרטיבה לגמרי...אחכ" מצצה לי כמו שצריך ,עמוק,ליקוקי ביצים ומה לא, הלבישה גומי ורכבה עלי כשגבה אליי, מס' דקות וגמרתי בתוכה (אין אפשרות לגמירה בפה). נחנו כמה רגעים, ואז חזרנו ל69 גן עדן אמרתי??

אח"כ דוגי עצבני וגמירה בתוכה, שוב מנוחה שכבנו מחובקים כמה דקות וחזרה למצוץ במרץ עד לגמירה על החזה שלה...
התלבשנו ויצאנו לדרכנו לשומרון, כל הדרך ליטפה לי את הרגל ,אמרתי ליה תיכף אני עוצר בצד לעוד מספר קריצה

סך הכל היינו ביחד כ3 שעות, ובהחלט יתכן ואפגש איתה שוב בקרוב. מבחינתי מומלצת למי שאין בעיית תחבורה...

45
בעקבות אדיבותו של רוני נפגשתי עם הגברת.

רוני אגב הגיב מהר לפנייתי לקבלת המספר ואף תרם מעבר לכך על כך ישר כח גדול.

אין הרבה מה להוסיף לנאמר למעלה, התיאום הלך מהר בסיוע גוגל טרנסלייט שלחה תמונות קבענו למחרת בבוקר;

ניכר שהיא אוהבת סקס אמיתית ומשדרת את זה לפרטנר הכל בהשקעה מלאה - כיף.
גוף נקי ישבן חמוד וחצוף בטן חטובה, ציצונים עם פיטמות כמו ונטיל; הכל בהתאם למה שאני אוהב.
יש לקחת בחשבון למי שזה חשוב שהיא מבקשת להשיבה לביתה ממקום המפגש
במקרה שלי עוד 20 דק נסיעה לביתה הלוך ושוב בסך הכל עוד 40 דק - היה שווה את המאמץ הקטן הזה;

46
אין לי מה לחדש ,רק לחזק את דברי המדווחים לפני ..
קודם כל שוב תודה לרוני , תגובה מהירה ומכל הלב מוחא כפייה
הבחורה כוסית ,רזה מאד ,חזה קטנטן ותחת אלוהי
אוהבת סקס,זורמת לתנוחות ,דחתה בעדינות ניסיון לאנלי-לא לחצתי..
אספתי והחזרתי אותה מאריאל, בדרך היא מלטפת קלות ומחרמנת ...יש לה את זה

47
שלום לכולם

תחילה קודם כל אני רוצה להודות לרוני גולן האיש והאגדה!!!

רוני אתה איש יקר!!!

ועכשיו לחוויה....

האמת שאין הרבה מה להוסיף...הבחורה כיפית אמיתית
מתנשקת בכיף מחבקת בכיף ומבחינתה אין גבול לזמן
כמה שתרצה זה כמה שתקבל
הסתפקתי ב 3 גמירות בשעה וחצי...
נתנה לי הרגשה שהיא לא ממהרת ואם ארצה עוד מספר זה ממש בכיף מבחינתה
היה ממש נעים איתה...זיונים טובים מציצה טובה..לא נכנסתי מאחורה...לא הרגשתי צורך האמת היה לי כיף ככה...
סוג של חברה לשעה שעתיים...
אצלי היא מספר 3 אחרי המאהבת (בדגל אדום השבוע) והחוקית...

רוני!!!! נתת לי אופציה מדהימה לאיזור פ"ת (הגיעה בעצמה)
אגב המחיר הוא 500 שזה 100 יותר מתקרת הזכוכית שלי...נופצה...אבל היה שווה

48
שלום לכולם.
קודם כל תודה לרוני החסיד שחולק איתנו את ששלו ועל שדרוג זמננו הפנוי.

וכמו שנאמר - אַרְבַּע מִדּוֹת בָּאָדָם. הָאוֹמֵר שֶׁלִּי שֶׁלִּי וְשֶׁלְּךָ שֶׁלָּךְ, זוֹ מִדָּה בֵינוֹנִית. וְיֵשׁ אוֹמְרִים, זוֹ מִדַּת סְדוֹם. שֶׁלִּי שֶׁלָּךְ וְשֶׁלְּךָ שֶׁלִּי, עַם הָאָרֶץ. שֶׁלִּי שֶׁלָּךְ וְשֶׁלְּךָ שֶׁלָּךְ, חָסִיד. שֶׁלִּי שֶׁלִּי וְשֶׁלְּךָ שֶׁלִּי, רָשָׁע.

ולרשמי מהגברת לאחר פעמיים במחיצתה....

אכן מדובר באשה רזה, חטובה ומתמסרת

הייחוד שלה שבאה לתת וליהנות - גמרה 3 פעמים כמוני....

מעבר למה שכבר דובר וסופר הטיפ שלי זה לקבוע איתה כמה ימים מראש

תהנו...

ופרצת

49
הייתי קצת מצונן ראש אף גרון וכידוע זיון טוב פותר את כל הבעיות
אז בכדי לא ליפול יצרתי קשר עם נטלי וקבענו ליום שישי
חיכיתי לה בתחנת האוטובוס אספתי אותה וקדימה לדרך
להפתעתי הרבה הגברת למדה הרבה עיברית ויודעת ליצור שיחה ועינין
החמאתי לה על העיברית שלה והיא עם חיוך שובב ענתה אחרי שנה וחצי בארץ שלא אדבר עיברית ?
הינהנתי בראשי וחייכתי לעצמי איך שהיא לא יודעת שהחמור שלידה מנסה כבר שנתיים ללמוד רוסית
ורק יודע להגיד דה וודקה ודיסודה
העיקר הגברת באה חמה בצורה בלתי רגילה איך שנכנסנו למיטה ישר רצתה זיין מכיוון שאני מכבד בחורות
נתתי לה לנווט היא היתה רטובה ברמות שהרבה זמן לא הרגשתי
אחרי שהיתעללה בי וזיינה וגמרה אני חושב לפחות מספר פעמים שאלתי אותה לפשר הדבר ואמרה שהייתה בצום קטן
כמובן שנתתי לה לנוח קצת דיברנו שזה ממש כיף כי בפעם הראשונה שהייתי איתה לא יכלה לנהל שיחה
בקיצור היא אחד הזיונים הטובים שהיו לי בשבוע האחרון אשה מתוקה ומכבדת את מכבדיה
אוהבת להיזדיין ולזיין בלי תלונות ומענות רק את התחת לא הצלחתי לפתוח עדיין מסרבת
בקיצור אחלה אקמול
שבוע טוב לכולם

50
[QUOTE=אשי]הייתי קצת מצונן ראש אף גרון וכידוע זיון טוב פותר את כל הבעיות
אז בכדי לא ליפול יצרתי קשר עם נטלי וקבענו ליום שישי
חיכיתי לה בתחנת האוטובוס אספתי אותה וקדימה לדרך
להפתעתי הרבה הגברת למדה הרבה עיברית ויודעת ליצור שיחה ועינין
החמאתי לה על העיברית שלה והיא עם חיוך שובב ענתה אחרי שנה וחצי בארץ שלא אדבר עיברית ?
הינהנתי בראשי וחייכתי לעצמי איך שהיא לא יודעת שהחמור שלידה מנסה כבר שנתיים ללמוד רוסית
ורק יודע להגיד דה וודקה ודיסודה
העיקר הגברת באה חמה בצורה בלתי רגילה איך שנכנסנו למיטה ישר רצתה זיין מכיוון שאני מכבד בחורות
נתתי לה לנווט היא היתה רטובה ברמות שהרבה זמן לא הרגשתי
אחרי שהיתעללה בי וזיינה וגמרה אני חושב לפחות מספר פעמים שאלתי אותה לפשר הדבר ואמרה שהייתה בצום קטן
כמובן שנתתי לה לנוח קצת דיברנו שזה ממש כיף כי בפעם הראשונה שהייתי איתה לא יכלה לנהל שיחה
בקיצור היא אחד הזיונים הטובים שהיו לי בשבוע האחרון אשה מתוקה ומכבדת את מכבדיה
אוהבת להיזדיין ולזיין בלי תלונות ומענות רק את התחת לא הצלחתי לפתוח עדיין מסרבת
בקיצור אחלה אקמול
שבוע טוב לכולם

[/QUOTE]
גם אני לא הצלחתי לפצח לה את השושנה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”